Haftamıza ay terazi burcundayken ilişkilerimize ve ortaklı işlerimize odaklanarak başlıyoruz. Bu haftabaşı mars balık burcuna geçecek. 2 ay boyunca ilişkilerimizde ve işlerimizde fedakar, kararsız bir enerji sergileyebiliriz.Salı ve Çarşamba günleri ilginç, özgün ve farklı olan her tür iletişim ve ilişki bizi daha yukarılara taşıyabilir, esnek olacağız. Perşembe günü mars-satürn karesiyle bazı işlerimizde engeller, sorunlar ve problemlere açık olacağız. Enerjimiz bloke olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; inatçı ve dikkafalı yapınızla ailenizi ve sevenlerinizi şaşırtıyorsunuz. Olgun ve dürüst bir insan olduğunuz için bu tarz yer ve ortamlarda iş yapmak sizin için önemli. Edebiyat ve sanat sizin için önemli. Daha fazla iş başarmak için olumlu yönlerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu sene, sosyal çevreniz size çok kapı açacak.




Koç Burcu: Mars, 2 ay boyunca sizin kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadelelerinizde zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.




Boğa Burcu: Bugün itibariyle, hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde yardım isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin istekleri için koşturmalarınız olabilir.




İkizler Burcu: Bu dönem kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin. Sinirli tavırlardan ve içsel streslerden uzak durun.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya artış görülebilir.Yine bu dönem uzak yolculuk ve seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir.




Aslan Burcu: Bugün itibariyle, banka, ödeme, kredi, faiz, nafaka, prim, miras ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Her tür tehlikeli yerlerden uzak durmalı, mümkünse bu ay ameliyatlardan kaçınmalısınız.




Başak Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak. Fedakarlıklar ön plana çıkacak.Karşı tarafla mücadeleleriniz artabilir.




Terazi Burcu: Mars bu dönem boyunca sizin iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlayacak. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir. Çalışma koşullarınız ve bu alandaki fedakarlıklarınız artacak gibi gözüküyor.




Akrep Burcu: Aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sanatsal faaliyetlerinizi hızlandırabilir, hobiler alanında yaratıcılık yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.




Yay Burcu: Mars, sizin ev ve aile evinizde dolaşmaya başlayacak. Enerjinizi bu alanlarda harcayacaksınız. Bu dönem içerisinde evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz. Ev ve aile hayatınızda kararsızlıklarınız oluşabilir.




Oğlak Burcu: Önünüzdeki dönem iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Yine araba kullanırken veya yolculuk yaparken dalgınlığa karşı dikkatli olmanız gerekebilir.




Kova Burcu: Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Yine de parayla ilgili mücadeleleriniz artsa bile, özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artacak. İkisi arasındaki dengeyi sağlamak durumundasınız.

Balık Burcu: Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Mars hızlı ve düşüncesizce hareket etmeyi gerektirdiğinden, fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR