Bugün 23 nisan ve tatil günü. Bu tatil gününde ağzımızdan çıkanı kulaklarımız duymalı. Aceleci kararlar, içimizde biriktirdiklerimiz, savunma mekanizmasının çok çalışması, anlık tepkiler, sert konuşmaları ve ara ara ilişkilerimizde sert dışa vurumları karşımıza getirebilir. Başağrılarına ve boğaz sorunlarına karşı dikkatli olalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zekanız çok yüksek. Çalışmaktan kaçmazsanız kendinizi fazlasıyla geliştirebileceğiniz alanlar bulursunuz. Her konuda aşırıya kaçma isteğiniz zaman zaman sizi zorluyor. Bu sene, anlık kararlarınız ve tepkileriniz hayatınızı yönlendirebilir. İletişimsel konularda şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün parasal konularda hızlı, düşüncesiz ve biraz da kolay sinirlenen yapınızla sert çıkışlar gündeme gelebilir. Düşündüklerinizi hemen uygulamak isteyeceksiniz sorununuz bu tatil gününde bu olabilir.




Boğa Burcu: Bugün kolay sinirlenmelere, aceleci kararlar almaya yatkınsınız. Kafanıza göre davranmak isteyecek, etrafınızdakileri çok umursamayacaksınız. Bu da yakın çevrenizle bazı sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir.




İkizler Burcu: Gün içinde kendinize karşı oldukça acımasız olabilirsiniz. Kolay sinirlenmelere açık olacaksınız. Bazı düşünceler sizi harekete geçirebilir. Geçmişte yaşadıklarınızdan kaynaklı olarak anlık tepkilerden kaçının.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda, davetlerde, kalabalık yerlerde veya arkadaşlarınızın yanında söylemlerinize ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Aceleci tavırlarla hiç olmadık kararlar alabilir veya kolay sinirlenerek tepkiler verebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün toplum içinde, göz önünde olacağınız yerlerde konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. İçinizde birşey tutamamaktan ve aceleci davranmaktan kaynaklı olarak sinirli ve biraz da sert çıkışlar yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, seyahatlerinizde ya da tatildeyken söylemlerinize ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Herşeye kolay tepki verebilir veya içinizde biriktirdiklerinizi hiç olmadık yerlerde veya kişilere akıtabilirsiniz.




Terazi Burcu: Özellikle partnerinizle ortak para hesaplarınız konusundaki konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Kolay tepki verebilir, anlık çıkışlar sergileyebilirsiniz. Aynı şekilde para harcama isteğinizde yüksek olabilir.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda dikkatli olmalısınız zira karşı tarafa kolay sinirlenebilir ve söylemlerinizde karşı tarafı suçlamaya meyilli olabilirsiniz. Biriktirdikleriniz hiç beklenmedik sinirli tepkilerle ortaya çıkabilir.




Yay Burcu: Yapılması gereken işlerinizde kolay sinirlenmelere veya patlamaya hazır olacaksınız. Tatilde olsanız bile bazı ufak tefek pürüzler karşınıza çıkabilir ve siz de bunu başka nedenlerle birleştirebilirsiniz. Sağlığınızda baş ağrılarına ve boğaz şişmelerine dikkat edin.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı sert söylemlerden, ifadelerden kaçınmalısınız. İçinizde biriktirdiklerinizi dışarıya salmak kolay olacak, bu yüzden aranızdaki bu güçlü bağları çok zedelemek istemiyorsanız biraz daha dikkatli olun.




Kova Burcu: Bugün ailenize karşı konuşmalarınıza dikkat edin. İçinizde biriktirdiklerinizi öfke ve biraz da sert bir biçimde onlara aktarabilirsiniz bu da aranızı bozabilir. Aceleci kararlardan kaçınmalısınız.




Balık Burcu: Kafanız hızlı çalışacak ve çabuk, hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak çabuk tepki vermeye açık olacaksınız. Yakın çevre ilişkilerinizi bozmamaya çalışın. Kısa planlarınız devrede olacak.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR