Bugün ve yarın Ay Başak Burcunda dolaşıyor; Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik isteği artabilir, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimizin üzerine düşebiliriz. Diğer günlerden daha hesaplı, daha kurnaz, daha eleştirel, düşünceler ortaya çıkar. Başak burcunun etkisi ile daha detaycı ve daha çalışkan oluruz. Eleştirel tavrımızın farkına varmadan ilişkilerimize zarar verebiliriz. Bu nedenle Ay’ın Başak burcunda olduğu günleri kendimize ayırmamız daha doğru olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, akıllı, adaletli, cana yakın, zarif, çekici, asabi bir insansınız. Sosyal yaşama ve dış çevreye düşkünsünüz.Etrafınıza ve arkadaşlarınıza karşı oldukça dürüst ve cana yakınsınız. Amacınız doğrultusunda hareket etmek iş yaşantınızda size önemli başarılar kazandırtacak. Bu sene, karşılaşacağınız fırsatları iyi kullanmalısınız.




Koç Burcu: Bugün, bir çok açıdan faal olacağınız ve istediğiniz bir çok şeyi gerçekleştireceğiniz veya sonuçlarını alacağınız bir gün olabilir. Özellikle sosyal çevrenizde, arkadaş ortamlarınızda uyumlu etkiler altında olacaksınız.




Boğa Burcu: İş alanlarınızda kalıcı ve güzel işlere imza atabilirsiniz. Yine bugüne denk gelen bir anlaşmanız varsa size keyif verebilir. Yalnız kendinizi bir çok konuda feda etme etkisine karşı uyanık olun.




İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınızda güzel etkiler altında olacaksınız. Yine de özel hayatınızda bazı duygusal anlaşmazlıklara sabah saatlerinde dikkat edin. Ortaklaşa para konularında güçlü ve etkili hareket edebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda kalıcı ve güzel adımlar atılabilir. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla ortaklaşa işlerde bulunabilirsiniz. Özel hayatınızda kafanızı tek bir konuya takmamaya özen gösterin.




Aslan Burcu: Bugün, işinize yönelik maddi konularda harekete geçebilir, hırslı ve yapıcı yanlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. İş, hizmet alanlarınızda güçlü ve etkili iletişiminizi ortaya koyacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi iyi hissedecek ve çabuk


hareket etmek isteğiyle dolu olacaksınız. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminiz harika çalışacak.




Terazi Burcu: Bugün, ailenizle vakit geçirmek ve bir arada olmayı önemseyebilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel ve planlı hareket edebilir, sevdiğiniz insanla uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün, sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. Evinizle veya ailenizle ilgili konularda alacağınız kararlar uzun soluklu ve güzel etkiler altında olabilir. İletişime dayalı konularda düşüncelerinizle yakın çevrenizdekileri etkilemeniz çok kolay görünüyor.




Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda, maddi konularda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevrenizle, geleceğiniz adına kalıcı ve güzel adımlar atabilirsiniz. Parasal konularda gücünüzü ortaya koymak istiyorsunuz.




Oğlak Burcu: Hayatınıza ve geleceğinize yönelik konularda rahat harekete geçebilirsiniz. İş alanlarınızda maddi konularda kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Kişisel konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak, çevrenizdeki insanları kendinize çekeceksiniz.




Kova Burcu: Yapılması gerekenler adına hareket geçmek ve biraz kımıldamak isteğiyle dolu olacaksınız. Bulunacağınız yerlerde, başka insanların desteğini rahat alacaksınız. Gelecek planlarınız için harika bir gün.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda harekete geçmeniz gereken konular için gereken gücü ve isteği kendinizde bulacaksınız. Sosyal çevrenizde etkili konuşmalarınız insanların dikkatini rahatlıkla çekecek. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR