Haftaya ay terazi burcundayken daha çok ilişkilerimize odaklanarak giriş yapabiliriz. Sabah saatlerinde düşündüklerimizi uygulamak daha rahat olabilir. Önemli görüşmelerimizi öğleden sonraya bırakalım. Salı günü, girişimlerimiz konusunda oldukça zengin, yaratıcı ve fırsatlı gelişmeler içine girebiliriz. Bu hafta beklenmedik enerjilere açık olmalıyız. Enerjimizi iyi kontrol etmek, anlık çıkışlardan kaçınmak önemli olacak. Cuma günü merkürün balık burcuna geçmesiyle birlikte iletişimimize dağınık ve kararsız etkiler altına giriyoruz. Cumartesi satürn gerilemesine başlıyor. Olayları ve yaşadıklarımızı gözden geçirme zamanı. İyi haftalar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, neşeli, sezgili, duygusal, hayalgücü yüksek, sempatik bir insansınız. Duygularınızı zaman zaman kontrol etmeniz zor görünüyor. Çabuk galeyana geliyor, sonradan vazgeçiyorsunuz. Sizi harekete geçirecek ortam ve insanlardan faydalanmalısınız. Bu sene, sosyal çevrenizden aradığınız desteği görebilirsiniz. Şanslarınız yüksek.




Koç Burcu: Kendi kişisel isteklerinizin ve bir takım dürtülerinizin aktif olacağı bu hafta cesur adımlar atmaktan korkmayacaksınız. Özel hayatınıza da gereken özeni göstermeyi unutmayın. Öğleden sonraysa parasal meselelerin üzerine eğilebilirsiniz.




Boğa Burcu: Haftanıza yapmanız ve bitirmeniz gereken günlük işlerinizle başlayacaksınız. Başkalarına verdiğiniz sözleri sabah saatlerinde daha kolay yerine getirebilirsiniz. Öğleden sonraysa özel hayatınızdaki işleriniz veya ortaklaşa adımlarınız önem kazanmaya başlıyor.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizdeki fırsatlar bu hafta değişik ve farklı işleri karşınıza getirebilir. Yoğun düşüncelerinizi biraz daha esnek tutmanız yerinde olacak. Öğleden sonraysa kendinizi günlük rutine kaptırmanız kolay görünüyor.




Yengeç Burcu: Bu hafta kariyerinizde ve göz önünde olacağınız ortamlarda değişik ve farklı fırsatlar içine girebilirsiniz. Bugün öğleden sonraysa hayatı daha keyifle ve mutlulukla algılayacaksınız.




Aslan Burcu: Haftanıza iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde oluşturmak istediğiniz denge bugün rahat sağlanabilir. Bir yandan da yorulduğunuz bu dönemi ailevi ortamlarda atlatmak size huzur verebilir.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal konularda bu hafta önemli şanslar veya harcamalar gündeminizde olurken, yaptığınız işlerin sonuçlarını almak içinizi rahatlatabilir. Öğleden sonraysa sevdiğiniz insanla güzel bir iletişim içinde olacaksınız.




Terazi Burcu: Haftanıza şartlar sizin lehinizde başlıyorsunuz. Öğleden sonra ilgi alanınız parasal konularınızda olabilir. Eğlenceli ve sizi yukarılara taşıyan önemli fikirler sabah saatlerinde daha etkin olacak.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı günlük işlerinize adapte olmakta zorlansanız bile şartlar öğleden sonra sizin lehinize oluşmaya başlayacak. İş hayatınızdaki fırsatları kendi planladığınız şekle oturmanın yollarını bulmalısınız.




Yay Burcu: Bu hafta aşk hayatınızda veya sanata dayalı işlerinizde güzel fırsatlarınız oluşabilir. Arkadaş çevrenizde ve etrafınızda konuşulan olaylar ilginizi çok çekebilir. Öğleden sonraysa biraz içinize kapanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Haftanıza işlerinizi düzene koyma isteğinizle, iş ilişkilerinize odaklanarak başlayabilirsiniz. Önemli para konuşmalarınızı öğleden sonra yapmaya çalışın. Yine öğleden sonra arkadaş ortamlarınızda vaktinizi harcamak öne çıkabilir.




Kova Burcu: Yakın çevre olaylarınız ve iletişiminizin yüksek olduğu bu dönemde sizin için yüksek fikirler ve düşünceler çok önemli. İnsanların yaptıklarınızı görmesini isteyebilirsiniz. Kafanızdaki planları paylaşmaktan korkmayacaksınız.




Balık Burcu: Maddi konularda çeşitli sürprizlere ve fırsatlara açık bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Ödemelerinizi organize etmek önem kazanabilir. Öğleden sonraysa daha çok dış ortamlarda fikir paylaşımlarına önem vereceksiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR