Bugün mars boğa burcuna geçecek. Enerjimizi daha temkinli ve dikkatli kullanmaya başlıyoruz. Mars boğa burcunda rahat bir pozisyonda olmadığından, harekete geçmekte, yaşam enerjimizi tam anlamıyla ortaya koymakta zorlanabiliriz. Yine aynı gün merkür koç burcuna geçecek ve düşüncelerimizi hızlandıracak. İletişimimizde cesur, sabırsız ve düşüncesiz yönlerimizi ortaya çıkaracak. 2 hafta boyunca iletişimimizde cesur, atak ve patavatsız olacağız. İlginç fikirler, cesur düşünceler içinde olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayattan beklentileriniz çok yüksek ama sizde istediklerinizi gerçekleştirecek enerji ve yetenek mevcut. Sezgileriniz ve gerektiği yerde devreye giren mantığınız hayatınız boyunca size yol gösterecek. Bu sene, hayatınızda önemli değişimlere açık olacaksınız. Fırsatları iyice gözlemleyin.




Koç Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak.




Boğa Burcu: 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Bu dönem duygularınızı kağıda dökerek rahatlamaya çalışmak isteyebilirsiniz. Yine 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak.




İkizler Burcu: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.




Yengeç Burcu: Kariyer ve iş evinizde ilerlemeye başlayan merkür,15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde yardım isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin istekleri için koşturmalarınız artabilir.




Aslan Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, 2 hafta boyunca iletişiminiz hızlanıyor. Kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.






Başak Burcu: Mars yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda mücadelenizi arttıracak. Yine banka hesaplarınızı düzenlemek, kredi geçişi yapmak, vergi konularına çözümler bulmak için rahat bir süreç içerisinde olacaksınız.




Terazi Burcu: Yaşadığınız ilişkide, ortaklığınızda bir takım problemleriniz varsa, bu iki hafta boyunca çözüm için harekete geçebilirsiniz. Banka, ödeme, kredi, faiz, nafaka, prim, miras ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız.




Akrep Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Merkür, 2 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda düşündüklerinizi dile getireceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir. Hareketsizlik, ısrar ve inatçılık hastalıklara davetiye çıkarabilir.




Oğlak Burcu: Emlak alım, satım veya kiralama gibi işlerinizi yapacak ortamları rahat bulacaksınız. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ufak tefek sürtüşmelere açık olmalısınız.




Kova Burcu: Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak. Ev ve aile hayatınızda bu dönem inatçı ve fikri sabit yanlarınız sizi ve sevdiklerinizi yorabilir.




Balık Burcu: Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Parasal konularda görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.2 ay boyunca iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR