Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden uzak durmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; inanılmaz bir çekiciliğiniz var ve insanlara kolay kolay güvenmiyorsunuz. Bu sizin kendinize olan güvensizliğinizden kaynaklanıyor. Ailenize çok bağlısınız ama üzerinize sorumluluk almayı sevmiyorsunuz. Bu sene, şansınız bir çok konuda yüksek olacak. Fırsatları değerlendirin.






Koç Burcu: Bugün bir yandan işle ilgili konular gündeminizde olurken, diğer yandan hayatı ıskalamak istemeyeceksiniz. Aşk, sevgi, keyif günün önemli konuları. Bugün keyfinizi kaçıracak herşeyden uzak durun.




Boğa Burcu: Bugün eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Daha fazla evde vakit geçirmek isteyecek veya işlerinizi evinizden tamamlamak isteyebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili güzel gelişmeler söz konusu.




İkizler Burcu: Güne iletişiminiz aktif olarak başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlar bugün ön planda olabilir. İletişime dayalı bir işiniz varsa, kendinizi göstermek ve toplum içinde kabul ettirmek önemli olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün parasal konular daha fazla gündeminizde olabilir. Aklınıza takılan bir ödeme veya borç konusu varsa, etkili bir yol bulmak için kolları sıvayabilirsiniz. İş hayatınızdaki değişimlerin sizi bu kadar etkilemesine izin vermemelisiniz.




Aslan Burcu: Bugün tamamıyla kendi yapmak istediğiniz işlere organize olabilir, ilişkilerden bağımsız davranmak isteğiyle hareket edebilirsiniz. İş ve sağlık alanlarınızın yoğunluğunu, kendinize yönelerek atmalısınız.




Başak Burcu: Bugün pek havanızda olmayabilirsiniz. Gün içinde geçmişten kulağınıza gelenler, bazı konuşmalar, eski defterleri ortaya açabilir. İşinizle ilgili konularda öncelikle siz yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız.




Terazi Burcu: Bugün sosyal çevre ortamlarınızda bulunabilir, birden fazla yere dolaşarak günün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutmanız ve işlerinizi ertelememeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızla keyif yapmak önemli olacak.




Akrep Burcu: Bugün iş çevrelerinizde ve ortamlarınızda gösterişli yapınızla hareket edeceksiniz. İş alanlarınızda esnek ve yenilikçi yapınız takdir görebilir. Sizi engellen, enerjinizi aşağı çekecek kişilerden uzak durun.




Yay Burcu: Bugün dış ortamlarda ve yerlerde bulunacaksınız. Bulunmasanız bile, düşünceleriniz daha geniş, olaylara bakış açınız daha gösterişli olabilir. Hayatı değişik algılayan yönünüz aşk hayatınızı renklendiriyor.




Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para hesapları ve konuları ön planda olabilir. Bu konularla uğraşmak ve işlerinizi tamamlamak size keyif verecek. Tamamıyla kendinize yönelik bir dönemdesiniz.




Kova Burcu: Bugün eşinizin veya hayatınızda yer eden bir insanın seçimlerine göre gününüzü belirleyebilirsiniz, eğlenceli ve üretken bir gün olacak. Kendi istekleriniz önemli olmasına rağmen, sevdiklerinizle hayatı dolu dolu paylaşmak isteyeceksiniz.




Balık Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda gösterişli taraflarınızı ön plana çıkartabileceksiniz. Yine de biraz kendinizle vakit geçirmeye ihtiyacınız var. Önemli planlarınızın ve organizasyonlarınızın içine keyfinizi katmayı unutmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR