Bu sevgililer gününde ay yay burcunda dolaşıyor. Gezmek, dolaşmak, yabancı ortamlarda bulunmak, açık havada planlar yapmak önem kazanabilir. Özel hayatımızda rahat, özgür ve keyifli olmak isteyeceğiz. Öğlen saatlerinde yapılan bazı planları beğenmekte ve kabullenmekte zorlanırken, öğleden sonra tepkilerimizi sinirli ve agresif bir şekilde ortaya koyabiliriz. Sevdiğinize bir teklif yapmayı düşünüyorsak akşam 17:15 e kadar yapmaya çalışın. Sonrasında ay boşluğa düşecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, özgür, gergin, farklı, sanatı ve müziği seven, bilime önem veren bir insansınız. Girişken bir mizacınız var, çabuk sinirlenmeye meyillisiniz. Bu da özel yaşantınızda zaman zaman problemler yaşamanıza neden olabilir. Felsefe, bilim, değişik kültürlerle ilgili her konu dikkatinizi çekiyor. Bu sene, seyahatleriniz ve yabancı ülke ziyaretleriniz artabilir.




Koç Burcu: Bugün, dış ortamlara bağlı işlerinizde iyimser tavırlarınız ön planda olabilir. Başka işlerle uğraşmak, diğer insanlar için bir şeyler yapmak, enerjinizi rahat kullanamadığınızdan sizi rahatsız edebilir. Özel hayatınızda bugün sevecenliğinizi arttırın.




Boğa Burcu: Gün içinde, ortaklaşa para konularınız devrede olabilir. Sosyal ortamlarınız için yapacağınız ortak harcamalara kolay tepkiler verebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz yalnız sevdiğinizi bu ortamlarda ihmal etmeyin.




İkizler Burcu: Özel ilişkilerinizde göz önünde olacağınız otamlarda sinirli ve agresif tavırlarınız olabilir. Enerjinizi iyi kullanın. Bu sevgililer gününde sevdiğinizle göz önünde olacağınız ortamlar sizi daha canlı kılabilir.




Yengeç Burcu: İş alanlarına yaklaşımınız rahat ve özgür olmalı. Tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşün ve bugünü değişik yerlerde romantik organizasyonlarla geçirmeye çalışın. İşlerinizden sevdiğinizi insana bahsetmeyin.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde tutkularınız sizi yönlendirebilir. Keyfinize düşkün olmanız, yapmanız gereken işlerle çakışabilir. Romantizm rüzgarları sevdiğinizle başbaşa geçirilecek güzel ve etkili bir geceyle hayatınızda esebilir.




Başak Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşme veya sabırsızlıklarınız olabilir. Onun fedakar ve hep başkalarını düşünen davranışlarını kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Bu sevgililer gününde eleştirinizi bir kenara bırakın, rahatlayın.




Terazi Burcu: Gün içinde, iletişiminiz yüksek akacak yalnız iş yaptığınız insanlara karşı sabırsız ve anlayışsız bir tutum içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan herkese yardım etme çabası sizi zorlayabilir. Özel ilişkileriniz sizi mutlu kılacak.




Akrep Burcu: Eğlence veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi sinirli kılabilir. Herşeyin dört dörtlük olmasını beklemeyin. Bu sevgililer gününde biraz daha rahat olmaya çalışmalısınız. Ev ortamları daha fazla ilginizi çekebilir.




Yay Burcu: Bugün, kendi kişisel isteklerinize kanalize olmak isterken, aile hayatınıza harcamanız gereken enerjiniz sizi mutsuz veya sinirli kılabilir. İşlerinizi sıralayarak adımlar atmalısınız. Doğru iletişim aşkta başarıyı yakalamanızın sırrı olabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anlayışsız ve sabırsız olabilirsiniz. Canınız kimseyle paylaşım içinde olmak istemeyebilir. Geçmişi gözden geçirecek, bazı hoşnutsuzluklarınızı dile getireceksiniz. Olumlu bakış açısı tüm buzları eritebilir.




Kova Burcu: Gün içinde, sosyal ve kalabalık ortamlarınızda bazı harcamalarınız oluşabilir. Bu harcamalar sizi tedirgin edebilir. Yaptığınız her işi teyit etmeye çalışabilirsiniz. Sevdiğinizle kalabalık yerlerde bulunmaktan kaçınmayın.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki yoğunluklar, istediğiniz gibi bir gün geçirmenize engel olabilir. Olayları gözünüzde büyütmeyin ve duygusal olarak kendinizi kapatmayın. Özel hayatınızda geçmişle hesabı bir kapatsanız, karşınıza gelen fırsatları farkedeceksiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR