Bu Pazar devreye giren Güneş - Plüton karesiyle bazı işlerimiz veya eşyalarımız bozulabilir. Yine kişilik çatışmaları, ego savaşları ilişkilerimizi zorlayabilir. Ay tutulmasından alacağımız etkiyle, bu haftasonu sakin olmaya çalışmalı ve anlık çıkışlardan kaçınmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR



Bugün doğduysanız; ailenize düşkünlüğünüz fazla, arkadaşlarınızla aranız çok iyi. Sanata olan sevginiz çok yüksek ve yaratıcılıkla ilgili konularda kendinizi tam anlamıyla gösterebilirsiniz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimlere açık olmalısınız. Sosyal çevrenizden aradığınız desteği görebilirsiniz yalnız bazı ilişkilerinizde bozulabilir.

Koç Burcu: Birkaç gündür özel hayatınızın detaylarına daha fazla vakit ayırıyorsunuz. Bu Pazar toplum önünde bazı kişilerle anlaşmanız zor olabilir. İşlerinizde bir takım sürtüşmeler ve bozulmalara açık olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu Pazar sizi zorlayan bir seyahat veya eğitim konusu bazı anlaşmazlıkları ve sıkıntıları hayatınıza taşıyabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla bağlantılarınıza bu dönem dikkat edin.




İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda eşinizle veya partnerinizle bazı parasal sorunlara ve uyuşmazlıklara açık olabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınıza borç para vermeyin ve almamaya çalışın. Hayata olumlu bakmak size çok şey kazandırabilir.

Yengeç Burcu: Bu Pazar sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar ve uyuşmazlıklar oluşabilir. Ego savaşlarından ve inatlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Aile hayatınıza önem vermek isteyeceksiniz.




Aslan Burcu: Bu Pazar daha az tanıdığınız kişilerle bazı anlaşmazlıklara, sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Fırsatları siz bozmayın ve kaçtı diye değerlendirmeyin daha olumlu sonuşlar almaya yatkınsınız.




Başak Burcu: Bu Pazar partnerinizle parasal konularda bazı ego sürtüşmelerine ve sıkıntılara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkinizde bazı bozulmalar oluşabilir. Gezmekten ve dolaşmaktan hoşlanacağınız bir dönemdesiniz.




Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızda dikkatli olun. İlişkinizin bozulması ve bazı sorunların oluşması riski yüksek. Ay tutulmasınında yoğun etkisiyle şartları sadece kendi tarafınızdan değerlendirmemeye çalışın. Sıkıntılarınızı yakınlarınızdan çıkarmayın.

Akrep Burcu: Bu Pazar bazı işlerinizde fikirsel ayrılıklarına, yakın çevrenizle bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Sağlığınızı da çok fazla zorlamamaya dikkat etmelisiniz. Gün içinde özel hayatınızda bazı karşılaştırmalarınız olabilir.




Yay Burcu: Bugün ilişkinizde para çekişmelerine dikkat edin. Harcamalarınız veya bazı parasal düşünceleriniz sıkıntılara sebep olabilir. Sosyal çevrenizi hayatınızın içine dahil edecek, arkadaşlarınızla planlarınıza odaklanacaksınız.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklarınız yüksek olabilir. Onun üzerine kuracağınız baskıya dikkat edin ve biraz alttan almaya çalışın.Yine bir eşyanızın bozulması, çalışmaması söz konusu olabilir.






Kova Burcu: Beklenmedik olaylarla yakın çevre iletişiminizde bazı sorunlar, sıkıntılar baş gösterebilir. Korkularınızın sizi sınırlamasına izin vermemelisiniz.

Balık Burcu: Sosyal işlerinizde veya ortamlarınızda parasal zorlanmalara hazır olun. Bazı arkadaşlarınızla sahip olduklarınız konusunda anlaşmazlıklara veya sıkıntılara düşebilirsiniz. Bir para meselesi aranızı bozabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR