Yılın bu son gününde Ay Boğa Burcunda dolaşıyor; Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak, bizi rahatlatacak yerlerde vakit geçirmek, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak için harekete geçebiliriz. Ay boğa burcundayken, daha yavaş hareket eder, ağırkanlı davranırız. Ay’ın bu pozisyonu güçlü olduğundan yeniyılı karşılarken, dünyevi konuları (ev, araba, para gibi..) dilemek ve istemek, huzuru, keyfi, şansı ve mutluluğu yakalamak hiç zor olmayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, dürüst, çalışkan, yetenekli, saygılı biraz maddeci bir insansınız. İradeli yapınızla ve çalışkan yönlerinizle iş hayatınızda çok kolay bir şekilde istediğiniz yerlere gelmeniz mümkün. Kariyer seçiminizi iyi yapmalı ve bu konularda kendinizi göstermelisiniz. Çevrenizdeki insanlardan sevgi ve saygı görecek, arkadaşlarınızdan fayda sağlayacaksınız. Bu sene, keyfiniz ve mutluluğunuz yüksek olacak.




Koç Burcu: Yılbaşı gecesinde göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Hayatın sizi birçok yönden desteklediğini bilecek ve aşkla, sevgiyle yeniyılı karşılaşacaksınız.




Boğa Burcu: Yeniyılı kendi isteklerinize odaklanarak karşılayacak, şartların sizden yana olduğunu göreceksiniz. Dış ortamlarda, doğayla içiçe olacağınız yerlerde veya güzel bir tatil beldesinde geçirilecek harika bir yılbaşı sizi bekliyor olacak.

İkizler Burcu: İstek ve arzularınızı yılbaşı gününe taşımakta biraz zorlansanız bile, yakın çevrenizdeki insanlarla, girişeceğiniz programlar yorgunluğunuzu üzerinizden atmanızı sağlayacak.

Yengeç Burcu: Yılbaşı gecesinde arkadaşlarınızla, sosyal ortamlarınızda sevdiğiniz insanla harika bir gece sizi bekliyor olacak. Geleceğe umutla bakacak, partneriniz varsa onunla çok iyi anlaşacaksınız.

Aslan Burcu: Bu yılbaşı gecesi adeta tüm gözler üzerinizde olacak. Bulunacağınız aile ortamlarında veya kalabalık yerlerde herkesten çok siz eğlenecek, kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

Başak Burcu: Yılbaşı gecesini dış ortamlarda veya kendi evinizin dışında geçirmek sizi rahatlatabilir. Bu yılbaşında yeniyılı keyif, eğlence ve mutlulukla karşılayacak, detayları çok kafanıza takmayacaksınız.

Terazi Burcu: Yılbaşı gecesi, aile ve ev ortamlarınızda misafirlerinizi ağırlamak, hizmet etmek, sevdiklerinizle huzurlu bir eğlence içinde olmak sizin için önemli olacak. Arkadaşlarınızla geçirilecek güzel bir gece sizi bekliyor.

Akrep Burcu: Bu yılbaşında partnerinizle birlikte, yakın çevrenizde samimi olduğunuz insanlarla inanılmaz keyifli bir gece geçirebilirsiniz. Partnerinizin isteklerine her zamankinden daha fazla önem verebilirsiniz.

Yay Burcu: Bu yılbaşı gecesinde sevdiklerinizle değişik ortamlarda olmak ya da başkalarına hizmet etmek önem kazanabilir.Veya son dakikaya kadar çalışabilir, rutin işlerinizi halledebilir ve yeniyılı yoğun koşturmalarla karşılayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu yılbaşı gecesini kendi isteklerinizin ön planda olacağı şekilde, eğlenceli ve mutlu bir şekilde organize edebilirsiniz. Aşk ve eğlence dolu vakitlerle sevdiklerinizle paylaşımlarınız artacak.

Kova Burcu: Yılbaşı gecesinde aile ortamlarınızda ve evinizde olmak isteyebilir, yoğunluğunuzdan dolayı huzuru evinizde veya eviniz gibi hissedeceğiniz yerlerde bulabilirsiniz.

Balık Burcu:Yılbaşı gecenizi, yakın çevrenizdeki iletişim halinde olacağınız arkadaşlarınız, akraba veya kardeşlerinizle geçirebilirsiniz. Mutlu, huzurlu ve keyifli bir yılbaşı sizi bekliyor olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR