Bugün ve yarın öğleden sonra saat16:51 e kadar Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Terazi burcu sevgiyi, güzelliği ve ince zevkleri temsil eder. İkili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler. Romantik saatler planlamak için uygun zamanlardır. Ay’ın terazi burcunda olduğu günlerde hem hassas hem de güvenilmez olabiliriz. Terazi burcu dengeyi temsil ettiği gibi dengesizliği de temsil eder. Hem iş hem özel yaşantımızda isteklerimizi kabul ettirmekte zorlanmayız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ince, yaşam dolu, çabuk etkilenen bir insansınız. Neşeli ve şiirsel yanınızla yaşamı dolu dolu yaşama derdindesiniz. Bu tarafınızı yakınlarınız ve arkadaşlarınız anlamakta zorlanabilirler. Dünyayı gezmek ve değişik hobiler edinmek sizin en büyük arzunuz. Bu sene, beklenmedik olaylar karşısında daha esnek olmalısınız.




Koç Burcu: Sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda sorunlara açık olacaksınız. Karşı tarafı biraz daha anlamaya çalışın. Toplum içinde sinirli olmanız ve birden tepkiler vermeniz mümkün. Nazikliği elden bırakmayın.




Boğa Burcu: Bugün, seyahatlerinizde veya uğraştığınız eğitim alanlarınızda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda zorlanmalarınız ve iniş çıkışlarınız fazla olacak. Zorlandığınızda hayatınızdaki güzelliklere odaklanın.




İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınızda bazı sorunlar görülebilir. Duygusal konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında elinizin ölçüsünün olmaması özel hayatınızda bazı sorunlar yaratabilir.




Yengeç Burcu: Ev ve aile hayatınızdaki konular, özel hayatınızda zorlanmanıza ve sorun yaşamanıza neden olabilir. En ufak bir sorunda kendinizi savunma haline sokmamalı, alınganlıklarınızı geride bırakmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki iş ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz hızlı değişiyor ve çevreniz buna ayak uydurmakta zorlanabilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberlere mutlu olacaksınız.




Başak Burcu: Paraya bakış açınız, eğlence ve aşk hayatınıza yapmanız gereken harcamalar konusunda size sorun çıkartabilir. Maddi konularda kendinizi şanslı hissetmeli ve canınızın istediğini yapmaktan geri durmamalısınız.




Terazi Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizi zedeleyecek şeylerden kaçının. Biraz yalnız kalmak ve kafa dağıtmak isteğiniz yüksek olacak ama bunu gerçekleştiremeyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Beklenmedik konu ve olayların yakın çevre ilişkilerinizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Yakın çevrenize yetişmekte zorlanabilir, onlarla kuracağınız iletişimde gereksiz gerginlikler yaşayabilirsiniz.




Yay Burcu: Arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde sabırsızlık ve anlayışsızlık yüksek olabilir. Güzel jestlere güzel karşılık vermelisiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız yerlerde ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kolay öfkelenmelere açık olacağınızdan, tepkileriniz yüksek olabilir. Kafanıza takılan işlerinize çözümleri kolay bulabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, uzak seyahatlerde, eğitim ortamlarında veya uzakta bulunan insanlarla ilişkilerinizde bazı sorunlar görülebilir. Bulunacağınız çevrelerde işinizi yapmak ve bir an önce gitmek arzusunda olabilirsiniz.




Balık Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda mutlu ve keyifli etkiler altında olacaksınız. Ketum davranmayı tercih etmenize rağmen gün içinde duygusal zorlanmalarınızı, yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza yansıtabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR