Bugün oluşan güneş- jüpiter üçgeni ve merkür satürn üçgeniyle olumlu etkiler altına giriyoruz. Fırsatlar karşımıza çıkabilir, doğru atılımla, biraz cesur ve atak tavırlarla bu girişimleri önemli şanslara çevirmek kolay olabilir. Önemli işlerimizi bugüne denk getirelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalgücü yüksek, sezgili, çoşkulu ve insanları seven bir insansınız. Kendinizden başka herkese faydanız dokunuyor. Zaman zaman verdiğiniz ani ve çoşkulu kararlarla var olan koşullarınızı yıkabiliyorsunuz. İnsanları ilgilendiren ve sosyalliğinizi arttıracak her tür meslek tam size göre. Bu sene, girişimlerinizin karşılığını alacaksınız.






Koç Burcu: Aşk hayatınızda kendinizi fazlasıyla mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz. Bir yandan da sanata veya kreatif alandaki işlerinizde yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda aradığınız huzuru, şansı, bolluğu ve bereketi yakalamanız inanın hiç zor olmayacak.Geri plandan yürütttüğünüz görüşmelerinizde parasal işlerinizde kalıcı sonuçlar ve görüşmeler içine girebilirsiniz.




İkizler Burcu: Geleceğinize dair alacağınız kararlarda oldukça yaratıcı, şanslı etkiler altındasınız. Sosyal çevreniz size yeni iletişim kapıları açabilirHem özel hayatınızda, hem de ortaklaşa yapılacak işlerinizde görüşmelerinizin ve fikirlerinizin karşılığını alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: İş hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Bazı işlerinizde parasal konularda şans ayağınıza gelebilir. Önemli işlerinizde kalıcı sonuçlar almaya yatkınsınız. Yapacağınız bir iş seyahati işlerinizi hızlandırabilir.




Aslan Burcu: Uzak yerlerden, kurumlardan, yabancı ortaklı işlerden elde edeceğiniz sonuçlar kendinizi mutlu ve şanslı hissetmenize neden olabilir. Hayat girişimleriniz için sizi destekliyor. Önemli bir iş konuşması sorumluluklarınızı arttıracak.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde düşündüğünüz veya dua ettiğiniz konularda olumlu ve ilerleyen şanslı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınız size güç katabilir. Aile hayatınızda yapılacak işleriniz ve konuşmalarınız için uygun şartlar oluşabilir.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlardan, güzel arkadaşlıklarınızdan göreceğiniz destekle, önemli ortak projeleriniz hayat bulabilir. Yine onlarla yapacağınız işlerde şans sizden yana olacak. Bir yandan da eğer kalbiniz boşsa, sosyal çevrenizin fırsatlarından faydalanmalısınız.




Akrep Burcu: İş hayatınızda çok güzel olasılıklar, fırsatlar yakalayabileceksiniz. Yaptığınız işlerden olumlu sonuçlar almanız sizi daha fazla kamçılayabilir veya yeni fırsatların sizi gaza getirdiğini görebilirsiniz. Önemli parasal konuşmalarda oluşabilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuğunuz varsa onunla olan ilişkinizde şansı ve mutluluğu yakalayacağınız ve kendinizi şanslı hissedeceğiniz günler. Kreatif, sanatsal işleriniz, eğitim, medya, seyahat alanlarınızda fırsatlar karşınıza gelebilir. Hayati sorumluluklarınızın size katacağı değeri göreceksiniz.




Oğlak Burcu: Ailevi konularda veya ev, emlak koularında önemli şanslar ayağınıza gelebilir. bazı konuşmalarınızda kalıcı adımlar atmak isteyecek ve hayatın sizi bu konuda desteklediğini göreceksiniz.




Kova Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Doğru satış ve iletişimle bu işlerinizde istediğiniz sonuçları alacaksınız. Yine partnerinizle mutluluğunuz yüksek olabilir. Önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz.




Balık Burcu: İş alanlarınızda ve parasal konularda şansınız fazlasıyla yüksek görünüyor. İşlerinizin karşılığını alacaksınız. Kariyer sorumluluklarınız için girişeceğiniz bazı işlerinizde kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR