Bugün devreye giren merkür- mars kavuşumuyla, kafamızda büyüttüğümüz konularda, daha önceden dile getirilen işlerde sert söylemlere, yanlış ifadelere ve hararetli konuşmalara karşı dikkatli olmalıyız. Daha önceden konuşulmuş işlerimizde hemen harekete geçme isteğimiz yüksek olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda şanslı ve mutlu bir insansınız. Çok fazla göstermediğiniz liderlik yeteneğinizle ve özgün tarafınızla büyük başarılar kazanmaya meyillisiniz. Bu sene, isteklerinize kavuşmak için biraz sabırlı olmanız gerekebilir. Onun dışında güzel şanslarınız olacak.




Koç Burcu: İletişimsel konularda daha önceden konuşulmuş işleriniz için sabırsızlıklık duyabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla biraz sabırsız ve sert söylemler içine girmeniz yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir.




Boğa Burcu: Parasal konularda hemen harekete geçme isteğiniz size yanlışlar yaptırabilir. Önemli anlaşmalarınızı bir sonraki hafta yapmaya çalışın. Daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş bir para işinizde sert ve ani tepkiler vermek kolay olabilir.




İkizler Burcu: Sabırsız ve anlık davranma, düşüncelerinizde sinirli tavırlarla hareket etmeniz söz konusu. Bu da yanlış anlaşılmaları kolaylıkla tetikleyebilir. Hemen harekete geçme isteğinizi planlı ve programlı davranarak bastırmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Bugün geçmiş konu ve olaylar su üstüne çıkabilir ve siz bunlara sert ve ani tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Harekete geçmemeniz gereken bir dönem olduğundan olaylara yaklaşımınız daha tedbirli olmalı.




Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınıza karşı eski bir konu veya mesele ortaya çıkabilir, açılabilir. Böyle bir konuşmada sert söylemlerden, ani davranışlardan kaçının. Yoksa yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarmış olacaksınız.




Başak Burcu: İş alanlarınızda daha önceden konuşulmuş bir iş için hemen harekete geçme isteğiniz yüksek olabilir. Ya da bu konuşmalara gereğinden fazla ters veya sert tepkiler verebilirsiniz. Bu da iş yaptığınız insanlarla anlaşmazlıklara neden olabilir.




Terazi Burcu: Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işlerinizde, daha az tanıdığınız insanların yanında sert ve tepkili söylemlerden ve konuşmalardan kaçınmalısınız. Kafanızdaki planları uygulamak için biraz daha beklemelisiniz zira bu hafta yanıltıcı etkileriniz yüksek çalışacak.




Akrep Burcu: Ortaklaşa halletmeniz gereken parasal konularda sert söylemlere, konuşmalara dikkat edin. Daha önceden konuşulmuş ama olmamış bir para meselesi veya yarım kalmış bir para olayı konusunda ters tepkiler içine girebilir ve sabırsız olabilirsiniz.




Yay Burcu: Eşiniz veya iş partnerinizle daha önceden dile getirilmiş ama olmamış konularda veya işlerinizde ters ve sert tavırlar içine girebilirsiniz. Kavgalara dikkat etmelisiniz, aynı şekilde ondan göreceğiniz tavırlarda sizi zorlayabilir.




Oğlak Burcu: İş hayatınızda daha önceden konuşulmuş işlerinizde hemen harekete geçme isteğiniz yüksek çalışabilir. Bazı işlerinizde görüşmeleriniz varsa sert ve ani tavırlardan kaçınmalısınız. Bu beraber çalıştığınız insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir.




Kova Burcu: Eğlence ortamlarınızda, aşk hayatınızda kafanızda büyüttükleriniz sert söylemler ve konuşmalar olarak dışarıya yansıyabilir. Çocuğunuz varsa onunla inatlaşmamaya ve ona karşı sabırsız olmamaya çalışın. Hayatınızdaki insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.




Balık Burcu: Bugün, aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş konularda anlık tepkiler ve sert tavırlar devrede olabilir. Onlarla olan konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Ortaya açılan bir konuda daha temkinle ilerlemeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR