Haftaya ay oğlak burcunda iş hayatımıza odaklanarak başlıyoruz. Bu Pazartesi devreye giren merkür-satürn karesiyle, hayata yaklaşımımız ve düşüncelerimiz negatif ve eleştirel olabilir. Salı günü etkinleşen uranüs- plüton karesiyle bir kaç gün boyunca gerek özel, gerek iş alanlarımızda ortaya çıkacak sorunlar bizleri zorlayabilir. Yine Salı günü venüs boğa burcuna geçecek. İlişkilerimizde daha sağlam zemin arayışımız artabilir. Yardımsever ve fedakar etkiler Çarşamba günü artabilir. Cuma günü balık burcunda oluşan güneş tutulması önemli bir tutulma. Cumartesi gününden sonra daha rahat soluk almaya başlayacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; araştırmacı, cesur, yenilikçi ve sürekli değişen bir insansınız. Özel hayatınızda ve iş ortamınızda sürekli değişkenlik peşindesiniz, bu da sizi riskli işlere yöneltebilir. Bu sene, hayata eleştirel bakacaksınız. Maddi konularda güzel gelişmelere hazır olun.




Koç Burcu: Duyacağınız ve alacağınız haberler, hemen moralinizi aşağıya çekebilir. Bazı işlerinizde sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Maddi konulardaki güzel gelişmelere odaklanmaya çalışın.




Boğa Burcu: Ortaklaşa paraya dayalı işlerinizde veya alacağınız bir para konusunda moralinizi çabuk bozabilirsiniz. Siz kendi planlarınıza, yapacaklarınıza odaklanın ve ne gelirse gelsin esnek olmaya çalışın.




İkizler Burcu: Ortaklaşa yürütülen işlerinizde bazı sorunlar ve problemler su üstüne çıkabilir. Bir iş görüşmeniz, anlaşmanız ve projenizde bozulmalar oluşabilir. İç sesiniz size iş alanlarınızda doğru yolu gösterebilir.




Yengeç Burcu: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız hayata dair geniş bakış açınızı bir parçada olsa sınırlayabilir. Bazı sorunlara özellikle seyahat, eğitim ve hukuk alanlarınızda hazırlıklı olun. Parasal konulara odaklı bir şekilde haftanıza başlayacaksınız.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar, ifadeler, ilişkinizde sorunlar yaşatabilir. Yine çocuklarınız için üstlendiğiniz sorumluluklar parasal konularda hayata ciddi ve olumsuz bakmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insandan destek alabilirsiniz.




Başak Burcu: Özel hayatınızda bazı sorumluluklarınız size ağır gelebilir ve sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınızda kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız güzel haberler ortamı biraz olsun yumuşatabilir.




Terazi Burcu: İş alanlarınızdaki olumsuz bakış açısı, yakın çevre ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Duyacaklarınız moralinizi aşağıya çekmesin.Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmelere odaklanarak, olumsuzlukları rahat atlatabilirsiniz.




Akrep Burcu: Aşk, çocuk veya eğlenceye dayalı harcamalarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyillisiniz. İş hayatınızdaki sizi destekleyen güzel gelişmelere odaklanın.




Yay Burcu: Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar sizi aşağıya çekebilir. Negatif ve eleştirel düşüncelerden uzak durun. İş hayatınıza kendinizi daha çok vererek bu sorunları aşmanız mümkün. İstediğiniz bir seyahat veya eğitim konusuna odaklanın.




Oğlak Burcu: Hayata bu kadar dar açıdan bakmamaya çalışın ve size keyif verecek güzel oluşumlara odaklanın. Yakın çevrenizdeki insanlara negatifliğinizi bulaştırmayın, işlerinizde kolay hata bulmaya açık olacaksınız.




Kova Burcu: Sosyal alanlarınızdan alacağınız haberler bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir, özellikle birden fazla uğraştığınız işlerinizde bakış açınızı daraltmamaya özen gösterin. Öğleden sonra rahatlayacaksınız.




Balık Burcu: Toplum içi sorumluluklarınız, iş alanlarınızda bazı konuları negatif algılamanıza neden olabilir ya da iş sorumluluklarınız sizi size keyif veren birçok konu ve hobiden uzak tutabilir. Herşeyi gözünüzde büyütmeyin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR