Bugün devreye girecek olan venüs- jüpiter dik açısıyla, eğlencenin dozunu arttırabilir, hayattan alacağımız keyifle abartılı harcamalar ve tüketim içinde bulanabiliriz. Lüks tüketimi sevecek, daha çok ilişkilerimize odaklı olacağız. Hayat güzel ve nasıl olsa birşey olmaz hissimiz gün boyunca bize hakim olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; renkli, aktif, gizemli ve esrarengiz işleri seven, bir insansınız. Tartışmalara girmek hoşunuza gidiyor çünkü kendinizi ifade etmesini iyi biliyorsunuz. Aileniz ve çevreniz sizin için çok önemli ve diğer insanları umursamıyor gibisiniz. Bu sene, hem maddi konularda, hem de ilişkilerde şansınız oldukça yüksek.




Koç Burcu: Maddi konularda aşırıya kaçmadan harcamalarda bulunun zira keyfiniz yüksek olacak kendinizi tutamayabilirsiniz. Riskli işlerin peşinden gitmeyi seviyorsunuz. Aile hayatınızda önemli konuşmalar ve fikir paylaşımları devrede.




Boğa Burcu: Aile hayatınıza ve kendi özel alanlarınıza harcamalarınız yüksek olabilir. Size keyif veren bir misafir ağırlayabilir veya evinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz de gün boyunca devrede olabilir.




İkizler Burcu: Bugün yakın çevrenizle yapacağınız planlar para harcamalarınızı ve keyfinizi arttıracak. Kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Bazı durumları sorgulamayı seveceksiniz. Gündeminizi biraz rahatlatmanız gerekebilir.




Yengeç Burcu: Aktif sosyal çevrenizle belki de arkadaşlarınızın doğum günü partileri veya aktiviteleri yüzünden düşündüğünüzden daha çok para harcamaya meyilli olabilirsiniz. Kendi planlarınızı da yolunuza katarak ilerlemeye çalışın.




Aslan Burcu: Bugünlerde, göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi gösterecek ve eğlencenin dozuyla para harcamaya meyilli olacaksınız. Parasal bazı konuşmalar kafanızdaki planları devreye sokabilir.




Başak Burcu: Gezmek ve dolaşmak ve farklı yerlerde bulunmak sizi duygusal olarakve ruhen mutlu edebilir. Bu alanda para harcamalarınız artabilir.Arkadaşlarınızla bir aradayken daha çok özel hayatınıza odaklı olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınızla bulunacağınız çevrelerde parasal harcamalarınız yüksek olabilir. Bir yandan da bu ortamlarda iş bağlantıları devreye girebilir. Doğru bağlantılar size çok şey kazandıracak. Gezmek ve dolaşmak isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Sevdiğinizle göz önünde olacağınız yerlerde mutluluğunuz çok fazla. Özel hayatınızda bu haftasonu abartılara, eğlenceye açık olacaksınız. Dış mekanlar, temiz hava, seyahatler ve yabancı ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir.




Yay Burcu: Bugün dış ortamlarda seyahatlerde yeme, içmenizi abartabilirsiniz. Abartıdan uzak durmalı biraz kendinizi kontrol etmelisiniz. Ortak para harcamalarınız daha çok kendi aileniz için devreye girebilir.




Oğlak Burcu: Gün boyunca aşkınız, çocuğunuz için harcamalarınız yüksek olabilir. Hayatı güzel bir açıdan göreceksiniz. Özel hayatınızda planlarınız sevdiğiniz insanın isteklerine göre şekillenebilir. Yakın çevrenizdeki insanları yapacaklarınıza dahil edin.




Kova Burcu: Bugün gün boyunca aile hayatınızda sevdiğinizle abartılı eğlenceye, harcamalara ve keyfe hazırlıklı olun. Hayatı farklı gözlerle göreceksiniz. Bir yandan da günlük işleriniz için gereken enerjiyi rahat bulacaksınız.




Balık Burcu: Yakın çevrenizle kısa vadeli planlarınız devrede olacak. Yemek, içmek bu haftasonu artabilir ve yemek konularını abartabilirsiniz. Aşk hayatınızda duygusallığınızın yanısıra mantığınızı da devreye sokacaksınız.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR