Dün ve bugün oluşan venüs- merkür- uranüs olumlu açısıyla ilginç, özgün ve farklı olan her tür iletişim ve ilişki bizi daha yukarılara taşıyabilir, esnek olacağız. Hayatımızda oluşan değişimlerin bize yeni fırsatlar sunduğunu görebiliriz. Yeniliklerden, farklılıklardan hoşlanacak, rahat ilişkiler içinde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sevecen, müşfik, estetik, güzellikleri seven bir insansınız. Güzel olan herşeye çok düşkünsünüz. Özel hayatınızda sürekli sıkıntı yaşamanızın nedeni kendinize düşkünlüğünüzün ve bencilliğinizin fazla olması. İradenizi geliştirmeli, hedeflerinize odaklanmalı ve hayatın sadece güzel yönleriyle ilgilenmemelisiniz. Bu sene, kariyer ve iş hayatınızda çok önemli anlaşmalarınız olacak.




Koç Burcu: Geleceğiniz ve kişisel hayatınız adına sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan alacağınız veya göreceğiniz teklifler sizi çok mutlu edebilir. Önemli konuşmalar, farklı görüşmeler devrede olacak, esneksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, beklenmedik yerlerden alacağınız destekle hayata daha olumlu yaklaşabilir, önemli iş anlaşmalarını devreye sokabilirsiniz. Ya da en azından bu konularda güzel teklifler ve görüşmeler oluşabilir.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizdeki değişik insanlardan güzel teklifleriniz devreye girebilir. Önemli konuşmalar ve görüşmeler geleceğiniz adına sizi mutlu edebilir. Bir iş seyahati, fırsatı, bir medya işi, eğitimsel konular ilginizi yönelteceğiniz alanlar.




Yengeç Burcu: Kariyerinizi ve iş alanlarınızı destekleyen parasal görüşmeler, ilişkiler içinde olabilirsiniz. Belki de iş hayatınızdaki değişimler size güzel getiriler olarak geri dönebilir. Biraz eğlenmekten zarar gelmez, bugün eğlenceli alanlara yönelin.




Aslan Burcu: Ortaklaşa yapılacak her tür işinizde bugün etkileriniz çok şanslı, partnerle yapılacak işler devreye girebilir, konuşma ve görüşmelerinizi arttırabilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanla bir seyahat planı devrede olabilir.




Başak Burcu: İş alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Parasal değişimlerin iş alanlarınızdaişinize yaradığını göreceksiniz. Hayatınızdaki değişim ve dönüşümleri olumlu karşılayacağınız birgün olabilir.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda ve çocuğunuzla ilgili durumlarda şanslı etkiler altındasınız. Yine sanatsal işleriniz için bu günlerde önemli ortaklaşa porjeler karşınıza gelebilir. Maddi konularda kafanızdaki planlar gerçeklerle örtüşmeli.




Akrep Burcu: Aile hayatınız için yapılması gerekenler bugün devreye girebilir. İş ve sağlık alanlarınızdaki değişimler aynı zamanda işlerinizi ev ortamınızdan sağlamanıza neden olabilir. Kendi isteklerinize odaklanacaksınız.




Yay Burcu: Bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla güzel konuşmalar devrede olacak. Yine aşk hayatınızda sevdiğinizle anlaşmakta hiç zorlanmayacaksınız. Biraz geçmişi irdeleyeceksiniz ve ufak tefek hoşnutsuzlukları kafanıza takmayın.




Oğlak Burcu: Bugün parasal konularda şanslı olacaksınız. Aile hayatınızdaki değişimler sizi korkutmayacak bilakis kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Bir ev alımı, satımı görüşmesi, konuşması öne geçebilir.




Kova Burcu: Bugün iletişimsel işleriniz hızlanabilir, önemli konuşmalar ve görüşmeler içinde olacaksınız. Önemli planlarınızı yakın çevrenizle paylaşabilir, sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda alternatifleriniz yüksek olacak ama siz tek bir konuya takılabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün geri plandan yürüttüğünüz işlerinizden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz veya yeni görüşmeler ve anlaşmalar devrede olabilir. Parasal konularda yaşadığınız ilginç deneyimler ve değişimler size yeni fikirler olarak geri dönebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR