Bugün devreye giren Mars-Uranüs olumlu açısıyla günlük yaşantımızda yeni deneyim ve aktivitelerin peşinden koşabilir, farklı bir gün geçirebiliriz. Yeni oluşumların aktivitelerin öne çıkması söz konusu olabilir. Zor sorunların üstesinden gelebileceğimiz bir dönem.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hareketli, sezgili, becerikli, özgürlüğüne düşkün bir kişiliğiniz var. Üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte inanılmaz bir beceriye sahipsiniz. Sezgileriniz kuvvetli olduğundan özel hayatınızda ve arkadaş seçiminizde kendinize uygun seçimler yapıyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli bir yıl olacak. Çok şanlısınız.




Koç Burcu: Bugün yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde farklı, sabırsız davranma isteğiniz yoğun olacak, sizi harekete geçirecek olan konularda değişimlere açık olmalı ve karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirmelisiniz.




Boğa Burcu: Maddi konularda değişik düşünceler veya fikirler içinde olabilirsiniz. Karşınıza gelecek olan fırsatları kullanmak bu hafta sizin için önemli olacak. Sosyal ortamlarda harcamalarınız gözünüzü korkutmasın.




İkizler Burcu: Bugün sosyal çevrenizdeki bir takım değişik ve farklı olgular, hayattan alacağınız keyfi arttırabilir. Yerinizde duramayacak ve farklı, hareketli bir gün geçireceksiniz. Karşınız önemli fırsatlar gelebilir, bunları değerlendirmelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugünlerde iş alanlarınızdaki değişikliklerin duygusal olarak sizi zorlamasına izin vermeyin. Bilakis karşınıza gelecek teklifleri bir fırsat olarak görmelisiniz. Sizi zorlayan konular, siz farkında olmasanız bile sizin lehinize işliyor.




Aslan Burcu: Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız. Grupsal işlerde, geleceğinizi şekillendirecek fırsatlar, değişimler sizi heyecanlandırabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızda kararsız tavırlarınız devrede olabilir. İş alanlarınızda çok şanslısınız ve hiç ummadığınız yerlerden farklı destekler alabilirsiniz. Ortak parasal konularda karşınıza gelecek olan fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.




Terazi Burcu: İş, hizmet ve sağlık konuları daha çok öne çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve fırsatlı bir güne açıksınız. Bir seyahat, medya işi veya eğitim konusu sizi heyecanlandırabilir.




Akrep Burcu: İş alanlarınızda yeni deneyim ve aktiviteler devreye girebilir. Hareket halinde olacak ve karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirme isteğinizi yüksek tutacaksınız. Hayattan alacağınız keyif yüksek olacak.




Yay Burcu: Özel hayatınızda sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz, bu da size değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirtebilir. Ortaklı işlerinizde veya sanatsal çalışmalarda çeşitli ve değişik fırsatlar keyfinizi arttırabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevre iş bağlantılarınızı sıkı tutmalısınız. Davranış değişikliğiniz, iş alanlarınızda farklı konu ve olaylara kanalize olmanıza neden olabilir. Aile hayatınızda değişik ve farklı fırsatlar gününüzü ilginç kılabilir.




Kova Burcu: Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün olabilir. Orijinal, değişik düşünceler sizi mutlu edebilir. Fırsatları ve riski yüksek işlerinizde önemli şanslar ayağınıza gelebilir. Maddi konularda biraz daha net olmaya çalışın.




Balık Burcu: Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız, size farklı ve değişik bir gün geçirtebilir. Bu alanlarda değişik fırsatlara açık olmaya çalışmalısınız. Hayata yaklaşımınız biraz daha net olmalı.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR