Bugün gece saatlerine kadar Ay Kova Burcunda dolaşıyor; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek için harika. Ay Kova burcunda iken daha dostane, daha anlayışlı ve yardımsever oluruz. Umutlar ve arzular daha yoğun hissedilir. Buna karşın venüsün satürnden alacağı olumsuz açı yarın tam devreye girdiğinden ilişkilerimizde birkaç gün boyunca sıkıntılara dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tutkulu, istikrarlı, duygusal ve işinizi bilen bir insansınız. Duygusallığınızı zaman zaman frenlemeyi öğrenmeniz gerekebilir. Ne iş yaparsanız yapın başarılı olacaksınız. Yabancı ülke ve kültürler ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene, özel hayatınıza dikkat etmeli ve kararlarınızı netlikle almalısınız.




Koç Burcu: Bugün yeni tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz insanlarla kendi kişisel adımlarınız adına rahat bir bağ kurabilirsiniz. Kafanızda bir sürü düşünce, plan ve program olabilir ama yine de kendinizi biraz yalnız ve sıkıntılı hissedebilirsiniz.




Boğa Burcu: Önemli işlerinizde geri planda olmanız ve olaylara daha karşılaştırmalı bakmanız önem kazanabilir. Maddi anlamda başkalarının sorumluluklarıyla uğraşmak sizi yoruyor ve bu konuda kendinizi yalnız hissedebilirisiniz.




İkizler Burcu: Dış ortama bağlı işlerinizde toplantılar, görüşmeler ayarlayabilirsiniz. Grupsal çalışmalarınızda veya toplu işlerinizde ortak bir noktada buluşmanız bugün rahat olacak. Özel hayatınızdaysa zorlanmalar görülebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda aradığınız parasal destekleri rahat sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın veya sevdiklerinizin paraya ihtiyacı varsa onlara kıyamayacaksınız. Bir yandan da iş sorumluluklarınız bu birkaç gün sizi bayağı bir zorlayabilir.




Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat planları sizi harekete geçirecek. Geleceğinize dönük projelerinizde ortaklarınızdan veya beraber çalıştığınız insanlardan desteğiniz bugün tam olacak. Sosyal ortam ilişkilerinizde bazı sorunlara açıksınız.




Başak Burcu: Bugün günlük koşturmalarınızda ve iş hayatınızda işlerinizi kolay halledeceksiniz. Havada asılı duran konular netleşmedikçe içiniz rahat etmeyecek. Aile hayatınızda kendinizi yalnız ve yorgun hissetmeniz mümkün.




Terazi Burcu: Bugün eğlenceli ve yaratıcılığı yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı noktadan hayata bakmak içinizi rahatlatacak. Düşüncelerinizde hala bir duvar ve soğukluk var, bu da sizi olumsuz kılabilir.




Akrep Burcu: Aile hayatınız için yapılması gerekenler öne çıkabilir. Bir misafir ağırlayabilirsiniz. Bir yandan da parasal sorumlulukların sizi sıkıştırdığınız hissediyorsunuz. Herşeyi önce kafanızda bitirmeyi öğrenmelisiniz.




Yay Burcu: Bugün, satış, reklam,yaratıcılığa veya sanata dayalı konularda da düşündüklerinizi karşı tarafa rahat aktarabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı anlamakta zorluk çekebileceğiniz ve sıkıntılar yaşayabileceğiniz birkaç gün içindesiniz.




Oğlak Burcu: Gün içinde, maddi konularda istediğiniz haberleri alabilir, evinize ve ailenize yönelik kafanızda planlar yapabilir, onlardan da fikirler alabilirsiniz. İş hayatınızda bazı aksamalar karşısında negatiflikten uzak durmalısınız.




Kova Burcu: Kişisel girişimlerinizle ilgili olarak yakın çevrenizdeki insanların bir çok konuda sizi desteklediğini görecek onlarla olumlu konuşmalar içinde olacaksınız. Özel hayatınızda bazı ilişkilerinizde sıkıntılara hazır olun.




Balık Burcu: Bugün, ticaret veya para işlerinizde bazı önemli konularınızı gün içinde alacağınız etkilerle rahatlıkla halledebilirsiniz. Aile hayatınızda kendinizi sorunlu ve mutsuz hissetmeniz mümkün. Aile üyeleri arasındaki dengeyi sağlamaya çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR