Bugün, yarın ve öbürgün akşama kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Bu günlerde bu ameliyat ve operasyonlardan kaçınmamız gerekir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.


Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; nazik, sevimli, kibar, iyi huylu, karmaşık ve değişken bir insansınız. Sağlığınızda ve iş hayatınızda bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Özellikle iş hayatınızda aldanmalara ve aldatılmalara karşı uyanık olmalısınız. Karmaşık ruh halinizle ve yapınızla bazen insanları kolaylıkla kırabiliyorsunuz. Bu sene, kariyerinizde parlamaya ve kendinizi gösterme şansına sahipsiniz.




Koç Burcu: Bütçe ayarlamaları, hesap işleri, banka ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sosyal hayatınızda düşündüğünüz veya planladığınız işleriniz için harekete geçmeye hazırsınız ve kalıcı işler gündeme gelebilir.




Boğa Burcu: Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz bu birkaç gün daha fazla ön planda olacak. Özellikle ortaklaşa yaptığınız işlerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine başkalarına karşı fedakar tavırlarınız ve özgür davranma isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün iş alanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Bu da ilişkinize gereken önemi gösterememenize neden olacak. Özel yaşantınız ve iş alanlarınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Eğlenceli ve aktif yanlarınızla, hayatı derinden ve manevi algılayan yönleriniz arasında gidip gelebilirsiniz. Yine de hayata bakış açınız rahat, keyifli ve eğlenceli olabilir. Krizleri fırsatlara çeviren bir tavrınız var ve bu da size bu hafta kazandıracak.




Aslan Burcu: Ev konularında ve ailevi meselelerde kendinizi ortaya koyacağınız günler içindesiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan güzel etkileşimler alıyorsunuz. Farklı ve değişik olana ilginiz yüksek.




Başak Burcu: Gününüze iletişim halinde ve yüksek tempoyla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızda iletişim halinde olacaklarınızla yoğun bir gün sizleri bekleyecek. Ortaklaşa para konularında beklenmedik etkileriniz olabilir.




Terazi Burcu: Bu birkaç gün parasal konulara odaklanarak başlayacaksınız. Maddi konularda doğru tahminlere ihtiyacınız var. Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde, aşk hayatınızda düşündüğünüz şeylerin gerçekleştiğini görebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün kendi hayatınıza odaklanmanız gerektiğini bileceksiniz. Temiz hava, alışveriş, kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir. Yine de iş alanlarınızda umulmadık etkilere karşı hazırlıklı olun.




Yay Burcu: Canınız hiçbir şeyle uğraşmak istemeyebilir. Önemli görüşmeleriniz ve toplantılarınız varsa kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Bir yandan aktif bir iletişim alanı, diğer yandan hiçbir şeyle uğraşmama isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün sosyal alanlarınız ve arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarınız yoğun olacağından, işlerinize gereken özeni sağlamanız ve size para getirecek alanlara eğilmeniz zorlaşabilir. Bir arkadaşınızın söyleyeceklerine kulak verin.




Kova Burcu: Bu birkaç gün, kariyeriniz önem kazanmaya başlayacak. Göz önünde olacak ve işleriniz için koşturacaksınız. Hala kafanızda halledemediğiniz sorunlar olabilir, biraz daha sabırlı olursanız hepsi teker teker çözülecek.




Balık Burcu: Bugün, dış ortamlarda bulunabilir, seyahate ve ticarete dayalı işlerinizde ve eğitim konularınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Bugünlerde bir çok konuyu düşünecek, süzgeçten geçirecek ve buna göre hareket edeceksiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR