Haftaya ay aslan burcundayken, duygusalve eğlenceli konu ve olayların üzerine eğilerek başlayabiliriz. Bu Pazartesi ilişkilerimizde karşı tarafı sahiplenmek ve tutkularımızın peşinden gitmek önem kazanabilir. Salı günü mars boğa burcuna geçecek. Enerjimizi daha temkinli ve dikkatli kullanmaya başlıyoruz. Yine aynı gün merkür koç burcuna geçecek ve düşüncelerimizi hızlandıracak. Perşembe günü olumlu etkiler altındayız. Önemli işlerimizi bugüne denk getirelim. Cumartesi günü ise, öğlen saatlerinde terazi burcunda bir tam ay tutulması yaşanacak. Pazar günü bazı işlerimiz veya eşyalarımız bozulabilir




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, güçlü, etkili, toleranssız bir insansınız. Etkili ve güçlü arkadaşlarınız sayesinde hayatta istediğiniz bir çok şeye sahip olacaksınız. Kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. Bu sene, hayatınızda yeni açılımlarınız olabilir. Şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Bugün eğlenceli yönlerinizle hareket etmek isterken, zamanınızı boş harcamaya meyilli olabilir, hayatın tadını çıkartabilirsiniz. İş hayatınızda iş yaptığınız insanlara kazandıracağınız bir hafta içinde olacaksınız.




Boğa Burcu: Ailenize ve evinize dair konular ön planda olacak. Geri planda durma isteğiniz, dinlenmek ihtiyacınız yoğun olacak. Kendinizi önemsemeniz ve sevmeniz, dış ortamlara dayalı işlerinizde size avantaj sağlayabilir. Güçlü ilişkiler devrede.






İkizler Burcu: Bugün aktif iletişiminizle yakın çevreniz sizin için önemli olacak. Akraba veya kardeşlerinizin ihtiyaçları peşinde koşturabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkularınız ve sahiplenici, güçlü etkileriniz devrede olacak.






Yengeç Burcu: Bugün maddi konular kafanızı kurcalayabilir. Hareketli ve enerjik bir dönemde olacağınız için aktif bir haftabaşı sizi bekliyor olacak. Önemli iş bağlantılarınızı sosyal çevrenizden sağlayacaksınız. Sevdiğinizin sizi sahiplendiğini göreceksiniz.






Aslan Burcu: Bugün kendinize vakit ayırmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harika bir gün olabilir, keyfe ve eğlenceye dayalı işlerde şansınız yüksek. Kuracağınız güçlü ilişkiler iş alanlarınızda sizi yukarılara taşıyabilir.






Başak Burcu: Bugün duygusal anlamda ve güne adapte olma konusunda biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yine de her konuşmadan, her olaydan sizi memnun edecek bir sonuç çıkarmasını bileceksiniz. Sizi besleyen konular hayata tutkularınızla yaklaşmanıza neden olabilir.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz yoğun ve güzel olacak. Özel hayatınızdaki gelişmeleri onlara aktarmak için sabırsızlanabilirsiniz. Aile hayatınızda sevdiklerinize her anlamda yaklaşımınız etkili ve güçlü olabilir.




Akrep Burcu: Bugün kendinizi göstereceğiniz ve ortaya koyacağınız gayet aktif bir gün olabilir. İş yoğunluklarınızı kendi isteklerinize göre yönlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı yoğun ve etkili duygular içinde olabilir ve bazı konularda onu kolay ikna edebilirsiniz.






Yay Burcu: Bugün uzak ortamlar ve değişik, farklı konular hayatınızın merkezinde olabilir. Kendinizi geliştireceğiniz her tür konuya daha istekli yaklaşacaksınız. İş hayatınızda para kazanma dürtünüz ve arzunuz fazla olabilir ama bu zarardan çok fayda sağlayacak.






Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınıza kanalize olabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumuyla ilgili güzel gelişmeler sizi de umutlandırabilir. Aşkta sevdiğiniz insanı sahiplenme ve paylaşamama gibi etkileriniz olabilir.




Kova Burcu: Bugün özel yaşantınız ve ikili ilişkilerinizin devrede olması, sevdiklerinizle beraber hareket etmenizi sağlayacak. Yakınçevrenizle yapacağınız hızlı ve kısa vadeli planlara odaklanabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda ilişkileriniz güçleniyor.






Balık Burcu: Bugün bir işle uğraşacaksınız, duygusal yönünüzü ortaya koymayı başaracaksınız. Zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamamaya ve daha net olmaya çalışın. Yakın çevre ilişkileriniz, güçlü ve etkili dostluklara ve işlere dönüşebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR