Sevgili Başak,

2015 yılında, ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz bu yıl devreye giriyor sevgili Başaklar. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı. Aile yaşantınız sorumluluk verici, sıkıcı ve bunaltan etkilere sahip olabilir, hiç olmadığı kadar bu konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili tamirat, tadilat , ödemeler gündeme gelebilir veya ailenizden bir insanın bakımını üstlenebilir, aile büyüklerinizin sağlığıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.




Yılın ilk yarısında jüpiter sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, bu süreçte beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz. Maneviyata yönelmek, bilinçaltınızı düzenlemek ve farkındalığınızı arttırmak için uğraşabilirsiniz.




11 ağustostan sonra sizin döneminiz başlıyor artık sevgili Başaklar. Kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. İnsanları kolaylıkla etkileyeceksiniz. 12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda kurduğunuz, oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin, uğraşın, yeni insanlarla tanışın, farklı yerlerde bulunun. Siz kendiniz için bir şeyler yaptıkça hayat da size karşılığını en güzel şekilde verecek.






05 ocaktan sonra iş konuşmak, plan ve projeleri oluşturmak, iş başvurusunda bulunmak için harekete geçebilirsiniz.




12 ocakta enerjiniz değişiyor. Artık daha çok özel hayatınıza, ortaklaşa işlerinize, evliyseniz evliliğinize enerjinizi harcayacaksınız. Bu süreçte sevdiğiniz insanla aranızda bazen ufak tefek sürtüşmeler oluşabilir.


Parasal iş bağlantılarınız için 13-14-19 ocaktan faydalanmalısınız.




04 Şubat civarında iş hayatınızda başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. Bazı şeyler elinizde olmayacak, bu dolunayda, bir olayın iç yüzünü öğrenebilirsiniz.




02-06 Şubat iş alanlarınızda aradığınız desteği sağlayabileceksiniz.






19 Şubatta oluşan yeniayla birlikte işte şimdi iş değiştirmek, yeni bir işe, projeye başlamak için uygun bir dönem olacak. Tüm girişimleriniz ve atılımlarınız için bu tarihten sonra kararlarınızı uygulamalısınız.






22 şubatta istediğiniz bir kredi varsa alabilir, vergi borcunuzu halledebilir, faiz düzenlemelerinde bulunabilirsiniz. Eşinizin ve sizin hayatınızda ortak para konularına dair her tür konu için harekete geçebilirsiniz. Parasal anlamda güzel bir girişim devrede olabilir.




Mart başında, sevdiğiniz insana yardım etmek, onun hayatına göre hayatınıza çeki düzen vermek esas olacak. Fedakârlıklarınız artabilir. Taşınma gibi düşünceleriniz varsa hızlandığını göreceksiniz.


İş hayatınızda değişik ve farklı teklifler 01-03-10 mart devrede olabilir.




04-11 martta eşinizin, partnerinizin hayatında ani ve beklenmedik para çıkışları ve girişleri oluşabilir. Kredi konusunda, borç alırken, banka işlerinizde sıra dışı ve diğer zamanlardan daha farklı bir şekilde harekete geçeceksiniz.


12 mart- 17 martta aşk hayatınızda, parasal konularda bazı zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Tutkularınızla ve inatçılığınızla hareket etmek sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi gerebilir.




18 martta size teklif edilen bir ortak iş varsa şartlarını iyice gözden geçirin.


20 martta oluşan tam güneş tutulması özel hayatınızda önemli olayları ayağınıza getirecek. Bu tarihten sonra özel hayatınızda önemli ve ani kararlar gündeme gelebilir. Evlilik, boşanma, ilişkiyi ilerletme, taşınma gibi durumlar karşınıza gelebilir.


22-24-25 mart özel hayatınıza çeki düzen vereceğiniz önemli kararlar alacağınız tarihler olabilir.




04 nisandaki ay tutulması sizin para evinizde oluşacak. Bu tutulma zamanı ve sonrasında parasal konularda önemli kararlar ve sonuçlar gündeminizde yer alabilir. Partnerinizin veya başkalarının para taraflarıyla çok ilgilenmeyecek sadece kendi paranıza ve kazançlarınıza odaklanacaksınız.






11 Nisandan sonra artık kariyerinizde konuşulmak, ilişkilerinizi arttırmak için kolları sıvayabilirsiniz. Hızlı ve kısa bilgilerle bu süreçte patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkinizi güzelleştirebilirsiniz.




18 Nisanda ortak para alanlarınızda oluşan yeniayla beraber bu dönemden sonra borç almak, vergi düzenlemelerinde bulunmak, sigorta işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz.




08 Mayıstan sonra daha fazla arkadaşlarınızla bir arada olmak isteyeceksiniz. Katılacağınız sosyal ortamlarda, davetlerde veya etkinliklerde gözler sizin üzerinizde olabilir.


12 mayısta enerjinizi kariyerinize kanalize edeceksiniz. Bu süreçte kariyer ve iş hayatınız için girişeceğiniz mücadeleler artacak. Bir yandan da ailevi sorumluluklarınız bazı işlerinizin sonlanmasına veya bitmesine sebebiyet verebilir.


18 mayıstan sonra merkürün gerilemesiyle birlikte göz önünde olacağınız yerlerde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Yine de önemli kararlar almaktansa daha önceden düşünülmüş, konuşulmuş kararlar üzerinden gitmek bu yeniay size kazandırabilir.




25 Mayısta arkadaşlarınız arasında para konuşmalarına girmeyin, borç almayın veya vermeyin.




Kariyer oluşumlarınızda 06-08-09-10-14 Haziranda inanılmaz güzel fırsatlarınız olacak. Beklenmedik gizli yerlerden gelen şanslarla ve parasal desteklerle yolunuzda kolay ilerleyeceksiniz.


12 hazirandan sonra evliliğinizi, ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir sürece gireceksiniz. Bu konularda bazı sorunlar oluşursa, bu sorunların nedenlerini gözden geçirmeniz önemli olacak.




16 Hazirandaki yeniay güzel ve etkili bir yeniay. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar ve yeni başlangıçlar uzun soluklu olabilir. Bu dönem sonrası yapmaya özen gösterin.


Temmuz ayı iş ve sosyal çevre fırsatlarıyla dolu olacak. Maneviyatınızı güçlendirecek olaylar içinde olacaksınız. 01-02-04-05 temmuz kariyerinizde 5 yıldızlı günler.




19 temmuz sonrasında kendinize ve görüntünüze önem vereceğiniz bir sürece gidiyorsunuz yalnız 6 gün içinde yapacaklarınızı tamamlayın.




25 temmuzda Venüs’ün gerilemesiyle birlikte 31 temmuza kadar fiziki görüntünüzde değişiklikler yapmamaya çalışın. 31 temmuz ve 06 eylül arasında eski duygusal konuların yeniden gündeme geldiğini göreceksiniz. Çözemediğiniz konuları çözmek için kolları sıvayın.




07 ağustostan sonra iletişiminiz hızlanıyor, kendinizden daha fazla bahsetmek isteyeceksiniz. 15-26-27 ağustos hayatın size şanslar sunacağı ve destekleyeceği tarihler.




11 ağustostan sonra artık çok şanslı bir döneme giriyorsunuz. 1 yıl boyunca bu şansı üzerinizde hissedecek, el attığınız her tür girişimden inanılmaz faydalar sağlayacaksınız.


Aşk ve aile yaşantınızda 15-26 ağustosta kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.




Eylül ayı sizin için fırsatlarla başlıyor. Eylül başında gizli ilişkiler, eski duygusal konular hayatınızın merkezinde olacak. Özel ilişkilerinizde kendinizi kandırmamaya ve gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.




13 Eylülde oluşan parçalı güneş tutulması hayatınızda çok önemli v e beklenmedik olayları tetikleyebilir. Önemli kararlar alacak, hayatınızı yeniden yapılandıracaksınız.




17 Eylülde Merkür para alanlarınızda gerilemesine başlıyor. 3 haftalık bu dönemde para ve ticaret işleriniz varsa şartları iki kez gözden geçirin. Önemli ve yüksek alışverişlerden kaçının.




28 Eylüldeki tam ay tutulması ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumunda ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Boşanma aşamasındaysanız nafakayla ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bir borç veya ödeme sizi sıkıştırabilir ya da elinize bu dönem sonrası miras geçebilir.




Ekim ayında hem parasal şanslarınız, hem de hayat girişimleriniz oldukça bol olacak.


06 Ekimde riskli para adımlarından kaçının. Eskiden konuşulmuş para işleriniz


08 ekim ve sonrasında artık daha çok kendinize düşecek ve görüntünüzü daha güzelleştirmek için uğraşacaksınız.


13 Ekimdeki yeniay parasal kararlarınızı, başlangıçlarınızı hızlandıracak. Bu yeniay ev, aile ve para işlerinizde kalıcı başlangıçlar yapmak için ideal.




18 Ekimde önemli bir para ve iş fırsatı devreye girebilir. 25 ekimde de şansınız çok yüksek olacak.


Hayatınızın aşkı 03 kasımda hayatınızda belirebilir. Bu dönem kendinizi seveceğinizden üzerinizde bir şeytan tüyü varmış gibi hissedecek, karşı cinsin dikkatini kolay çekeceksiniz.




11 Kasımdaki yeniay harika bir yeniay. Satış, reklam, pazarlama, teknoloji, bilişim sektörlerinde bir işiniz varsa bu yeniay sonrası iş planlarınızı ve kararlarınızı oluşturun ve uygulamaya geçin. Yazım işleriniz hızlanabilir.




12 Kasımda parasal alanda enerjinizi ortaya koyacak, girişimlerinizin sonuçlarını alacaksınız.




26 Kasımdaki dolunay kariyer hayatınızı hassas kılabilir. Aile hayatınızda ortaya çıkacak bir olay iş ve kariyer hayatınıza yansıyabilir.




Aralık ayında tamamen kendinizi ailenize adamalısınız. Bir ev sorumluluğu önem kazanabilir zira para getirileriniz ve bu alandaki şanslarınız hala devam ediyor olacak. 06-11 Aralıkta bazı para anlaşmazlıklarına açık olun.




10 aralıktan sonra çocuk konuşmaları hızlanabilir. Ya da aşk hayatınıza kanalize olacak, aşkınızla iletişiminizi hızlandıracaksınız. Bu tarih sonrası daha çok aşkı yaşamak ve sevilmek isteyeceksiniz.




11 aralıktaki yeniay, aile hayatınızla ilgili yeni kararları devreye sokabilir. Ev ve aile hayatınızda önemli kararlar alacağınız, ev alım, satım işlerinizi başlatacağınız bir süreç içine giriyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR