Bugün itibarıyla hem venüs, hem mars koç burcuna geçiyor. Hızlanıyoruz. Marsın koç burcundaki dolaşımıyla, enerjimizi atak ve düşüncesiz bir şekilde ortaya koyabiliriz. Harekete geçmemiz gereken konular devreye girmeli. Venüs koç burcunda zararlı bir durumda olacağından sonunu düşünmeyeceğimiz, bize heyecan veren ilişkilerin peşinden koşacağız. Huzursuzluk, baskı ve kıskançlığa dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tutkulu, çekici, girişimci, sosyal, kararsız, güçlü bir insansınız. Güçlü kişiliğiniz ve çekiciliğinizle önemli dostlar kazanacaksınız. Kararsız ve söz dinlemeyen yapınız sizi en fazla aşk hayatınızda zorlayabilir. Yanınızda bulunan ve sizi seven arkadaşlarınıza daha ılımlı davranmalısınız. Bu sene, iş alanlarınızda cesaretinizi etkili bir şekilde kullanabileceksiniz.




Koç Burcu: Enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi canlanmış hissedeceksiniz. Sabırsızlıklık, sakarlık ve anlayışsızlık gibi etkileriniz fazla olabilir. Yine aynı gün venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek.




Boğa Burcu: Enerjinizde bugün ve sonrası bazı geri gitmeler ve içe çekilmeler görülebilir. Bazı insanların sizinle uğraşması söz konusu olabilir, o yüzden bu ay sonuna kadar dikkatli adımlar atmaktan vazgeçmeyin Daha çok diğer insanlara yardım ederek ve biraz geri planda durmayı tercih ederek ilerleyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Enerjiniz yüksek olacağından arkadaşlarınızla ve çevrenizle geleceğe yönelik planlar yapabilir, yerinizde duramayabilirsiniz. Sabırsızlık, acelecilik, liderlik özellikleriniz bazı noktalarda sizi zorlayabilir. Yine de neşeli ve sosyal yönlerinizle grubunuzun vazgeçilmezi olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda dolaşmaya başlayacak olan mars, sizi atak, cesur ve lider kılabilir. Ama dikkat, mars fevri, kışkırtıcı ve düşünmeden hareket eden taraflarınızı da harekete geçirecek. İş ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor. Kendinizi iş alanınızda göstermek isteyeceksiniz.




Aslan Burcu: Yerinizde duramayacağınız ve farklı yerlerde olmayı isteyeceğiniz bir dönem içinde olmaya başlıyorsunuz. Az tanıdığınız veya tanımadığınız insanlara karşı sevginiz ve anlayışınız artabilir ama kıskanç ve huzursuz yapınızla bazı ilişkilerinizi de zorlayabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu dönem parasal konularda cesur, atak ve biraz da düşüncesiz olabilirsiniz. Bu etkiler sizin eşiniz içinde geçerli. Venüsün ziyaretiyle de kredi, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insana karşı sabırsız, aceleci ve baskın yönleriniz ortaya çıkabilir. Fevri adımlar atmaktansa, birbirinizi anlayacağınız konulara odaklanmalısınız. Yine bugün ve sonrası bekar olanlar artık basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirler.




Akrep Burcu: Hem mars, hem venüs iş ve hizmet alanlarınızda daha cesur, atak ve lider özelliklerinizi ortaya çıkarmaya başlayacak. Bu süreç içerisinde ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma şansınız yüksek olabilir. 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine dikkat edin.




Yay Burcu: Mars, sizin aşk evinizde dolaşmaya başlıyor. Kendinizi oldukça keyifli, aktif hissedeceksiniz. Sprotif faaliyetler, eğlenceli ortamlar daha fazla ilginizi çekecek. Kıskançlık ve huzursuzluklar yaratmamaya özen gösterin.




Oğlak Burcu: Marsın aile evinize geçmesiyle tartışmalara, sürtüşmelere ve ego çekişmelerine hazır olmalısınız. Yine venüsün bu alanlarınızı ziyaretiyle, 3 hafta boyunca evinizde misafir ağırlamak, evinizi güzelleştirmek için uğraşılarınız artabilir.




Kova Burcu: Mars sizin yakın çevre evinize geçiyor, akraba veya kardeşlerinize karşı sabırsız ve fevri tutumlar içine girebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı baskın ve anlayışsız tavırlar sergileyebilirsiniz. Girişken ve lider tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir.




Balık Burcu: Mars, para evinizde dolaşmasıyla beraber para kazanma arzunuz yüksek olacak, kazandığınız kadar giderleriniz de oluşabilir. Yine para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Gezmeye, görmeye, spor ve değişik seyahatler ve aktivitelere para harcayabilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR