Haftamıza Ay, Koç burcundayken hızlı ve enerjik bir şekilde başlıyoruz. Sabırsızlığımız ve ani davranışlarımız bu haftabaşı sabah saatlerinde devrede olabilir. Perşembe günü abartılı ve iyimser tavırlarımızla hareket edebiliriz. Cumartesi günü venüs kova burcuna geçiyor. İlişkilerimizde özgürlük teması öne çıkabilir. Arkadaşlarımız ve çevremizle beraber hareket edeceğiz.Bu Cumartesi otorite figürleriyle anlaşmak kolay olmayacak. Pazar günü ise daha güçlü ve sağlam etkiler devreye giriyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; canlı, hayalperest, aktif, duyarlı, zeki, gergin bir insansınız. Planlarınız tam anlamıyla olmadığı zaman asabi ve sabırsız bir tutum içine giriyorsunuz. Hayal gücünüz çok gelişmiş ve hayalgücünüzü destekleyecek iş ve uğraşlar içinde yer almak niyetindesiniz. Bu sene, aşk hayatınızda keyifli oluşumlara yer açın.

Koç Burcu: Yılın bu son haftasına enerjik ve kendi isteklerinizi ön planda tutarak giriş yapacaksınız. Hazırlıklarınızı tamamlamak, parasal yönden kendinizi ayarlamak önem kazanabilir. İş hayatınız size soluk aldırmıyor.

Boğa Burcu: Haftanıza biraz zorlanarak ve birikmiş işlerinizi tamamlamak zorunluluğuyla başlayacaksınız. Halletmeniz gereken bazı işleriniz bugün gözünüzde büyüyebilir. Güvensizliklerinizi karşı tarafa belli etmeyin.

İkizler Burcu: Haftanıza sosyal ortamlarınızdaki işleri ayarlayarak, belki de yılbaşı programınızı düzene koyma ve oturtma arzusuyla başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz yüksek olabilir ama ortak para harcamalarınıza çok takılmayın.



Yengeç Burcu: Hızlı ve etkili bir iş veya aile programıyla haftanıza merhaba diyeceksiniz. İş gerginlikleri ve yoğunlukları bu haftabaşı etkili olabilir. Sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıkları gözünüzde büyütmeyin.

Aslan Burcu: Haftanıza seyahat ayarlamalarınızı ve dış ortamlardaki işlerinizi hallederek başlayabilirsiniz. Bir yandan da yoğun çalışma temponuz sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Başak Burcu: Haftanıza düzene koymanız ve yapmanız gereken ödemeleriniz ve ortak bütçe planlarınızla başlayabilirsiniz. Eğlence ve kişisel hayatınıza yapacağınız harcamalarınızın bu aralar fazla olduğunu farkedebilirsiniz.

Terazi Burcu: Haftanızı ortak yapılacak işlerinizi düzene sokarak, iyi organize olarak karşılıyorsunuz. Partnerinizin düzeni ve hayatına göre hareket etmek bu haftabaşı öne çıkabilir. Onunla olan iletişiminizde sakin olmakta fayda var.

Akrep Burcu: Haftanıza tamamlanması ve yapılması gereken işlerinizin üzerine eğilerek başlıyorsunuz. Aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizi bu haftabaşı etkili bir şekilde halledebilirsiniz. Bazı konuşmaları kafanıza çok takmayın.

Yay Burcu: Haftanıza eğlenceli, hızlı ve enerjik bir şekilde başlayacaksınız. Bu haftabaşı parasal harcamalarınız sizi zorlasa bile, yakın çevrenizle yapılacak planlarınızda kolay ve hızlı bir şekilde harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftanıza aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizle veya ev ortamlarınıza odaklı bir şekilde başlayacaksınız. Maddi olarak önceliklerinizi ve yapılması gereken işlerinizi bu haftabaşı hızlıca halledebilirsiniz.

Kova Burcu: Haftanıza hızlı iletişim trafiğiyle, yakın çevrenizle organize olarak başlayacaksınız. Birkaç gün boyunca koşturmalarınız ve iletişiminiz sizi zorlayabilir. Olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın.

Balık Burcu: Haftanıza parasal işlerinizi ve yılın son kalan bakiyelerini tamamlamakla başlayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda parasal konuları gereğinden fazla bir şekilde kafanızada büyütmemeye çalışın.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR