Bugün, yarın ve öbürgün öğlene kadar Ay Terazi Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, uyumlu, sevgi dolu oluruz. Romantik planlar öne çıkar. Neşeli, esprili bir enerji sarar bizi. Aynı zamanda hassas, daha az güvenilir ve kararsız davranabiliriz. Aşk ve ilişkiler ön planda olur. Çöpçatanlık ve arabuluculuk için uygun günler. İlişkilerimizde dengeyi sağlamaya çalışmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, uyanık, girişken ve inatçı bir kişiliğe sahipsiniz. Olaylardan ve koşullardan çabuk etkileniyorsunuz ve bu da ruh halinize olumsuz yansıyor. Etkili konuşmalarınızla insanların dikkatini çekiyorsunuz. Bu sene, hayatınızda aradığınız dengeyi sağlamak adına iletişiminizde ve isteklerinizde net olmaya çalışmalısınız.




Koç Burcu: Özel ilişkileriniz ya da varsa ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde etkili, mantıklı ve girişimci davranma isteğiniz yoğun olacak, değişimlere açık olun ve düşüncelerinizi net tutun.




Boğa Burcu: Yapacağınız günlük işlerde, rutin çalışmalarda gün içinde bazı değişimler sizi zorlayabilir. Maddi konularda değişik düşünceler veya fikirler içinde olabilir ve iş alanlarınızda bu fikirlerinizi kullanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün sosyal çevrenizdeki bir takım değişimler, hayattan alacağınız keyfi bir parça da olsa kısabilir. Yerinizde duramayacak ve farklı, hareketli bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınızda sizi destekleyen durumlar söz konusu.




Yengeç Burcu: Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz ve kafanızdaki soru işaretlerinin bir kısmını bugün aile ortamlarınızda rahat çözüme ulaştıracaksınız. Sizi yanıltan durumlara karşı gerçekçiliği elden bırakmayın.




Aslan Burcu: İletişime dayalı konu ve olaylar daha çok etrafınızda cereyan edecek. Fikirsel olarak arkadaşlarınızla, çevrenizle hareketli ve keyifli bir güne açık olun. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız.




Başak Burcu: Maddi konularda dengeli ve belki de kararsız tavırlarınız devrede olabilir. Alacak verecek işlerinizde kararsızlıkların sizi yormasına izin vermeyin.. İş alanlarınızda hiç ummadığınız yerlerden farklı destekler alabilirsiniz.




Terazi Burcu: Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz öne çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve fırsatlı bir gün olabilir. Fikirsel olarak kolay kandırılmalara açıksınız.




Akrep Burcu: Bugün biraz isteksiz ve sakin olabilirsiniz. Duygularınızı idare etmeniz gün içinde zor olabilir. İş alanlarınızda yeni deneyim ve aktiviteler devreye girebilir. Hareket halinde olacak ve parasal işlerinizi kolay halledeceksiniz.




Yay Burcu: Arkadaş ortamlarınız veya grupsal yapılacak çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Yine de sevdiğiniz insanla sorunlar yaşamamak için iletişiminizi temiz tutun.




Oğlak Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koymak önem kazanacak. İş hayatınızda mantığınızı ve girişkenliğinizi devreye sokabilirsiniz. Davranış değişikliğiniz, kolay adaptasyon iş alanlarınızda farklı konulara kanalize olmanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün olabilir. Yine de orijinal, eğlenceli düşünceler ve adımlar sizi mutlu edebilir.




Balık Burcu: Ortaklaşa para konularınız, düzenlemeler, ödemeler devrede olabilir. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız, size farklı ve değişik bir gün geçirtebilir. Kafanızdaki düşünceler karışık ve bulanık olabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR