Bu haftanın en önemli etkileşimi yaklaşık 3 haftadır kova burcunda gerileyen merkürün bugün düzelmesi olacak. İletişimsel olarak rahatlıyoruz. Artık kendimizi daha rahat ifade edebilecek ve planlarımızı ortaya koymak için harekete geçebileceğiz. Yine bugün akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacağından önemli işlerden ziyade yarım kalmış işlerin üzerine düşebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, güçlü, akıllı, ayakları yere basan, karşı cinsi seven bir insansınız. Annenize bağlılığınız çok fazla. Hem iş, hem aşk hayatınızda başarılı olacaksınız. Yaşamın aydınlık ve iyi taraflarına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Bu sene, kariyerinizde önemli gelişmeler içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber sosyal ortamlarda ve arkadaşlık ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunları geride kalmaya başlıyor. İş alanlarınız ve yakın çevrenizde oluşan zorlanmalarda rahat bir nefes almaya başlayacaksınız.




Boğa Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber kariyer ve iş hayatınızda yaşadığınız sıkıntı, sorunlar geride kalmaya başlayacak. Aşk hayatınızda, çocuk ilişkilerinizde ve parasal bağlantılarınızda da rahatlayacaksınız.




İkizler Burcu: Merkürün düzelmesiyle birlikte yabancılarla yapılan işlerimizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda yaşadığımız sıkıntı ve sorunları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Yine kişisel hayatınızdaki sorunlar, aile hayatınızda yaşadığınız sıkıntılarda sona eriyor.




Yengeç Burcu: Bugün merkürün düzelmesiyle beraber, ortaklaşa para alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Yine yakın çevrenizle bağlantılarınızda ve bilinçaltı problemlerinizde rahatlamalar yaşayacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün merkürün düzelmesiyle beraber özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa iş alanlarınızda rahatlamaya başlayacaksınız. Yine arkadaşlık ilişkileriniz ve parasal konularda sıkıntılar geride kalmaya başlıyor.




Başak Burcu: 3 haftadır iş, hizmet ve sağlık konularında yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kalmaya başladığını göreceksiniz. Yine kariyer hayatınız ve kişisel atılımlarınız için artık harekete geçebilirsiniz.




Terazi Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber aşk sorunlarınız, çocuğunuzla olan iletişim problemleriniz geride kalmaya başlıyor. Yine dış ortam ilişkilerinizde seyahat, eğitim konularında artık kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.




Akrep Burcu: Ev ve aile hayatımızda yaşadığımız aksilikler ve sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Yine arkadaşlarınızla olan yanlış iletişim, sıkıntılar ve ortak parasal konularda yaşadığınız aksilikler konusunda derin bir oh çekmeye hazır olun.




Yay Burcu: Yakın çevrenizle yaşadığınız ifade sorunlarını, aksilikleri ve sorunları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Yine kariyer ve iş hayatımız ve özel hayatımızda da rahatlamanın zamanı gelmiş bulunuyor.




Oğlak Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber parasal işlerinizde sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Seyahat, eğitim, hukuk alanlarınızda ve iş konularınızda planlarınızı uygulamanın zamanı geldi.




Kova Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber kişisel hayatınızda derin bir oh çekebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar, bazı sorunlar geride kalmaya başlıyor. Para işlerinizde ve aşk hayatınızda da artık yüzünüz gülecek.




Balık Burcu: Merkürün düzelmesiyle birlikte çözümlemeye uğraştığınız konuların sizi rahatsız etmesi geride kalmaya başlıyor. Özel hayatınızda ve ailevi konularda da iletişiminiz düzeliyor. Sıkıntılar geride kalmaya başlayacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR