Bugün merkür- uranüs olumlu açısıyla, yeni ve farklı olan her tür olay ve kişi daha fazla ilgimizi çekebilir. Eski konuşulan konulara farklı ve değişik bir açıdan yaklaşmak isteyeceğiz. Zira rutinlik bizi zorlayabilir. Fikirlerimizi ve düşüncelerimizi gözden geçirmek için uygun bir gündeyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, zeki, atılgan, tartşmacı, farklı, olayların değişik taraflarını görmeyi seven bir insansınız. Kendinizi her anlamda zorlamayı seviyorsunuz ama bu bazen hazırlıklı değilseniz sağlık problemleri getirebilir. Politika, tartışma, kamu ve insanlarla ilgili her tür iş ve meslek size uygun olacaktır. Bu sene, daha önceden konuşulmuş önemli işler devreye girebilir.




Koç Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızdaki konuşmalarınız hayatınıza yeni ufuklar açabilir. Geleceğinize yönelik konuşmalarınızda eski planları ve konuşmaları hayatınıza yeni ve farklı bir şekilde kabul edebilir veya devreye sokabilirsiniz.




Boğa Burcu: Daha önceden konuşulmuş veya görüşülmüş bir konuya yaklaşımınız sıradışı ve farklı olabilir. Önemli konuşmalar içinde olacaksınız. Kariyeriniz hissiyatınızla doğru bir şekilde desteklenecek.




İkizler Burcu: Bugün, seyahat, eğitim, medya ve ticaret işlerinizde arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden güzel bağlantılar sağlayacaksınız. Eski konulara farklı ve sıradışı yaklaşmak önemli işleri karşınıza gatirebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, önemli parasal iş görüşmeleri devrede olabilir. Başkalarının desteğini işinizde arkanıza almak size iyi hissettirtebilir. Önemli görüşmeler içine girebilirsiniz. Farklı yaklaşımlar değişimleri kolay karşılamanıza neden olabilir.




Aslan Burcu: Bugün, ortaklaşa yapılacak işlerinizde oldukça farklı insanlarla bir araya gelmek ve fikir alışverişlerinde bulunmak hoşunuza gidebilir. Partnerinizle gelecek planlarınızı oluşturabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün iş alanlarınızda değişimleri esnek ve rahat karşılamanız mümkün. İş hayatınıza paraya dayalı konuşmalar ve anlaşmalar için farklı konuşmalar ve görüşmeler içine girmeniz mümkün.




Terazi Burcu: Bugün varsa çocuğunuzla, yoksa aşkınızla olan fikirsel bağlantılarınız değişik ve sıradışı konuşmaların ve planların sizi heyecanlandırmasına neden olabilir. Hayata ve yaşadıklarınıza esnek bakacaksınız.




Akrep Burcu: Aile hayatınızda yapılması gereken işleriniz için daha farklı bir yol seçebilirsiniz. Her zamanki rutinin dışına çıkmak sizi heyecanlandırabilir. Sağlığınıza ve alışkanlıklarınıza dair daha önceden konuştuklarınızı uygulayabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, kreatif işlerinizde ve eğlence hayatınızda yakın çevrenizle olan iletişiminiz yüksek olabilir. Onlarla bir arada olmaktan ve değişik farklı bir gün geçirmekten keyif alabilirsiniz. İletişiminiz hızlı akacak.




Oğlak Burcu: Bugün, ailenizle olan parasal işlerinizde oldukça esnek etkiler altındasınız. Yine gayrimenkula dayalı bir takım görüşmeler devrede olabilir. Daha önceden konuşulmuş işlerin üzerine gitmelisiniz.




Kova Burcu: Hayatınıza etki eden güzel fikirleriniz istediğiniz bir projeye odaklanmanıza ve olaylara biraz farklı yönden bakmanıza neden olacak. Fikirleriniz destek görebilir. İletişiminizin her türü bugün çevrenizdekilere orijinal gelebilir.




Balık Burcu: Bugün, geri planda durduğunuz, plan yapıp hazırlandığınız her tür işinizde şans sizden yana olabilir. Parasal kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulacaksınız. Maddi konulardaki iniş çıkışlar kendinize çeki düzen vermenize neden olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR