Bugün devreye giren mars- neptün karesiyle, kolay aldanmalara, yanıltıcı etkilere karşı açık olacağız. Girişimlerimizde bizim farkedemediğimiz ve bizi kolay aldatan durumlar oluşabilir. Önemli işlerden ve girişimlerden kaçınalım. Bir yandan da yaratıcılığımız yüksek çalışacak. Enerjimiz düşük olacağından ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara karşı kendimizi koruyalım. Alerjilerimiz artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güvensizliğiniz sizi bazı noktalarda sekteye uğratabilir. Bu kadar temkinli olmayın ve olayları geldiği gibi yaşamaktan çekinmeyin. Hassas ve ihtiyatlı yönleriniz yanlızlığı tercih etmenize neden olabilir. Bu sene aldatıcı etkilere karşı dikkatli olun. Eylül ayından sonra daha şanslı olacaksınız.




Koç Burcu: İletişimsel konularda girişimlerinizde yanıltıcı etkilere karşı bu hafta dikkat etmelisiniz. Girişimlerinizde, düşüncelerinizde yaratıcı etkiler altındasınız ama gerçekçi olmak daha önemli olmalı. İş hayatınızı iyi organize etmeli ve işlerinizi tamamlamalısınız.




Boğa Burcu: Maddi girişimleriniz varsa bugün sosyal çevrenizdeki belirsizlikler sizi yanıltabilir. İş ve para görüşmelerinizde herşeye sağlama almaya çalışın. Hayata sevgiyle yaklaşmak isterken biraz daha esnek olmak işinize yarayabilir.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki belirsizlikler, kişisel alacağınız kararlarda ve atılımlarda bugün sizi yanlış yönlendirebilir. Toplum önündeki insanlar sizi kolay kandırabilirler. Aile hayatınızdaki insanların sözüne kulak asmak size zor gelmemeli.




Yengeç Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla bugün anlaşmak kolay olmayabilir. Kafanızdaki düşünceleri uygulamak ve planlarınızı harekete geçirmek için uygun birgün ve hafta değil. Gerçekçi olmaktan uzaklaşmayın.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para işlerinizde ve sosyal çevrenizdeki oluşumlarda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla para alışverişlerinize çok dikkat edin ve onlarla girişeceğiniz işler varsa gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Başak Burcu: Ortaklaşa yapılacak her tür işinizde bugün yanıltıcı etkiler altındasınız. Size yol gösteren insanlardan kolay etkilenebilirsiniz. Partnerinizin işleriniz konusunda sizi yanlış yönlendirmesine karşı uyanık olun.




Terazi Burcu: İş hayatınızdaki karmaşalar veya belirsizlikler, medya, seyahat veya eğitim alanlarınızdaki girişimlerinizi yanıltabilir. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirler doğru çalışmayabilir. Önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Ortaklaşa maddi konularda bugün aldatıcı etkileriniz yüksek olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi parasal konularda yanıltma ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. Sosyal çevrenizdeki insanlara karşı algınız kapalı olabilir.






Yay Burcu: Partnerinizin istekleri ve beklentilerini bugün karşılamakta zorlanabilirsiniz. Birbirinize karşı dürüst olmak zor gelebilir. Bu yüzden ilişkinizde aldatıcı ve yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun.




Oğlak Burcu: İş hayatınızda yakın çevrenizdeki insanlar yargılarınızı etkileyebilir ve sizi yanlış yönlendirebilirler. Bu yüzden iletişiminizi net tutmak ve gerçekçilikten uzaklaşmamak önemli olmalı. Uzaklardan alacağınız haberler sizi zorlayabilir.




Kova Burcu: Eğlence ve aşk hayatınızda yapacağınız harcamalar gerçek ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılamıyor olabilir. Bu yüzden ince eleyip sık dokumalı ve gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız. Borsada yatırımdan uzak durun, rsikten kaçının.




Balık Burcu: Ev girişimleriniz ve ailenizle yapacağınız önemli işleriniz varsa bugün onları yanıltma ve kendinizi kandırma ihtimaline karşı uyanık olun. Önemli işlerden kaçının. Özel hayatınızda da karşı tarafla anlaşmak bu Salı günü kolay olmayabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR