Bu cumartesi ve pazar günü öğlene kadar Ay Yay burcunda dolaşıyor; Geleceğe dair inancımız ve umudumuz canlı olacağı bugünler abartılı davranışlar sergileyebilir; daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlığımız ve hızlı enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı da kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Spor yapmak, doğa yürüyüşleri ve aktivitelerinde bulunmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için olumlu günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, iradeli, çalışkan, disiplinli, dengeli, dürüst ve tarafsız bir insansınız. Gerginliklere açık sinir sisteminizle kendinizi yıpratmaya müsaitsiniz. Çok çalışmak ve büyük sorumluluklar altına girmek ruh halinizi olumsuz etkileyebilir. Bu sene, çok gezecek ve değişik ortamlarda bulunmaktan mutlu olacaksınız. Önemli bir iş fırsatı sizi bekliyor.




Koç Burcu: Bugün kendinizi değiştirmeniz gereken noktalarda, problemlerinizi çok iyi görecek ve içsesinizi dinleyerek davranmayı tercih edeceksiniz. Farklı ve değişik ortamlarda duygularınız çok çabuk değişebilir ve sabırsızlık gösterebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu cumartesi tüm enerjinizi ailenize ve sevdiklerinize harcamak isteyebilirsiniz. İçinizdeki değişim isteğini, partnerinize anlatmadan harekete geçmeyin ve rahat tavırlarınızı koruyun.




İkizler Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde güçlü ve hızlı davranışlar sergilemeniz mümkün. Hemen harekete geçmek isteyecek, yakın çevrenizle planlar yapacaksınız. Kafanızdan atamadığınız iş konularınızdan uzaklaşın.




Yengeç Burcu: Bulunduğunuz ortam ve çevrelerden kolay sıkılacak, farklı aktiviteler içine girmek isteyeceksiniz. Bugün özellikle sağlığınızı fazla zorlayacak olaylardan uzak durmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda oldukça heyecanlı ve istekli bir tutum içine girebilir, karşılık göremediğinizde çabuk tepki verebilirsiniz. Herşeyi hızlı yapmaya meyilli olacaksınız. Farklı ve değişik konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek.




Başak Burcu: Bugün ev ve aile ortamınızda duygularınız ateşli ve heyecanlı olacağından, yanlış anlaşılmalar karşısında kolay tepki verebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan iletişiminizde her zamanki günlük yaşantınızın dışına çıkarak, yeni planlar yapmak isteyeceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün hızlı ve yoğun telefon ve haberleşme trafiğinizle, dinlenmek ve günü sakin geçirmek pek söz konusu olmayabilir. Arkadaş çevrenizle beraber güzel planlar yapabilirsiniz.




Akrep Burcu: Kendinize yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, bu da içgüdüsel olarak size para harcattırabilir. Hayatınızın genelinde bir monotonluk söz konusu olabilir ya da siz böyle hissedebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün yerinizde duramayan yapınızla çabuk hareket etmek isteyecek, hayatınızı ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. Olayları gözlemleme yeteneğiniz bu aralar yoğun olacağından, ailenizle ve sevdiklerinizle iletişiminiz iyi olacak.




Oğlak Burcu: Bugün geçmiş konu ve meseleleri kafanızda gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ama davranış olarak içinizde tutamayabilirsiniz. Gün içinde ailenizle değişik planlar peşinde koşturabilirsiniz.




Kova Burcu: Bu cumartesi, çalışıyorsanız farklı temalarla kendinizi ortaya koymayı tercih edebilirsiniz. Çalışmıyorsanız, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle yapılacak olan planlar hoşunuza gidebilir. Sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde birbirinizi destekliyorsunuz.




Balık Burcu: Bugün, kalabalık ortamlarda ve toplu alanlarda bulunmayı tercih edeceksiniz. Güçlü duygularınızı ve hırsınızı işinizde veya özel hayatınızda bir şekilde göstermek isteyeceksiniz. Yaşamınızda aynı olan şeyleri değiştirme arzusu yüksek olacak.























İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR