Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güzel giyinmeyi ve güzel insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. İniş çıkışlı düşünce sisteminizle duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Sabır ve anlayış anahtar sözcükleriniz olmalı. Şansınız çok açık. Bu sene, yılın ikinci yarısında aradığınız fırsatlar karşınıza gelecek.




Koç Burcu: Bugün sosyal ortamlarda keyifli enerjiniz çevrenizdeki insanların mutlu olmasına neden olacak. Gün içinde yapacaklarınıza odaklanabilir, keyifli ruh halinizi daha detaycı yönlerinize bırakabilirsiniz.




Boğa Burcu: İş hayatınızdaki önemli anlaşmalar yüzünüzü güldürürken, bu Cumartesi daha çok rahatlamak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak arzusunda olacaksınız. Çevrenizdeki çoğu insan size gıpta ile bakabilir.




İkizler Burcu: Bugün uzak akrabalarınızdan veya arkadaşlarınızdan alacağınız haberler gün içinde hızlı, orijinal ve biraz da farklı hareket etmenize neden olabilir. Aile ortamlarınızda huzuru ve mutluluğu deneyimlemek isteyeceksiniz.




Yengeç Burcu: Gün içinde güvende olma arzunuz yüksek olacak. İlerleyen saatlerde daha çok yakın çevrenize ve özel hayatınıza yönelik planlar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Keyfiniz yerinde.




Aslan Burcu: Bugün çalışıyorsanız günlük çalışmalarınızı rahatlıkla halledecek, işlerinizi yoluna koymanın formülünü rahatlıkla üreteceksiniz. Özel hayatınızda duygularınızla hareket etmektense mantığınız size daha rahat yol gösterebilir.




Başak Burcu: Bir kaç gündür üzerinizde hissettiğiniz duygusallık, alınganlık ve kararsızlık yerini mantıklı adımlara terk edecek. Kendi isteklerinize göre hareket edecek, enerjinizi yükseltecek paylaşımlar içine gireceksiniz.




Terazi Burcu: Birkaç gündür hızlı akan temponuz bu Cumartesi yerini daha enerjisiz ve sakin bir geceye bırakabilir. Sakin ortamlarda olmasanız bile, biraz içinize kapanık davranışlar sergileyebilirsiniz. En büyük desteği ailenizden ve sevdiklerinizden alacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün bulunacağınız ortamlarda iletişiminiz yüksek olacak. Sevdiğiniz kişileri riske atmamanız gereken bir gün olabilir. Gün içinde arkadaş paylaşımları ve grupsal ortamlar içinde bulunabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün bulunacağınız dış ortamlarda ve kalabalık yerlerde kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Kafanız hızlı ve pratik çalışırken, duygusal olarak kendinizi ortaya koymak kolay olmayabilir.




Oğlak Burcu: Kişiliğinizin güçlü yanları ön planda olacağından, yeni gireceğiniz çevrelerde insanlar size fazlasıyla ilgi gösterecekler. Hisleriniz ve duygularınız sizi gün içinde yönlendirebilir.




Kova Burcu: Gün içinde, sevdiğiniz insanla bir arada olacağınız ve ortaklaşa para harcayacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Hayatın gizemli alanlarıyla uğraşmak öne çıkabilir. Sezgisel ve psikolojik çalışmalar için uygun bir dönemdesiniz.




Balık Burcu: Bugün, özel hayatınız hareketlenmeye başlayacak, arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak veya sosyal ortamlarda bulunma isteğinizle hareket edeceksiniz. Kafanızdan geçenlerle, uyguladıklarınız arasında farklar oluşabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR