Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz. Yine iş buluşmaları, toplantılar, yanımızda çalışanların planlarını yapmak için uygun zamanlar olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizi seven ve anlamaya çalışan bir sürü dostunuz var. Asabi tavırlarınızı dengelerseniz, bu dostluklardan uzun süreli faydalar göreceksiniz. Bu sene, hayatınızda istediğiniz gibi açılımlar sağlayacak ve karşınıza gelecek olan fırsatları iyi değerlendirebileceksiniz.




Koç Burcu: Bugün iş alanlarınıza yönelik başlayan gününüz oldukça hareketli ve hızlı geçebilir. Maddi yönden ve sahip olduklarınız konusunda kendinizi iyi ve şanslı hissedeceksiniz. Bazı iş planlarınız kendi düşünceleriniz ve isteklerinizle uyuşmayabilir.




Boğa Burcu: Hayatınızın eğlenceli alanlarına yoğunlaşmışken, gün içinde iş uğraşılarınızın artması söz konusu olabilir. Bazı şeylerin güzel ve yolunda gitmesi sizi endişelendirmesin, diğer insanlarla uğraşmak sizi ufak streslere itebilir.




İkizler Burcu: Bu birkaç gün içinde aileniz veya evinize yönelik olaylarla daha fazla uğraşabilirsiniz. Artık biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekle şansınız ve keyfiniz yerinde.




Yengeç Burcu: Hızlı iletişim trafiği bugün öne çıkmaya başlıyor. Bunca işiniz arasında yakın çevrenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve üzerinize düşen görevleri yerine getirmek sizi strese sokabilir. Arkadaşlarınızın desteğini üzerinizde hissedeceksiniz.




Aslan Burcu: Yaptığınız iş ne olursa olsun somut adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Hesaplı davranmak ön plana çıkabilir. Bir tarafta idealleriniz, diğer yanda hayatın gerçekleri. Siz hepsiyle kolayca başedebilirsiniz.




Başak Burcu: Bu birkaç gündür yoğunlaştığınız konuların ve durumların öne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Değişimlerin farkında olup, bir yandan isteyeceksiniz. Geleceğinize umutla ve istekle bakmanın tam zamanı.




Terazi Burcu: Bugün nedenini çözemediğiniz bazı olaylar çözüme kavuşacak ve siz hayatı daha olumlu ve neşeli karşılayacaksınız. Sevdiklerinize ayırdığınız vaktinizi ve enerjinizi biraz kendinize yöneltirseniz, kendinizi daha yapıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olabilir ve onların sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız sizi yorabilir. Özel hayatınızı arkadaşlarınızla paylaşmak ve onların fikirlerinden yararlanmak size yol gösterebilir.




Yay Burcu: Kariyerinize ve iş alanlarınıza yönelik başlayacak olan gününüz, iş alanlarınızdaki hızlı etkileşimlerle sizi yorabilir. Gün içinde kişisel alanlarınıza vakit ayırmakta zorlansanız bile, işlerinizi kolay ve pratik bir şekilde halletmeyi başaracaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün kendinizi bir çok konuda sorumlu hissedeceksiniz. Dış ortamlar, seyahat veya eğitime yönelik konular ön planda olacak. Vaktinizi kendinize ve ailenize harcamak isteyecek, işi ve keyfi aynı anda yaşayacaksınız.




Kova Burcu: Bugünü, ortaklaşa para konularının yoğunluğuyla geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm ıvır zıvırlar kafanızı çok meşgul edecek. Devamlı başkaları için bir şeyler yapmaya çalışmayın. Biraz kendinizi düşünün ve ailenize odaklanın.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bugün hayatınızın merkezinde olabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar gününüzü hareketlendirecek. İş hayatınızda kolay demoralize olabilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR