Sevgili Oğlak,

2015 yılında kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda jüpiter size çok önemli fırsatlar sunacak. Bu süreçte beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize miras geçebilir. Problemli bir miras konusu sizin yararınıza çözümlenebilir. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Sigorta konularında ve vergi konularınızda şans sizden yana olacak. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa gönül rahatlığıyla ağustos ayına kadar alabilirsiniz. Mistik, gizemli ve psikolojik olaylardan yararlanabilir, önemli ameliyatlarınız varsa olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Psikolojinizi düzelteceğiniz ve zor olayların altından maneviyatınızla çok rahat kalkacağınız bir dönem olacak.




11 ağustostan sonra yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınızda jüpiter size göz kırpmaya başlayacak. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. Geleceğinizi şekillendirmek adına kendinize yatırım yapmak, kurs, seminer ve eğitim konularınızın üzerine eğilmek ve tamamlamak için güzel bir gayret ve şevk içinde olabilirsiniz.




2015 yılında hayatınızın kontrolü elinizde olmayacak sevgili oğlaklar. Önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi, işinize yaramayacak olanları hayatınızın temizlenmesi adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız. Önemli değişimler için üzerinizde baskı hissetmeniz çok normal. Yeniliklere açık olun ve umutsuzluğa düştüğünüzde sizden daha zor durumda olan insanları düşünün. Bu dönemde yardıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı, fakir zor durumda olan herkese yardım etmek isteyebilir, onların sıkıntılarını kendi kalbinizde hissedebilirsiniz. Hapishaneler, hastaneler, kapalı alanlarla ilgili sorumluluklarınız bu yıl devrede olacak.




03 ocak itibarıyla parasal konularda ve maddi alanda parasal kazançlarınızı arttıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Parayı sevecek bir yandan da teknolojik ürünlere harcamalarınızı hızlandıracaksınız.


05 ocaktan sonra maddi konularda görüşmelerinizi ve konuşmalarınızı hızlandıracaksınız. Becerilerinizi maddi konularda ortaya koyacaksınız. Ticaretle uğraşıyorsanız ticari görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.


04-06-13-14 ocak parasal olarak destek alacağınız ve aile hayatınız için harcamalar yapacağınız güzel günler.


04 şubat ve civarında ortaklaşa para alanlarınızda güzel bir dolunay yaşayacaksınız. Elinize geçen bir para, bir borcunuzu veya para sorununuzu kapamanıza neden olacak. Yine de ne olursa olsun bugünlerde para dengenizi iyi oluşturun ve çok açılmayın.


19 şubattaki yeniay tam anlamıyla para işlerinizde yeni kararları ve başlangıçları uygulamanız için harika seçenekler sunacak. Merkür’de düzeldiğine göre yeni anlaşmalar, ticari kararlar için uygun bir süreç içinde olacaksınız.




20 Şubatta artık tüm ilginizi ve alakanızı ailenize ve aile meselelerine döndüreceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu dönem sonrasında evinizi güzelleştirebilir, dekorasyon, boya, badana işlerine kalkışabilirsiniz.




Mart ayında aile hayatınızda beklenmedik heyecanlı oluşumlar sizi hareketlendirecek. Belki de beklenmedik bir misafir hayatınıza neşe katabilir.




12-17 martta parayla ilgili konularda özellikle ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde biraz sakin olmaya çalışın. Kendi gücünüzü aile hayatınızdaki kişiler üzerinde uygulamak isteyebilirsiniz. Bu da bu günler için uygun olmayacak.


20 marttaki tam güneş tutulması satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilişim sektörlerinizi harekete geçirecek. Bu konularda giderek hızlanan bir sürece girecek ve işlerinizde güzel başlangıçlara imza atacaksınız. Yine bu güneş tutulması yakın çevrenizde bulunan akraba, kardeş, komşu ve dostlarınızın hayatında önemli olaylara neden olabilir. Bu süreçte onların hayatındaki değişimler sizin hayatınızı da yakından ilgilendiriyor olacak.


21 marttan sonra kimliğinizi ailevi konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. Ailenizle bir arada olmak önemli olabilir.25 mart yine onlara karşı görev ve sorumluluklarınızı keyifle üstleneceğiniz bir gün. 31 marttan sonra emlak alım satım işlerinizin üzerine düşebilirsiniz.




Nisan ayında ailenizde beklenmedik, heyecanlı oluşumlara hazır olmalısınız. Anlık konuşmalar, kararlar alınabilir. 06-08-10 nisanda bir arsa, gayrimenkul işi devrede olacak.


04 nisandaki oluşan tam ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda oluşacak. Bazı konular sizi harekete geçirecek. Bu dönemde aile hayatınıza ve kariyer oluşumlarınıza dikkat etmeli, ikisi arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Yeni işler ve projeler gündemde.


11 nisandan sonra işinizi seveceğiniz ve iş ilişkilerinizi güzelleştirebileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.


18 nisandaki yeniay ev aile yuva düzeninizle ilgili olarak verdiğiniz veya alacağınız kararları uygulayacağınız bir yeniay olabilir. Ev alım, satım ,yer değiştirme gibi işlerinizi bu tarihten sonra yürürlüğe koyabilirsiniz.


08 mayıstan sonra özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde güzel bir 3 haftaya giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla aranızda romantizm rüzgârları esecek.


İş alanlarınızda 03-15-23 Mayısta bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Bir işiniz elinizde olmayan koşullar yüzünden engellenebilir.




18 Mayısta aşkta yeni bir dönem başlayabilir. Bu yeniaydan sonra yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizle ilgili kararlar alabilir, çocuğunuzun hayatıyla ilgili yenilikleri, sanatsal işlerinizi devreye sokabilirsiniz.




19 mayısta Merkür iş, hizmet alanlarınızda gerileyecek. Bu süreçte işlerinizdeki sorunlar ve aksiliklere karşı dikkatli olun, yeni bir işe başlamayın.


05 hazirandan sonra banka işlemlerinizi, kredi yapılandırmalarınızı, vergi düzeltmelerinizi, borç ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Bu alandaki güzel oluşumlar 06-10 haziran tarihinde devrede olacak.


16 hazirandaki yeniay yeni iş başvurularınızı, projelerinizin karşılığını alabileceğiniz ve özellikle iş alanınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı ortaya koyabileceğiniz bir yeniay olabilir.


22-29 Haziran ev ve aile hayatınızdaki parasal düzeninizde güzel gelişmeler içinde olacaksınız.


16 Temmuzdaki yeniayla birlikte ilişkinizdeki kararlarınıza odaklanacaksınız. Bir taşınma işiniz varsa bu yeniay sonrası gerçekleştirin. Yine evlilik, söz, nişan, birliktelik kararınız devreye girebilir.




25 temmuzdan sonra eğitim, seyahat, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda venüs gerilemesine başlıyor. Bu tarihten ay sonuna kadar bu alanlarda aksiliklere açık olacaksınız. 31 temmuzdan- 06 eylül e kadar ortak parasal alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Bu tarih aralığında önemli para işlemlerinden kaçının.


07 ağustos itibarıyla seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlayacak. Bu alanda parasal konularda önemli şanslar içinde olabilirsiniz.




27 ağustostan sonra kariyeriniz ve iş alanlarınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler başlıyor. Birden fazla işle uğraşabilir, yeteneklerinizi toplumsal konularda ortaya koyabilirsiniz.


06 eylülde venüsün düzelmesiyle parasal işlerinizde düzelmeler görmeye başlayacaksınız.


13 eylülde oluşan parçalı güneş tutulması, dış ilişkiler, seyahat, eğitim, medya ve yabancı ortaklı yapılacak işlerinizde hızlandırılmış konuları karşınıza getirebilir. Bu tutulmadan sonra bu alanlarınızda önemli kararlar içine girebilirsiniz.


17 eylülde merkür kariyer ve iş alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Kariyerinizde bazı yanlış anlaşılmalara, aksiliklere açık olacaksınız. Toplum önü konuşmalarınıza bu dönemde dikkat edin. Önemli iş başlangıçlarınızdan kaçınmalısınız.




28 Eylüldeki tam ay tutulması, ev ve aile hayatınızdaki kararları gündeme getirebilir. Bu tarih sonrası önemli olaylar yaşayabilirsiniz.




Ekim ayında eskiden konuşulmuş ama bitirilmemiş kariyer işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Bir yandan da eğitim, seyahat, medya fırsatlarınız bu ay da devrede olacak. 07-17 ekimde düşüncelerinizde net olmaya çalışın, yakın çevrenizdeki insanlar hayatınıza etki edecek olan işlerde sizi yanlış yönlendirmeye meyilli olabilirler.




08 ekimden sonra yabancılarla yapılacak işlerinizi, seyahatlerinizi, derslerinizi ve ufkunuzu genişletecek olan her şeyi seveceksiniz. Bir kurs, seminer, eğitim fırsatı ilişkileriniz sayesinde sizi bulabilir.


13 ekimden sonra kariyerinizi şekillendireceksiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler sonucunda önemli iş sonuçlarına varabilir, yeni adımlarınızı bu tarihten sonra başlatabilirsiniz.


Tam da ay sonu 27 ekimde oluşan dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Hayatınızda birisi yoksa aşk önem kazanacak.




03 kasım uzak diyarlarda, aşkı ve mutluluğu tadacağınız tarihler olabilir. 03-06 kasım da şansınız yüksek.




08 kasımdan sonra üstleriniz ve patronlarınızla olan ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. İş ortamlarınızdaki adil tutumlarınız iş verenlerinizin gözünden kaçmayacak. Bu da size zam, terfi olarak geri dönebilir.


11 kasımda harika bir yeniay yaşayacaksınız. İşlerinizin karşılığını büyük mükafatlarla alabilir, yeni tanıştığınız insanlarla girişeceğiniz işlerden büyük başarılar elde edebilirsiniz. Kararlarınızı bu tarihten sonra es geçmeden muhakkak hayata geçirin.


13-17 kasımda yeni işler çevrenizi genişletecek ve grupsal işlerinizi devreye koyacaksınız.


Aralık ayında kendinizi biraz yorgun, isteksiz hissetmeniz mümkün, etrafınızdaki tüm olaylardan kendinizi mesul tutacaksınız. Bir yandan da iş alanlarınızda devam eden ilişkileriniz ve projeleriniz sizi sağlık anlamında biraz zorlayabilir.


05 aralıktan sonra sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyebilirler. Siz de kafanızı onlarla daha fazla sosyalleşerek dağıtmak isteyeceksiniz.İş hayatınızda 06-09 aralıkta keyfiniz yerinde olacak.


Özel hayatınıza 25 aralıkta oluşan dolunay zamanı özen gösterin. Sevdiğinizi ihmal etmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR