Bu Pazar, Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Özellikle sporla uğraşanların protein alımını ihmal etmemeleri gerekir. Duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; başarılı, modern, yenilikçi, farklı, kültürlü,hoş bir insansınız. Yazmaya ve okumaya düşkünsünüz. Yeni olan herşeye düşkünlüğünüz çok fazla ve bu da başarılı olmanızı sağlıyor. Kurallar ve süre gelen eski alışkanlıklar sizi bazı süreçlerde zorlayabilir. Akraba veya kardeşlerinizden yardım görecek, istediğiniz şeyleri yapmak için uygun ortamlar yakalayacaksınız. Bu sene keyifli oganizasyonlar içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Kendi istekleriniz ve yapmak istediğiniz değişik işler devrede olacak. Arkadaşlarınızdan alacağınız kuvvetli destekle, önemli kararlarınızda yalnız kalmadığınızı görebilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça verimli ve keyfi yüksek bir gün geçireceksiniz.

Boğa Burcu: Daha esnek, farklı ve biraz geri planda olacağınız bir gün sizi bekliyor olacak. Çevrenizden alacağınız tekliflerle yerinizde duramıyorsunuz. Kalabalık ortamlarda bulunarak ya da iş hayatınızı planlayarak Pazar gününüzü dolduracaksınız.

İkizler Burcu: Grupsal konularda belki de kalabalık ortamlarda oldukça keyifli bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak yalnız kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Hislerinizi abartmamaya ve onlara fazla anlamlar yüklememeye çalışın.

Yengeç Burcu: İş konusunda stres ve gerilimleri bir kenara koymayı başarırsanız, bu pazarı daha etkili ve rahat geçirebilirsiniz.Yine gün içinde ailevi sorumluluklarınızda ve işlerinizde kendinizi ayarlamanız zor olabilir.


Aslan Burcu: Bugün özel hayatınızda geleceğe yönelik yapılacak planlarda, karşı taraf kadar heyecanlı olacaksınız. İyimser yanlarınız yüksek olabilir, Öğrenmek istediğiniz birçok konu var ve değişik konuları öğrenmeye bayılıyorsunuz.

Başak Burcu: Bugün sadece kendi hayatınız ve işleriniz için değil, sevdiğiniz insanın işleri içinde koşturmalarınız olabilir.. Ortaklaşa para harcamalarınız, aniden verilecek kararlarla hızlanabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınız, özel ilişkileriniz konusunda yaşayacağınız bazı olaylar sizi zorlayabilir. Eşinize veya sevgilinize karşı anlayışı elden bırakmayın. Bir yandan da beraber arkadaş ortamları içinde çok eğlenebilirsiniz.


Akrep Burcu: Ailenize karşı yapacağınız işlerde girişimci ve biraz da spontane yanlarınız öne çıkabilir. Size birşey yapılmasını söylendiğinde oralı olmuyorsunuz ama bugün siz kendiniz onlar için birşeyler yapmak isteyeceksiniz.


Yay Burcu: Bugün, kendinizi daha rahat ifade edecek, kendinizde beğendiğiniz yönlere odaklanabileceksiniz. Harekete geçmeniz gereken konularda bu Pazar şevkiniz yüksek olacak, para harcamalarınız öne çıkabilir.


Oğlak Burcu: Aile ve ev hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak ama siz yine de işiniz yüzünden bir takım tedirginlikler duymaya devam edebilirsiniz. Gün içinde, harcamaya, eğlenmeye ve keyif yapmaya hazır olacaksınız.


Kova Burcu: Bu Pazar, fikirleriniz çabuk değişebilir. Konuşmalarınızda şevkli, mantıklı ve keyfinizi arttıracak etkiler içinde olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan keyifli bağlantılar sizi bu aralar çok memnun edecek.

Balık Burcu: Gün içinde bazı ödemelerin olması veya ortaya çıkacak ekstra para harcamaları oluşabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda birbirinize vereceğiniz sözler bu Pazar önemli olacak. Kafanızdaki planları sakin ortamlarda etraflıca gözden geçirin.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR