Bugün itibarıyla güneş boğa burcuna geçiyor. Kimliğimizde oturaklı, temkinli, ağır ama kararlı yanlarımız ortaya çıkabilir. İnatçı ve biraz da sabit fikirli olabiliriz. Aşağıdaki yorumlar güneşin bir ay boyunca hangi alanlarda sizi etkileyeceğine dair yazılmıştır. Lütfen kendi burcunuzdan sonra yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, lider, hırslı, zeki, derin ve ne yapması gerektiğini bilen bir insansınız. Doğuştan lidersiniz ve durumlar karşısında nasıl davranacağınızı biliyorsunuz. İstediklerinizin olmadığı takdirde ince ve diplomasiye yönelik davranmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu sene, ev ve aile hayatınızda huzuru bulabilirsiniz. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla kimliğinizi, maddi alanlarda ve parasal işlerinizde çalıştıracaksınız. Bütçenizi düzenlemek, görüşmelerinizi yapmak bu bir ay gündeminizde olacak. Maddi konularda kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız artabilir.




Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kendi şahsi kararlarınıza yönelteceksiniz. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak. Kendinize olan güveniniz artacak ve şansınız çoğalacak.




İkizler Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirebilir. Bu süreçte planlarınızı yeniden gözden geçirmeli ve hazırlıklarınızı tamamlamalısınız.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde gösterebilirsiniz. Yine organizasyonlar, davetler, grupsal çalışmalarınız artabilir. Vaktinizi arkadaşlarınıza harcayacaksınız ve yeni insanlarla tanışacaksınız.




Aslan Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz. İnsanlar sizi konuşuyor olacaklar, kariyeriniz için bu dönemi iyi kullanın.




Başak Burcu: Kendinizi, uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İş seyahatine daha sık çıkabilirsiniz.




Terazi Burcu: Kişiliğinizi, eşinizin veya sevgilinizin parası alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız konusunda ortaya koyabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarına bağımlı olabilir, etrafınızdaki değişimlerin farkına varabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla, 1 ay boyunca kendinizi, evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarınızda ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Hayatınızda biri yoksa partner ihtiyacınız artabilir.




Yay Burcu: Kişiliğinizi iş ve hizmet alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça kendinizi ve güveninizi daha rahat kazanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular öne çıkmaya başlayabilir.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde gösterebilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak.




Kova Burcu: 1 ay boyunca, kimliğinizi ev ve aile hayatınızla ilgili işlerde ortaya koyacak, kendinizi ailenize adayacaksınız. Yine eski ailevi konular gündeminizde olacak, ailenizin güvenliğini ihmal etmeyin. Davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz.




Balık Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre alanlarınıza ve aktivitelerine kaydıracaksınız. İletişiminiz hızlı akacak, satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz öne çıkabilir. Akraba veya kardeşlerinizle bağlantılarınız önem kazanıyor.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR