Haftamıza ay akrep burcundayken, ortaklaşa para konularına odaklanarak başlayabiliriz. Salı günü akşam saatlerinde yay burcunda bir dolunay yaşanacak. Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve yabancılarla yapılacak olan işlerimiz konusunda önemli sonuçlara ulaşabiliriz. Cuma günü venüs aslan burcuna geçiyor. İlişkilerimizde ateşli, duygusal ve biraz da oyuncu yönlerimiz ortaya çıkabilir. Cumartesi günü ilişkilerimizde ve girişimlerimizde önemli ve kalıcı sonuçlar almaya yatkınız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, idareci, sanatkar, ateşli, şanslı bir karaktere sahipsiniz. Enerjiniz çok yüksek ve insanları kolaylıkla etkileyebiliyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz gelişmiş olmasına rağmen, sanat alanında da başarı sağlamanız ve kariyer yapmanız mümkün. Bu sene, kariyerinizde istediğiniz adımları atacaksınız.




Koç Burcu: Banka, para ve hesap işleriniz devrede olacak. Ketum olacaksınız ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aile hayatınız huzurlu olacak. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi hızlandıracak, önemli konuşmaların devreye girdiğini göreceksiniz.




İkizler Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda yapmanız gereken günlük işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda güzel ve sevindirici gelişneler yaşayabilirsiniz. Çevre değişimleri sizi etkiliyor.




Yengeç Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Hayata anlayış ve keyifle baktığınız bugünlerde, kendinizi doğru ifade etmekten kaçınmamaya özen gösterin.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda huzurunuz yerinde olabilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Kafanızdaki planları bir an önce uygulamak istiyorsunuz, sosyal çevrenizdeki insanlar size yardımcı olabilirler.




Başak Burcu: Bugün yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandırırken, arkadaşlarınızı da planlarınıza dahil edebilirsiniz. Bir davet veya organizasyonda keyifli sohbetler ve konuşmalar devrede olacak.




Terazi Burcu: Bugün maddi konulara odaklı bir gün sizleri bekliyor. İş alanlarınızda parasal olarak tatmin sağlayacaksınız. Kariyerinizdeki güzel ve etkili konuşmalar yerinizi sağlamlaştırabilir.




Akrep Burcu: Bu birkaç gün boyunca kendinizi rahat ortaya koyabileceksiniz. Diğer insanlardan alacağınız tavsiyeler hayatınızı düzene koymanıza yardımcı olabilir. Herşeyi yük olarak görmemeye çalışın.




Yay Burcu: Geri planda duracaksınız ve bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Rüyalarınız ve sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir. Para işlerinizle uğraşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ortaklaşa adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacak, sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşacaksınız. Problemlerinizin üzerine gitmek için harika bir gün.




Kova Burcu: Bugün, oldukça yoğun bir gün olabilir. Çalışarak ve kendinizi göstererek ilerlemek isteyeceksiniz. Yapmanız gereken işlerinizde ilk adımı geçtikten sonra hemen bırakmaya meyillisiniz.




Balık Burcu: Dış ortamlarda, seyahat ve eğitim alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınız artacak. Özel hayatınızda anlamlı konuşmalar devrede olabilir. Kararsızlığınızı geride bırakmaya çalışın.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR