Sevgili Boğalar,




2015 yılında ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız size soluk aldırmayabilir sevgili Boğalar. Bu yıl eşinizin, sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Şimdiye kadar önemsemediğiniz konuları önemseyebilir, önemsediklerinizin sırasını değiştirebilirsiniz. Bu süreç tamamlandığında ruhunuzdaki değişim ve dönüşümlerde tamamlanmış olacak.




Bir yandan da ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız ve fırsatlarınız var. Bu dönemde emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı. Yılın 2. yarısında aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız güzel bir dönem. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Eğlenceli ortam ve aktivitelerden fayda sağlayabilir, borsa gibi spekülasyona dayalı işlerinizde veya şans oyunlarında talihinizi konuşturabilirsiniz.




05 ocaktan sonra işinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Önemli projeler dillenebilir ve bu dönem içerisinde fikirleriniz görünür hale gelebilir. Kuracağınız iyi ve kaliteli ilişkiler bu ay kariyerinizde çok işinize yarayacak.




04-06-13-14-23-28 Ocak kariyerinizde sizi destekleyecek ve güzel oluşumları tetikleyecek tarihler. Girişimleriniz için 20 Ocaktan sonra harekete geçmeniz size çok şey kazandırabilir ama yeniliklerdense eski ve tamamlanmamış, yarım kalmış işlerinizin peşine düşmelisiniz zira 21 ocakta merkür eski konuları, görüşülmüş işleri karşınıza getirecek.




11 şubatta Merkür’ün düzelmesiyle beraber aşk hayatınızda, kariyerinizde ve parasal konularda yaşadığınız sıkıntılara elveda diyebilirsiniz.




19 şubatta kariyerinizde oluşan yeni ayla beraber gerçek ve tam istediğiniz değişiklikleri yapmak için şans karşınıza gelebilir. Bu yeniay zamanı merkürde düzeldiğinden artık başlangıçlarınız ve girişimleriniz için adım atmanın tam zamanı. Bu yeniayı kesinlikle kaçırmayın.




22 şubattan sonra karşınıza çıkacak bir ilişki size biraz gizemli gelebilir. Daha doğrusu gizli saklı ilişkiler, platonik sevgiler daha fazla ilginizi çekecek. Evliyseniz bu döneme dikkat edin, kendinizi ve evliliğinizi tehlikeye atmayın.




Mart ayında iş ve kariyer alanlarınızda güzel etkileşimleriniz olacak. Bu süreçte ailenizdeki insanlara tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.


05 marttaki dolunay aşk hayatınızı önemli hale getiriyor. Seyahatlerde, eğitim alanlarınızda arkadaş çevrenizin de katkısıyla aşkı doyasıya yaşayabilir, bazı riskler almaktan korkmayabilirsiniz.




17 mart ve civarında daha az tanıdığınız, samimi olduğunuz insanlarla çekişmemeye özen gösterin. Bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir.




21 mart ve sonrası enerjinizde geri çekilmeler görülebilir. Aslında oldukça aktif geçen bir ayın ardından dinlenmek ve geri planda durmak size iyi gelecek. Bu süreçte gelecek planlarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.




22-24-25-30 mart gerek iş, gerekse kişisel seçimleriniz için harika tarihler.




04 nisanda oluşan tam ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçları hızlandırılmış bir şekilde hayatınıza taşıyabilir. Kendinize bu süreçte çok yüklenmeyin ve olayları geldiği gibi yaşamaya çalışın.




08 nisandan sonra ev hayatınızda ve ailevi konularda şansı ve mutluluğu daha çok üzerinizde hissetmeye başlayacaksınız. Kafanızdaki ev planlarınızı uygulayabilir, kredi başvurularını gözden geçirerek kendi bütçenize en uygun olanını seçmelisiniz.


26-30 nisan parasal konularda şansınız yüksek olacak.




15 mayıs parasal konularda önemli kararlar almayın, bir borcun altına girmeyin veya bir sözleşme imzalamayın.




Yeniayın hemen arkasından gerilemesine başlayacak olan merkür maddi konularda sıkıntılar çıkararak sizi zorlayabilir. Başkalarının sorumluluklarını üstlendiğiniz bu yıl, sadece kendi paranızın hesabı değil, başka insanların parasal hesaplarıyla da uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.




Haziran ayı başındaki dolunay ortak para alanlarınıza yine de dikkat çekse bile, becerikli ve çözümcü yapınızla işlerin üstesinden gelmesini başaracaksınız. 05 haziran ve sonrası evinizde misafir ağırlamak, evinizin ihtiyaçlarını karşılamak, dekorasyon, tadilat, tamirat gibi işlerle uğraşmak için uygun günler olacak.




İş alanlarınızda haziran ayında rahat edeceğiniz, parasal destekler sağlayacağınız günler, 09-10-14 haziran tarihleri.




12 hazirandan sonra merkürün düzelmesiyle beraber maddi konularda Temmuz başında tam da istediğiniz, hayalini kurduğunuz o eve sahip olmak inanın hiç zor değil. Ailenizdeki bolluğun ve bereketin artmasıyla, kendinizi iyi hissetmenizle birlikte beraber alınacak kararlara odaklanacaksınız.




25 temmuzda aşk evinizde gerilemesine başlayan Venüs eski, bitmemiş aşk meselelerini hayatınıza taşıyabilir. 31 temmuz a kadar aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde dikkatli adımlar atın. Dikkatsiz atılacak adımlar ve bazı konuların ortaya çıkmasıyla beraber ev ve aile hayatınızdaki ilişkilerinizde de tüm ağustos boyunca sorunlar ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.




31 temmuzdan sonra evinizi değiştirmeye, yeni eşyalar almaya ve tadilat gibi işlere kalkışmamaya özen gösterin.




11 ağustosta aşk evinize giren jüpiter size bu alanda şanslar sunabilir. Aşkı, çocuk oluşumlarını, sanatsal işleri destekleyecek ve büyütecek olan jüpiter, başak burcunda çalışma azminizi de arttıracak. Mütevazı adımlar sizi ödüllendirebilir.


23 ağustos itibarıyla aşk, sevme ve sevilme ihtiyacı hayatınızın önemli bir parçası olmaya başlayacak. Evliyseniz çocuğunuzla olan ilişkileriniz sizin için önem kazanmaya başlıyor.




13 eylüldeki parçalı güneş tutulması aşk evinizde oluşuyor. Bu tarih ve sonrasında aşk hayatınızda yeni oluşumlara açık olabilir, çocuk istiyorsanız çocukla ilgili kararlar içinde olabilirsiniz.




23 eylülden sonra çalışmak önem kazanıyor. Bu dönemde daha fazla üretmek isteyecek ve kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda ortaya koymaya başlayacaksınız.




28 eylüldeki tam ay tutulması bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. Kadersel temalara açık olacaksınız. Bu yüzden karşınıza gelecek olan olayları kısa vadede değilde, uzun vadeli olarak değerlendirmeye bakın.




Ekim ayında karşı tarafı gözeterek, hakka, adalete saygılı olarak, çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlara saygıyla ve sevgiyle yaklaşımınız iş alanlarınızda sizi aranılır kılabilir.




13 ekimdeki yeniay iş konularınızı hızlandıracak ama yeni işlerdense, eski işlerinizi bitirmeye çalışın ve günlük rutininizde aksamalar olursa bunu çok da dert etmeyin.




23 ekimle birlikte özel hayatınıza fokuslanmanız gerekebilir. Şartların karşı tarafın elinde olacağı bir ay sizi bekliyor. Aşkta olumlu zamanlarınız 18-23-25-30 ekim tarihleri.




08 kasımdan sonra işinizi daha çok seveceksiniz. Kuracağınız güzel ilişkilere odaklanın ve kalıcı adımlar için harekete geçin.




11 kasımdaki yeni oluşumlarla özel hayatınız için güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu yeniay aşk hayatınızda size şansı ve mutluluğu vaade diyor.




13-17 kasım sorunlarınızı konuşmak, romantizm yapmak ve birbirinizi daha iyi anlamak için harika günler.


Yılın bu son ayında aşk hayatınız için parasal harcamalarınız hızlanabilir sevgili boğalar. Sonradan düşünmemek için paranızı biraz kontrol altında tutmaya çalışın.




11 aralıktaki yeniay kredi, borç alımı, banka düzenlemeleri, alacak, verecek dengenizi iyi kurmak için size güzel şanslar verebilir. Bir yandan da iş hayatınıza 06-11 aralıkta dikkat etmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR