Bugün jüpiter düzeliyor. Zorlandığımız ve sıkıntı yaşadığımız alanlarda karşımıza yeni güzel fırsatlar çıkabilir. Aynı gün oluşan merkür- uranüs kavuşumuyla farklı ve değişik olan herşey daha fazla ilgimizi çekebilir. Bir bilinç uyanmasıyla karşı karşıya gelebiliriz. Anlayışımız ve farkındalığımız yüksek olacak. Yine düşüncelerimizde sıkılgan ve sinirli de olabiliriz. Yine devrede olan merkür- plüton karesiyle bazı fikirlerimizi takıntı haline getirmek, bir konuya saplanıp kalmak öne çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; soylu, akıllı, sosyal, dost canlısı bir insansınız. Atletik vücut yapınızla sportif faaliyetler ve aktif olacağınız bir iş tam size göre. İstek ve arzularınızı iyi bir şekilde yönlendirmeyi biliyorsunuz. Çok arkadaşınız ve dostunuz var. Bu sene, şansınızı iyi kullanmalısınız. Karşınıza bir sürü değişik ve farklı fırsatlar gelebilir.






Koç Burcu: Fikirlerinizde çabuk sıkılacağınızdan, değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Bazı konularda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz bunun sonucunda iş alanlarınızda bazı konuşmalar, planlar hoşunuza gitmeyebilir veya bozulabilir.




Boğa Burcu: Kafanızdaki soruların yanıtlarını bulabilir, bilinçaltınızda aydınlanmalar hissedebilirsiniz. Yine de bugün yabancı ortamlarda veya seyahatlerde duyacağınız veya konuşacağınız bazı şeyler hoşunuza gitmeyebilir.




İkizler Burcu: Kafanıza göre hareket etmek isteyecek, arkadaş gruplarınızla planlar yapacaksınız. Düşüncelerinizdeki bilinç ve zenginlik sizi ilginç kılabilir yalnız sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızın söyleyeceği bir söz veya konu kafanıza takılabilir.




Yengeç Burcu: Bugün iş alanlarınızda bir fikir veya düşünceye takılı kalabilirsiniz. Özellikle kalabalık ve göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla veya ortaklı işiniz varsa partnerinizle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir.




Aslan Burcu: Uzak veya ani yolculukların olacağı sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Bir yandan da felsefe, din veya akademik konularda algınız ve zekanız farklı çalışabilir. Yalnız seyahat, eğitim, medya veya ticarete yönelik işlerinizde bazı sorunlara da açıksınız. Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamalısınız.




Başak Burcu: Bugün ani para harcamalarından kaçının ve kafanıza göre davranmamaya özen gösterin. Parasal olarak bazı konularda farkındalığınız artabilir. Yine de ortaklaşa para konularında, sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklarınız olabilir.




Terazi Burcu: Hem ortaklı işlerinizde hem de özel hayatınızda bazı sonuçlara ulaşabilir, ilişkinizde farkındalığınızı arttırabilirsiniz. Yine de özel hayatınızda iletişiminizde dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Bir konu veya düşünce gereğinden fazla bir şekilde aklınızda yer edebilir.




Akrep Burcu: İşinizde anlayışınız yüksek çalışacak, bir yandan da herkesin sizin gibi olmasını bekleyebilirsiniz. İş alanlarınızda iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kafanıza takılan bir düşünce sizi huzursuz edebilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda sıradışı, beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. İlginç planlar veya konuşmalar devrede olabilir. Yalnız aşk hayatınızda veya eğlenceye, çocuk konularına dayalı işlerinizde iletişiminizde sorunlar oluşabilir. Bir fikre veya düşünceye takılıp kalmamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız sıradışı ve farklı olabilir. Yerinizde duramayacak, karşınıza gelen seçenekleri onlarla paylaşacaksınız. Yine de ev ve aile hayatınızda bazı konuları kafanızda büyütebilir ve gereğinden fazla sorun haline getirebilirsiniz.




Kova Burcu: İlginç ve sizi heyecanlandıracak konuşmalar gündeme gelebilir. Önemli bir satış, reklam, pazarlama işi sizi farklı projelerin içine koyabilir. Yine de yakın çevre konularında kafanıza takılan konular veya düşünceler sizi huzursuz kılabilir.




Balık Burcu: Bugün parasal konularda ani şanslarınız ve görüşmeleriniz devam ediyor olacak. Kendinizi bir çok açıdan şanslı göreceğiniz bir dönem içindesiniz. Yine de sosyal ortamlarınızda parasal konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, sorunları kafanızda büyütmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR