Bugün Ay kapanıyor. Önemli işler, görüşmeler ve planlar yapmak yerine daha çok tamamlanması gereken işlerimiz üzerine eğilmeliyiz. yeni kararlarımızı ve başlangıçlarımızı yarından sonra devreye sokmak daha uygun olabilir. Sabah saatlerinde hayata karşı daha çoşkulu ve abartılı tutumlar sergileyebiliriz. Öğleden sonraysa daha kadersel ve kontrol edemeyeceğimiz olaylar içinde olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; şanslı, içe dönük, hayalperest, yaratıcı ve özgür bir insansınız.Yumuşak bir yapınız olmasına rağmen istemediğiniz bir şeyi kimse size yaptıramaz. Hem işte, hem aşkta ilk başlarda olumsuzluklar yaşansa da, uzun vadede başarı sizin olacak. Bu sene, iş hayatınızdaki planlarınızı uygulamaya çalışın.

Koç Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda keyfiniz yerinde olacak ve bir yandan da şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Net olmayan koşullarla hareket etmeyin. Aşk sizi harekete geçiren birşey ve siz bunun fazlasıyla farkındasınız.

Boğa Burcu: Yeni bir iş konuşması ve görüşmesi bugüne denk gelirse, tutamayacağınız sözlerin altına girmeyin ve işin daha sağlıklı olması için yarından sonra koşullarınızı oluşturun. Hissettikleriniz karşınıza gelebilir.

İkizler Burcu: Gün içinde işinize dayalı seyahatlerde veya eğitim konularında tutabileceğiniz sözler vermeye özen gösterin. Aşırı iyimserlikle detayları gözden kaçırabilirsiniz. Farkınızı ortaya koymak için sizi destekleyen arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Parasal işlerinizi bir düzene oturtmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün tamamlamanız gereken işlerinizi halledebilirsiniz. Yalnız önemli parasal girişimleriniz olacaksa yarından sonra yapmaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda abartılı bir iyimserlik devreye girebilir. Sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın. Uzaktaki insanlardan alacağınız haberler hayata keyifle yaklaşmanıza neden olabilir.

Başak Burcu: Yapmanız gereken işlerinizi halledebilirsiniz, yeme içmeyi bugün abartmamaya çalışın. Bir yandan da iş hayatınızda alacağınız önemli kararlar varsa yarından sonra hareket etmeye çalışın.

Terazi Burcu: Bugün, eğlenceye veya keyfe yönelik konularda veya aşk hayatınızda duygularınız abartılı olabilir. Sosyal ortamlarda keyfinize diyecek olmayacak. Önemli kararlarınızı yarına bırakmaya çalışın.

Akrep Burcu: Aile hayatınızda kadersel etkiler altındasınız. Önemli kararlarınızı yarından sonra almaya çalışın. Bir yandan da iş hayatınızdaki keyifli oluşumlar duygularınızın iyimser ve çoşkulu olmasına sebep olabilir.

Yay Burcu: Aşk hayatınızdaki değişimleri ve etrafınızda olup bitenleri daha rahat algılayacağınız bugün yakın çevrenizle olan paylaşımlarınız size çok şey katabilir. Önemli iş görüşmeleri veya randevularınızı yarından sonraya ertelemeye çalışın.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularınızı yapacağınız işlerinize aktarırken aşırı iyimser tavırlardan kaçının. Sizden borç isteyecek bir arkadaşınız, dostunuz olursa fazla iyimserlikle hareket etmemeye özen gösterin.

Kova Burcu: Bugün, bana bir şey olmaz tavrıyla işlerinizde gerekenden daha fazlasını yapmaya söz verebilirsiniz. Ya da özel hayatınızda sevdiğiniz kişiye karşı abartılı tavırlarınız oluşabilir. Para harcamalarınız artabilir.

Balık Burcu: Gün içinde, iş hayatınızda çevrenize veya beraber iş yaptığınız kişilere karşı vereceğiniz sözlerde aşırıya kaçmayın. Bazı konuşmalarınızda detayları atlamanız mümkün gözüküyor. Bugün canınız önemli konu ve olaylarla ilgilenmek istemeyecek.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR