Sevgili akrep,

2015 yılında inanılmaz güzel işlerle ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Tüm yıl boyunca ayaklarınız yere sağlam basarsa, abartılı ve aşırı iyimser tavırlarınızı kontrol edebilirseniz, karşınıza çıkacak güzel, oturaklı ve koşulları, daha sabit şansları rahat değerlendirebilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten, toplum için birşeyler yapmaktan korkmayacak, daha çok kalabalıkların karşısında kendinizi göstermeyi seveceksiniz. Evlilik isteyen Akrepler bu sene içinde bunu gerçekleştirebilirler.




11 Ağustostan sonraysa jüpiter sizin sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirmeye başlayacak. Yeni gireceğiniz çevrelerde, yeni tanışacağınız insanlar size yeni ve beklenmedik fırsatlar sunabilir. Geleceğiniz adına güzel işlerin devrede olacağı, arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan fayda göreceğiniz bir süreç içinde olacaksınız




Sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız 2015’te devreye girebilir ve bu alanlarda test edileceksiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek, bu konuda dikkatli ve ihtiyatlı davranacaksınız. Çok çalıştığınız ve çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşacağınız bu dönemde gelen parayı tutmak, biriktirmek ve bir takım yatırımlarda bulunmak sizin için önemli olacak.




03 ocaktan sonra evinizin güzelleşmesi, dekorasyon, tadilat, tamirat, boya, badana gibi işlerini devreye girebilir. Ev hayatınızı sevecek, evinizde misafir ağırlamaktan ve vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız.




05 ocaktaki dolunay, eğitim, seyahat, medya ve hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dönemde uzak çevrenizde oluşan olaylara odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.


04-06 ocak tarihlerinde evinizin parasal bolluğu yüksek olabilir.




12 ocaktan sonra enerjinizi daha çok aşk hayatınıza yönlendirebilirsiniz. Sportif faaliyetler, aktiviteler daha fazla ilginizi çekebilir.


23-28-30 ocakta ailenizle parasal konularda güzel gelişmeler altında olabilirsiniz.


04 şubatta oluşan dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönemde önemli bir iş gündeme gelebilir.


19 şubatta oluşan yeniay, evinizle ilgili konularda, ailevi meselelerde önemli başlangıçlarınızı ve kararlarınızı hayatınıza getirecek. Merkür de düzelmiş olacağından önemli bir gayrimenkul, emlak işinizi bu tarihten sonra halletmelisiniz. İş arkadaşlarınızdan biriyle 22 şubatta aranızda bir elektriklenme söz konusu olabilir. Karşı cinsle iyi anlaşacaksınız.


01 martta ev ve aile ortamlarınızda kendinizi mutlu ve aşırı şanslı hissedebilirsiniz.




03-04 martta iş ve kariyerinizde önemli şanslar ayağınıza gelebilir. Bu dönem işinizde göstereceğiniz cesur ve farklı yaklaşımlar insanlar tarafından takdir edilecek.


12-17 martta ve civarı iş alanlarınızda kendi fikirlerinizi kabul ettirmek gibi bir derdiniz olmamalı, bu süreçte olabildiğince sakin olmanız gerekecek.




20 martta oluşan tam güneş tutulması aşk hayatınızda gerçekleşecek. Bu tarih ve sonrasında aşk sizi bulabilir, aşk hayatınızda gerçekçi davranmadığınızı fark edebilir, çocuk haberi alabilir, eğlenceli olayların, risk içeren işlerin, sanatsal faaliyetlerin beklenmedik olaylarla hayatınızda daha fazla yer edindiğini görebilirsiniz.




02-06 nisan iş alanlarınızda önemli fırsatlar, şanslar ve tekliflere hazır olun.


04 nisandaki tam ay tutulması, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Beklenmedik olaylara bu tutulma sonrası açık olacaksınız. Ayrıca bir işin iç yüzünü öğrenebilir ve bilinçaltınızda aydınlanmalar yaşayabilirsiniz.


08 nisandan sonra para evinizin yöneticisi Jüpiter düzeliyor. Maddi konularda zorlandığınız alanlarda daha rahat hareket etmeye başlayabilirsiniz.


11 nisandan sonra aşk ve özel hayatınıza daha tutkuyla ve birazda cinselliğinizi ön plana çıkararak yaklaşabilirsiniz.




18 nisandaki yeniay iş hayatınızda önemli değişimler, başlangıçlar ve kararlar için sizi cesaretlendirecek. Bu dönemden sonra yapacağınız başlangıçlar daha uzun soluklu ve kalıcı olabilir.


03-15-23 mayısta parasal işlerinize, ödemelerinize dikkat edin, bazı zorlanmalar içinde olabilirsiniz.


19 mayısta merkür ortaklaşa para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 12 hazirana kadar önemli para işlerinden kaçının. Borç almayın, vermeyin, kredi çekmeyin. Eski ödemelerinizi ve borçlarınızı kapatmak için uğraşabilirsiniz.


22- 25-29 mayısta seyahat ve eğitim alanlarınızda sıkıntı ve sorunlara açık günler.




05 hazirandan sonra kariyer ve iş alanlarınızda güzel ilişkilerinizi devreye sokacaksınız. 06-08-09-10 haziran iş hayatınızda parasal desteklerinizin yüksek olacağı tarihler.


16 hazirandaki yeniay parasal işlerinizle ilgili başlangıçlarınızı yapmanızı sağlayacak. Bu dönem sonrasında kredi alabilir, ortak para kazançlarınızı arttırabilirsiniz.


Temmuz ayında çok önemli iş fırsatlarınız ve teklifleriniz olacak bu yüzden tatil planlarınızı biraz ertelemekte fayda olabilir.01-02-04-05 temmuzda şansınız çok yüksek. Toplum önü işleriniz artarken inanılmaz tekliflerle karşılaşabilirsiniz.


25 temmuzda venüs arkadaşlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Eski arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Ay sonuna kadar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin.


Ağustos ayında kariyeriniz ön planda olacak, bir yandan da yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş fırsatları sunabilir. Venüs’ün kariyer alanlarınızda bu ay gerilemesi bazı işlerinizde sorunlara açık olduğunuzun göstergesi olabilir. Eski işlerinizi bu süreçte devreye sokun. Ağustos başı biraz sorunlu görünüyor.


14 ağustostan sonra kariyer ve iş fırsatlarınızdaki yenilikler, başlangıçlar için bu tarihten sonra harekete geçmelisiniz.


15 ağustostan sonra çevreniz sizi iletişim işlerinizde destekleyecek, 15-19 ağustos iş alanlarınızda güzel gelişmelere sahip olacaksınız.


29 ağustos civarı aşk hayatınıza odaklanacaksınız. Katılacağınız çevrelerden alacağınız güçle bir aşk karşınıza gelebilir.




06 eylüldeki Venüs düzelmesiyle beraber, özel hayatınızda keyifli bir döneme gidiyorsunuz.


13 eylülde oluşan parçalı güneş tutulması sosyal çevrenizde yeni açılımları karşınıza getirebilir. Geleceğinize yönelik işleriniz hızlandırılmış bir şekilde karşınıza gelebilir.


17 eylülde merkür gerilemesine başlayacak. Geçmiş konu ve olayların daha fazla kafanızı kurcalayacağı bir gerileme olacak. Mümkün olduğunca önemli görüşmelerden, imza atmaktan, yeni bir işe başlamaktan kaçınmalısınız.


28 eylülde oluşan ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda bazı sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu konularda beklenmedik olaylarla ve durumlarla karşılaşabilirsiniz.




18- 25 ekimde sosyal ortamlarınızda şansı yakalayacaksınız. İnsanlar sizi yukarıya taşımak için adeta yarışacaklar.


27 ekimdeki dolunay özel hayatınıza ve ilişkilerinize dikkat çekecek. Bu dönemde aşk hayatınızdaki oluşumlar giderek hızlanabilir. Hassaslıklara açık olacaksınız.




11 kasımdaki yeniay yeni dönemin çok şanslı olacağının altını çizmekte. Yeni işler, başlangıçlar önemli insanların size sunacağı fırsatlarla karşınıza gelecek ve siz bu işleri değerlendirmesini bileceksiniz.


22 kasımdan sonra para işlerinize eğilmeye başlıyorsunuz. Parasal konularda şanslarınız 24-25 kasımda devrede olabilir.


06-09 aralıkta beklenmedik yerlerden güzel parasal destekleriniz oluşabilir.


14-17-19 aralıkta yakın çevrenizdeki insanlarla güzel işler içine gireceksiniz.


22 aralıktan sonra artık tam anlamıyla kendinizi yakın çevrenizde olup biten olaylara kaydıracaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR