Bu cumartesi Terazi burcunda bir tam ay tutulması yaşanacak. Astrolojide Tutulmalar önemli süreçlerin başlangıçlarına ve bitişlerine işaret ederler ve en önemlisi kadersel sayılabilecek etkileri bulunmaktadır. Ay tutulmaları daha çok halkı ve duygusal konuları karşımıza çıkaran olayları içinde barındırır. Eğer kişisel haritalarımızda tutulma, güneş, ay ve diğer gezegenlerle birleşiyorsa, evine bağlı olarak büyük değişimleri ve dönüşümleri hayatımıza getirebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; biraz maymun iştahlısınız. Karşı cins üzerinde etkiniz fazla olabilir. Hayatınızın tadına yavaş yavaş varacaksınız. Bu sene, duygusal iniş çıkışlarınız ve kararlarınız devrede olabilir. Hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Eğlenceli yönünüzü her alanda kullanmaya çalışın.




Koç Burcu: Ay tutulması özel hayatınızda önemli sonuç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Evlilikle ilgili konular hızlanabilir, var olan ilişkinizde sonlanmalar oluşabilir, taşınma gündeme gelebilir veya tam tersi var olan ilişkinizde sevdiğiniz insandan beklenmedik hareketler görebilirsiniz.




Boğa Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçları hızlandırılmış bir şekilde hayatınıza taşıyabilir. Kendinize bu süreçte çok yüklenmeyin ve olayları geldiği gibi yaşamaya çalışın. dönemde sağlığınıza çok dikkat edin. Biraz da olayları kafanızda siz büyüteceksiniz.




İkizler Burcu: Tam ay tutulması, 6 ay boyunca aşk hayatınızı tetikleyebilir. Duygusal olarak aşk hayatınızla ilgili önemli sonuçlara ve kararlara ulaşabilirsiniz. Çocuk isteyen ikizler için bu süreç hızlı ve ani olayları harekete geçirebilir.




Yengeç Burcu: Tam ay tutulması ev ve aile hayatınızda oluşacak. Biraz stres ve gergin etkiler altında olacaksınız. Zira tam da bu dönem iş alanlarınız fazlasıyla değişik etkiler altında olacak. Aradaki dengeyi iyi kurun ve sevdiğiniz insana karşı anlayışı elden bırakmayın.




Aslan Burcu: Tam ay tutulması satış, reklam ve pazarlama alanlarınızı hızlandırabilir. Yaptığınız görüşmelerin ve anlaşmaların karşılığını satış olarak alabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizin hayatında önemli duygusal olaylar oluşabilir.




Başak Burcu: Tam ay tutulması, maddi konuları ve bu alandaki her tür oluşumu hızlandırarak karşınıza çıkaracak. Karşınıza çıkacak bir borç veya ödeme, kendi maddi durumunuzu ve sahip olduklarınızı sorgulamanıza ve gözden geçirmenize neden olabilir.




Terazi Burcu: Bu tutulma hayatınızda önemli karar ve sonuçları karşınıza getirecek. Eğer partnerinizin hayatına ayak uyduramadıysanız ilişkinizi sonlandırma kararı gündeme gelebilir veya tam tersi bir şekilde yolunuza daha güçlü kararlarla devam edebilirsiniz. Ani bir taşınma işi gündeme gelebilir.




Akrep Burcu: Beklenmedik olaylara bu tutulma ve sonrası açık olacaksınız. Ayrıca bir işin iç yüzünü öğrenebilir ve bilinçaltınızda aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönem hem iş hayatınıza, hem de sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekecek.




Yay Burcu: Tam ay tutulması, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı konuları ve sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Çevrenizde önemli değişimler oluşabilir. Yine de arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bu tarih ve sonrası dönemde dikkat edin.




Oğlak Burcu: Tam ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda oluşacak. Bazı konular sizi harekete geçirecek. Bu dönemde aile hayatınıza ve kariyer oluşumlarınıza dikkat etmeli, ikisi arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Yeni işler ve projeler gündemde.




Kova Burcu: Tam ay tutulması, uzak çevrenizde önemli olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine eğitim, seyahat, medya, ticaret ve hukuk alanlarınızda önemli konular içinde olacaksınız. İletişiminiz hızlanırken, bir yandan da beklenmedik olaylara açık olacaksınız.




Balık Burcu: Bu ay tutulması sizin ortaklaşa para alanlarınızı tetikleyecek. Bu tarih ve sonrası ortağınızın, partnerinizin veya patronunuzun parasal hayatındaki değişimler sizi de etkileyebilir. Bir kredi altına girebilir veya vergi konularınız varsa bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ya da bir ödeme sizi sıkıştırabilir.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR