Ay Aslan burcunda dolaşıyor; bugünlerde canlı, iyimser, yaratıcı enerji dolu, keyifli ve verimli oluruz. Çocuklar ve gençlerle vakit geçirmek keyif verir. Ay aslan burcundayken saç bakımı, makyajla ilgili konularda başarılı sonuçlar almamız mümkün.. Kendimizi ortaya koymamız daha kolay olacaktır. Kişisel isteklerimiz ön planda olur. Arkadaşlıklar bugünlerde bizim için önemli hale gelir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekingen, zarif, zeki, düşünceli, başarılı, etkili ve cazibeli bir insansınız. Şansınız çok açık. Hayatınızda her zaman başarılı ve kendi alanında önemli dostlarınız olacak. Etrafınızdaki insanların duygu ve düşüncelerini küçümsemezseniz, özel hayatınızda ve iş yaşantınızda önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Bu sene, çok önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir.




Koç Burcu: Hayat neşenizin yüksek olacağı bugün eğlenceli temalar için harekete geçmek daha çok ilginizi çekebilir.Arkadaşlarınızla uyumunuz harika ama zaman zaman onlarla olan duygusal tansiyonlara dikkat etmelisiniz.




Boğa Burcu: Aile ortamlarınızdaki sıcak hava ve huzur aklınızın işinizde takılı kaldığı zamanlar. Bir yandan da iş arkadaşlarınızla kuvvetli iletişim içindesiniz ve önemli görüşmeler devreye girebilir. Her ikisi arasında duygusal dengeyi bugün iyi sağlamaya çalışın.




İkizler Burcu: İletişiminizin bir hayli kuvvetli akacağı bugün yabancı ortamlarda diğer insanlarla bağlantılarınız da kuvvetli akacak. Önemli iş görüşmeleri sağlanabilir. Yapmanız gereken bazen sizi zorlayan o hızlı fikir değişimlerini yavaşlatmak olabilir.




Yengeç Burcu: Bir yandan bir ödemeniz, borcunuz için uygun şartları ve zemini hazırlayacak, bir yandan da kendi para sisteminize önem vereceksiniz. Zaman zaman ortaya çıkan kontrolde olmayan durumlar sinirlerinizi hemen zıplatmamalı.




Aslan Burcu: Kendinize oldukça güvendiğiniz ve kendi isteklerinizi yapmaya çalışacağınız bugün bir yandan da partnerinizin istekleri devrede olacak. Onunla olan bağlantılarınız doğru iletişimle güzelleşiyor. İşinizde oluruna bırakmanız gereken şeyler var.




Başak Burcu: Yoğun ama keyifli iş bağlantılarınız bugünlerde önemli anlaşmaları karşınıza getirecek. Bir sorunlar karşılaştığınızda bu aralar yapmanız gereken tek şey, kendi kabuğunuza çekilip yoğun düşüncelerle sorunları analiz etmeniz olabilir.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınızla yoğun ama güçlü bağlantılar içindesiniz. Bir yandan da kreatif ve özgün işler sizin daha fazla ilginizi çekiyor. Bugün çocuğunuzla, sevdiğinizle keyfinize diyecek olmayabilir.




Akrep Burcu: Aile büyüklerinizle yapacağınız güzel konuşmalar aranızdaki bağları daha da kuvvetlendirmenize neden olacak. Diğer yandan iş hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Yaptığınız işlerin karşılığını almak isteyeceksiniz.




Yay Burcu: Yakın çevrenizle kuracağınız güçlü iletişim bağları, onlarla daha fazla vakit geçirme isteği olarak size geri dönebilir ama bir yandan da bugün dış ortamlarda yapacağınız işleri iyi organize etmeli, dengeyi sağlamalısınız.




Oğlak Burcu: Kendi parasal konularınızda hızlı gelişmeler ve güzel sonuçlar alabileceğiniz, bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir gün olacak. Aynı zamanda ortak para alanlarınızda da keyfi harcamalar söz konusu.




Kova Burcu: Kendinizi anlatma ve ifade etme şekilinizle çok önemli görüşmeleri ve anlaşmaları kendinize bu dönemde çekebilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizin isteklerine fazlasıyla cevap vereceksiniz, bazı tansiyonlu durumlara dikkat.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki keyifli oluşumlar size daha fazla plan yaptırabilir. Kendi psikolojinizle ilgilenmek bugün hoşunuza gidecek ve geçmişi mutlu bir şekilde anacaksınız. Geri plan işlerinizde olumlu sonuçlar almaya yatkınsınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR