Haftaya ay terazi burcunda daha çok ilişkilerimize veya ortaklaşa işlerimize odaklı olarak başlıyoruz.Bu haftabaşı yaralarımızı sarmak, herşeye daha geniş bir anlayış ve hoşgörüyle yaklaşmak önemli olacak.İlişkilerimizde başkalarına yardım ederken, kendimize pek hayrımız olmayabilir. Bu haftanın en önemli etkileşimi yaklaşık 3 haftadır kova burcunda gerileyen merkürün Çarşamba günü düzelmesi olacak. İletişimsel olarak rahatlıyoruz. Artık kendimizi daha rahat ifade edebilecek ve planlarımızı ortaya koymak için harekete geçeceğiz. Haftasonuna doğru ve haftasonu gezmek, değişik yer ve ortamlarda bulunmak önemli kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, istekli, şanslı, kolay adapte olabilen, sistemli ve farklı bir insansınız. Etrafınızdaki insanları iyi seçemiyorsunuz bu yüzden iş hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Özellikle sözleşme imzalarken dikkatli olmalısınız. Bu sene, sosyal çevrenizdeki insanlardan yana şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Bugün, nispeten rahat, sevdiğiniz insanlardan ve ortamlardan aradığınız desteği bulacağınız bir gün geçireceksiniz. Özel hayatınızı sosyal ortamlarda iyi taşıyacaksınız. Özel yaşantınızda çabuk hareket edecek, sevdiğiniz kişiyle sosyal ortamlarda keyifli dakikalar geçireceksiniz.




Boğa Burcu: Bu Pazartesi yapmanız gerekenlere odaklanmış olsanız bile, dışarıda olacak ve kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Bitirmeniz gereken işleriniz için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Duygusal anlamda sevdiğiniz insana bu kadar uzak durmayın.




İkizler Burcu: Eğlenceli yanlarınız ön plana çıkmaya başlayacak. Duygusal olarak kendinizi ortaya koyabilecek, bulunacağınız ortamlarda insanlardan istediğiniz desteği alabileceksiniz. Bugün özellikle içinizden geldiği gibi hareket edin, hayatın tadını çıkarmalısınız.




Yengeç Burcu: Aile hayatınıza, ortak para alanlarınızdan kaynak sağlayabilir, evinizle ilgili konularda harcamalarda bulunabilirsiniz. Kafanızda yapacağınız planların bugün iyi çalıştığına şahit olacaksınız. Evinizde vakit geçirmek etkili bir şekilde kendini hissettirebilir.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle iletişiminiz çok iyi olacak. Ortaklaşa bir arada olacağınız insanlarla veya sevdiğiniz kişiyle, yakın çevrenizi bir araya getirebilir, herkesin bir arada olmasını sağlayabilirsiniz. Yine harekete geçmeniz gereken alanlarda bugün şanslı etkiler altında olacaksınız.




Başak Burcu: Bugün parasal konularla ilgili olarak planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Önünüzdeki dönemi iyi planlamalı ve maddi konularda eğilmelisiniz. Sağlığınızla ilgili alanlara harcamalarınız artabilir.




Terazi Burcu: Dolaşmak, aktivitelerde bulunmak, ruhunuza iyi gelecek ve olumsuzlukları geride bırakacaksınız. Kişisel isteklerinizi, sevdiklerinizin istekleriyle bağdaştıracağınız bugün, özel konularda hayatı ciddiye alabilirsiniz.Sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.




Akrep Burcu: Aile hayatınız öne çıkabilir veya siz vaktinizi evinize veya aile işlerinize harcayabilirsiniz. Dış dünyaya karşı çok fazla istekli olmayacağınızdan, vaktinizi kendinize ve ailenize harcamak sizi ruhen mutlu edecek.




Yay Burcu: Bugün, arkadaşlarınız, çevrenizle beraber hareket edecek, fikir birliği yaparak işleriniz konusunda ilerleyeceksiniz. Yine geleceğinize yönelik atılımlarınız için bugün şanslı ve rahat etkiler altında olacaksınız. Önemli bir organizasyonda gözler sizin üzerinize çevrili olacak.




Oğlak Burcu: Kariyer alanlarınız ve yapacağınız işlerin karşılığını alma konusunda bu haftabaşı da çalışmalarınız devam edebilir. Her anlamda, hem yapacağınız işlerde, hem de parasal karşılığını almakta zorlanmayacağınız bir dönemdesiniz. Biraz neşelenin.




Kova Burcu: Geleceğinize yönelik planlarınız için harika bir gün olacak. Seyahat, medya ve yabancılarla ilgili işleriniz varsa güzel haberler alabilirsiniz. Dış ortamlarda keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bugün özgürlüğünüz sizin için önemli olacak.




Balık Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda sorumluluklar üstlenebilir veya hayatı bu konuda fazla ciddiye alabilirsiniz. Kendinizle ve geçmişle bu kadar uğraşmayın. Bu Pazartesi, özel hayatınızda sevdiğiniz insanı gerçekten mutlu etmek için harekete geçmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR