Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor; bugünlerde, ilk adımı atmak konusunda istekli oluruz. Anlık çıkışlardan kaynaklanan duygusal sarsıntılar ve değişimler söz konusu olabilir. Sabırsızlık öne çıkabilir. İşler istediğimiz gibi gitmezse tepkimiz yüksek olur. Aynı zamanda cesur ve atak yönlerimiz devreye girebilir. Bağ ağrılarına, sinüs iltihaplanmalarına, göz sorunlarına dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, becerikli, entellektüel, iyilik dolu, yalnızlığı seven bir insansınız. Sanatsal kabiliyetleriniz çok yüksek. Entellektüel ortamlar fazlasıyla ilginizi çekiyor. Kendinize güvenmeyi öğrenmeniz ve başkalarının bakış açılarına saygıyla yaklaşmayı denemeniz halinde hayatınızda önemli şansları başarıya dönüştürebileceksiniz. Bu sene iş hayatınızda oldukça şanslısınız. Keyfiniz artmaya başlıyor.




Koç Burcu: Duygularınız abartılı, değişken olabilir. Sevdiklerinizle anlaşmak fikren pek mümkün olmayacak ama yine de bunu sorun etmemeyi başaracaksınız. Yakınçevrenizle yapacağınız planlar, kuracağınız iletişim sizi mutlu edebilir.




Boğa Burcu: Bugün duygu zenginliğinizle ve yaratıcılığınızla hareket etmesini başaracaksınız. Farklı ve içinizden geldiği gibi davranmak isteseniz bile bazen şartlar buna izin vermeyebilir. Maddi konularda istediğiniz sonuçlara yakınsınız.




İkizler Burcu: Bugün arkadaşlarınızla ve sevdiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edecek, bulunacağınız ortamlarda insanları şaşırtacaksınız. İçinizi sıktığınız konuların kolay çözüldüğünü görebilirsiniz. Şartlar sizden yana.




Yengeç Burcu: Bugün bulunacağınız kalabalık yerlerde ve ortamlarda ani duygusal değişimler farklı algılanmanız neden olabilir. Kafanıza göre davranmamaya özen gösterin. Bu sıralar kendinizi yeteri kadar ifade etmekten yoksunsunuz.




Aslan Burcu: Aklınız tatilde veya istediğiniz bir seyahatte olabilir. Beklenmedik tavırlarla bugün arkadaşlarınızı şaşırtabileceğiniz gibi, kararsızlıklarınız devrede olcak. Hayatınızda daha büyük planlar istiyorsunuz.




Başak Burcu: Gerek arkadaşlıklarınızda, gerekse özel yaşantınızda duygularınızı içinize atmamaya gayret etmeli, sorunlarınızı tek başınıza çözmeye kalkışmamalısınız. Maddi konularda anlık ve kafanıza göre hareket etme isteği yüksek olabilir.




Terazi Burcu: Dış ortamlardaki önemli gelişmeler ve konuşmalar sizi gün geçtikçe güçlendiriyor. Bugün özel hayatınızda farklı tavırlar içinde olabilir veya sevdiğinizden farklı tavırlar görebilirsiniz.




Akrep Burcu: Günlük işlerinizde ve sağlığınızla ilgili konularda değişken, farklı davranışlar sergilemeye müsait olacaksınız. Aktif olduğunuz zaman kendinizi daha rahat ve güvende hissediyorsunuz. Dış ortamlardaki konuşmalarınız herkesi etkileyebilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda duygularınız bugün farklı, elektrikli ve değişken olabilir. İçiniz içinize sığmıyor, yerinizde duramıyorsunuz. Size söylenenler, duymak istediklerinizle örtüşmeyebilir. Özel hayatınızda anlaşmazlıklar artık sorun olmaktan çıkıyor.




Oğlak Burcu: Bugün, ev ve aile düzeninizde duygu taşmaları ve değişkenlikleri yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda kafanızı kurcalayan şeyleri bugün sevdiğiniz insanla paylaşırken, aradığınız çözümü bulduğunuzu farkedebilirsiniz.




Kova Burcu: İletişim gerilimlerinizi bugün yakın çevrenize yansıtabilirsiniz. Sıkıntılarınızdan uzaklaşmak için aniden yapacağınız farklı ve spontan planlar keyfinizi yerine getirebilir. Hayata aşkla ve keyifle baktığınız bugünlerde gereksiz konularla canınızı sıkmamalısınız.




Balık Burcu: Bugün beklediğiniz bir paranın konusunu yapabilirsiniz. Kafanızı gereksiz yere meşgul edecek konulardan uzaklaşmalı, tamamıyla size keyif veren konulara odaklanmalısınız. Aileniz için yapacaklarınız sizi heyecanlandırabilir.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR