Bugün gökyüzünde oluşan merkür-neptün birleşimiyle, oldukça duygusal ve hayalperest bakış açısıyla dünyaya ve çevremize yaklaşabiliriz. Netlik ve gerçekçilikten uzak olacağımız için kolay yanılmalara, aldanmalara ve başkalarını aldatmaya meyilli olabiliriz. Önemli işlerden bu Çarşamba kaçınmamız yerinde olabilir. Bir yandan da yardımsever ve fedakar etkiler artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, güzelliklere düşkün, romantik, farklı bir insansınız. Duygularınız çok yoğun olduğu halde bazen hissettiklerinizi göstermekte zorlanıyorsunuz. Sizden farklı ve olgun insanlar daha fazla dikkatinizi çekiyor. Bu sene, önemli adımlarınızda gerçekçi adımlar atmaya çalışmalısınız.




Koç Burcu: Bugün bilinçaltınızda bazı konuları çarpıtmanız ve gerçeklikleri kendinize göre yorumlamanız söz konusu olabilir. Gerçeklerden kaçmanız bir işinize yaramaz, bilakis öfke gibi


duygularınızı daha fazla tetikleyebilir.




Boğa Burcu: Bugün kendinizi oldukça şanslı ve mutlu hissedeceksiniz yalnız çevrenizin ve arkadaşlarınızın işleriniz konusunda sizi yönlendirmesine izin vermemeye çalışın. Kolay etki altında kalabilirsiniz.




İkizler Burcu: İletişiminizde hassas ve alıngan olmaya yatkın olacağınızdan bazı yanlış anlaşılmalar sorunlara neden olmasın. Aynı zamanda gereksiz yere üstlendiğiniz fedakarlıklarınız bu tarihte fazla olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, önemli bir görüşmeniz, seyahatiniz varsa dikkatli olmalısınız. Şartlar ve koşullar sizi yanıltabilir veya gerçekçi olmayabilir ya da siz bu işi çok istediğiniz için aslında kendinizi kandırmaya yatkın olabiirsiniz.




Aslan Burcu: Ortak yapacağınız bir ödeme veya para meselesi sizi yanıltmasın veya partneriniz bazı parasal konuları sizin üzerinize yığmaya kalkmasın. Bu dönemde partnerinizi başkalarına karşı uyarmaktan da çekinmeyin.




Başak Burcu: Özel hayatınızda partnerinize karşı yaklaşımınız fedakar ve sevgidolu olabilir. Sorunlarınızı ya yanlış yansıtabilirsiniz veya görmezden gelmeye çalışabilirsiniz. Unutmayın, herkesi kandırabilirsiniz ama kendinizi asla! Bu yüzden ilişkinizde gerçekçi olmaya çalışmalısınız.




Terazi Burcu: Bugün, hızlı bir iletişim trafiğine hazırlıklı olun. Bazı iş görüşmelerinizde kendinizi kandırmayın ve koşulların gerçeği ne kadar yansıttığına iyi bakın. Yoksa bir sürü iş ve sorumlulukla başbaşa kalabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün romantizm gözlerinizi perdelemesin, özel hayatınızda gereksiz fedakarlıklardan da kaçının. Sizi seven gerçek halinizle sevmeli ve siz de karşı tarafı olduğu gibi kabullenmelisiniz.




Yay Burcu: Bugün ailenizle konuşurken olayları anlatış biçiminiz gerçekçi olmayacak. Bir yandan da onlara karşı fedakar ve aşırı yardımsever olabilirsiniz. Gerçeklikten uzaklaşmadan yolunuzda ilerlemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Yakınçevrenizle konuşmalarınızda, iletişime, satışa dayalı işlerinizde biraz hayalci ve geçiştirmeye yatkın etkilere dikkat edin. Bu tarihte bir evrak veya sözleşme imzalamayın. hem kendinizi, hem başkalarını kandırma ihtimaliniz var.




Kova Burcu: Bugün parasal konularda gözünüzü dört açın. Yanılma ihtimalinize karşı para anlaşmalarından kaçının ve büyük alışverişler yapmayın. Sizin karşınıza gelecek bir teklif varsa gerçekçi olmaya çalışın.




Balık Burcu: Bugün kendinizi ifade ederken veya anlatırken yanlış yönlendirmelere ve eksik ifadelere dikkat edin. Kafanız çok karışık ve hayatınızın yönünü bilmiyor olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR