Bugün sabah saatlerinde ay boşlukta olacağından önemli işlere kalkışmak yerine tamamlamak zorunluluğu hissettiğimiz işlerimizin peşine düşmeliyiz. Öğleden sonra ay rahat olduğu yengeç burcuna geçecek. Birkaç gün boyunca ailevi konulara, güvenliğimize daha fazla önem vermeye başlıyoruz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, sevimli, uyumlu, konsantrasyonu yüksek, sıkılgan, meraklı bir insansınız. Konsantrasyon ve yüksek dikkat gerektiren işler tam size göre. Çabuk sıkıldığınız için herşeyden kolay vazgeçiyorsunuz. Özel hayatınızda sebat ederseniz mutluluk sizden yana olacak. Durduk yere heyecan aramayı bir kenara bırakın. Bu sene, maddi anlamda güzel gelişmeler altında olacaksınız.




Koç Burcu: Bugün öğlene kadar somut işlerinizin peşinde koşturacak, öğleden sonra değişen enerjiyle davranışlarınızı gözden geçireceksiniz. Aile ortamlarınızda huzuru bulabilir ve dinlenmeye vakit ayırabilirsiniz.




Boğa Burcu: Sabah saatlerinde maddi konular daha fazla ön planda olurken, öğleden sonra iletişiminiz giderek artmaya başlayacak. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anaç tavırlarınız öne çıkabilir.




İkizler Burcu: Bugün oldukça keyifli ve iyimser duygularla başlayacak olan gününüz öğleden sonra daha somut ve maddi konulara kaymaya başlayacak. İş hayatınızda güzel bağlantılarınız olacak.




Yengeç Burcu: Duygusal alanlarda isteksiz ve biraz nostaljik olabilirsiniz. Neyse ki bu etkiler, öğleden sonra yerini aktif ve sizi harekete geçiren konulara bırakacak. Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu birkaç gündür oldukça hareketli ve yoğun olan hayatınız bugün öğleden sonra yerini biraz sakinliğe ve dinginliğe bırakacak. Biraz dinlenmeye ve yaptıklarınızı gözden geçirmeye ihtiyacınız var.




Başak Burcu: Bugün iş konularınız aktif olarak güne başlayacaksınız ama öğleden sonra sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girmeye başlayacak. Geleceğinize dair planlarınız önem kazanıyor.




Terazi Burcu: Bugün rahat enerjilerle başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini iş koşturmalarınıza ve yoğunluklarına bırakabilir. Çevrenizden alacağınız destekle bugün bir çok işinizi rahat halledeceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün para konularına, ödemeler veya banka işlerinize odaklı olarak başlayacak olan gününüz, öğleden sonra yerini uzak akrabalarınızdan alacağınız güzel gelişmelere bırakabilir.




Yay Burcu: Bugün karşı tarafa bağlı olarak başlayan gününüz, öğleden sonra yerini ortaklaşa para konularına bırakacak. Banka, ödemeler gibi konular gündeminizde olabilir. Duygularınızı paylaşmaktan hoşlanmayacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün yapmanız gerekenler ve günlük koşturmacalarınız öğlen vakitlerine kadar etkili olacak. Öğleden sonraysa, özel hayatınız veya ortaklı çalışmalarınız devreye girebilir. Sevdiğinizle iletişiminiz artıyor.




Kova Burcu: Bugün öğleden sonra tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz önem kazanmaya başlayabilir. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız ve kendinizi çalışırken mutlu hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.




Balık Burcu: Bu birkaç gün evinizle ve ailenize yönelik uğraşılarınız yerini özel hayatınıza, uğraşılarınıza ve eğlenceli ortamlara bırakabilir. Flört ettiğiniz birisi varsa, bugün iletişiminiz heyecan verici ve eksantrik olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR