Bu cumartesi itibarıyla venüs kova burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde daha özgür, bireysel davranışlar sergileyebiliriz. Venüsün bu özgürlükçü burçta dolaşması ilişkilerimizde kıskançlığa ve baskıya karşı net tepkiler vermemize neden olabilir. Gruplarla olan ilişkilerimiz, arkadaş ortamlarımız önem kazanmaya başlıyor. Ayrıca bugün yine güneş- uranüs karesiyle kolay tepkiler vermeye ve sıkılganlıklara açık olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici ve eğlenceli yönünüzle çok çabuk insanlarla kaynaşıyor ve güçlü dostluklar ediniyorsunuz. Maddi konularda bazı zorlanmalar olabilir ama her seferinde başarılı yönünüzle yeni şanslar yakalamayı beceriyorsunuz. Bu sene, yenilikçi ve özgün tavırlarınızı ilişkinize adapte edeceksiniz. Bazı anlaşmazlıklara açık olun.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca ilgi alanlarınız, arkadaşlarınız ve sosyal çevre konularına kayabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde sizi sıkmayacak, karışmayacak insanlarla bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Yine partiler, organizasyonlar, katılınacak davetler bu dönem hoşunuza gidebilir.




Boğa Burcu: İş ve kariyer hayatınızda yaratıcı ve farklı yönlerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. İş ortamlarınızda rahat davranabildiğiniz müddetçe, başarınız kaçınılmaz olacak, yine patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkilerinizde kendinize has bir tarz geliştirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Uzaktaki akrabalarınıza ve sevdiklerinize karşı özgür düşünce yapınızla olabildiğince esnek olacaksınız. Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanınız olduğundan bu alanlarda farklı ama heyecanlı oluşumlar ve ilişkiler içine girmeniz mümkün.




Yengeç Burcu: Bu dönem ortaklaşa maddi konularda mümkün olduğu kadar esnek ve bireysel olmalısınız. Tutkularınızla hareket etmek, var olan ilişkinize ve onun maddi konularına tutunmaya çalışmak hem sizi, hem ilişkilerinizi zorlayabilir. Tutkularınızdan çok mantığınızı devreye sokun.




Aslan Burcu: İlişkilerinizde özgür davranmayı istemeye başlayacaksınız. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde farklı ve kendinize has ilişki yönteminiz, sevdiğiniz insanla güzel bağlar oluşmasına neden olacak. Her tür ilişkinizi güzelleştireceğiniz bir süreç içindesiniz.




Başak Burcu: Artık sevginizi ve ilişkilerinizi iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. İşinizde sıkıcı, ağır koşullar yerini, daha bireysel ve sizi geliştiren alanlara bırakmaya başlayacak. İş arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkilerde demokratik ve faydacı yanlarınız ağır basabilir.




Terazi Burcu: Aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Bir flörtünüz veya sevgiliniz varsa bu dönem içerisinde sevginizi arttıracak, sevdiğiniz kişiyle çeşitli aktivitelerde bulunmayı tercih edeceksiniz. Yine varsa çocuklarınızla ilişkileriniz özgürlüğe dayalı, yaratıcı ve güzel bir süreç içerisinde olacak.




Akrep Burcu: Ailenize karşı bireysel davranışlarınız ön plana çıkabilir veya ev ortamlarınızda kendi özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Evinizde boya, badanaya kalkışmak, dekorasyon ve tadilat işlerine girmek kendinizi iyi hissettirebilir. 3 hafta boyunca ailenize ve büyüklerinize karşı fikri sabitlikten kaçının.




Yay Burcu: Satış, pazarlama, reklama dayalı işlerinizde, farklı ve özgün ilişkiler kurabilir ve iyi kazançlar sağlayabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizle kuracağınız ilişkilerde, rahat ve esnek etkiler söz konusu olacak. Konuşmaktan ve paylaşmaktan keyif alacaksınız.




Oğlak Burcu: Paraya dayalı ilişkilerinizde hesap yapmaktan, çok daha özgür ve rahat bir politika izlemeye başlayabilirsiniz. 3 hafta boyunca parasal gelirlerinizdeki artış sizi sevindirebilir. Teknolojik konular, bilim, fen, bilgisayar sektörlerinden birindeyseniz, bu etkiyi olumlu bir biçimde hissedeceksiniz.




Kova Burcu: Geçmiş konu ve olaylar geride kalmaya başlayacak ve siz artık daha mutlu, sosyal ve kendine düşkün olacaksınız. Yine bu dönem alışveriş, kıyafet alma, saç, makyaj değiştirme gibi etkileriniz olabilir. Herkesten çok kendinizi düşünecek, fiziki güzelliğinize önem vereceksiniz.




Balık Burcu: Yakın çevre ve ortaklaşa para konularında biraz geri çekilmeler yaşamaya başlayacaksınız. Yalnız kalmak, hayatın anlamını, aşkın anlamını keşfetmek isteyeceksiniz. Geçmiş ilişkileriniz yeniden devreye girebilir gizli saklı aşk ilişkileri, platonik etkiler altında olabilirsiniz.





























İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR