Bu Pazar oldukça keyifli etkiler altındayız. Güneş- jüpiter üçgeniyle hayattan alacağımız keyif ve mutluluk yüksek olabilir, bu da zaman zaman abartılı ve fazla çoşkulu hareketler sergilememize neden olacak. Ayrıca bugün üretkenliğimiz, yardımseverliğimiz ve biraz da hayalperestliğimiz öne çıkabilir. Kadın- erkek ilişkilerinde bazı sürtüşmeler ve duygusal zorlanmalar olsa bile, kolayca aşmasını başaracağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; duyarlı, yetenekli, havai, elinden her iş gelen bir insansınız. Çok çabuk kararlar veriyor ve değişiyorsunuz. Bu özellikle iş ve özel hayatınızda sorunlar yaratabilir. Biraz daha sabit olmalı, bir şeyin üzerinde sebat etmeyi öğrenmelisiniz. Risk almaktan ve başarısız olmaktan korkmayın,çünkü oldukça yeteneklisiniz. Bu sene, şansınız inanılmaz yüksek. Her duanız gerçekleşebilir.




Koç Burcu: Bu Pazar yapmanız gereken rutin işlerinizi kolay halledeceksiniz. Sanki üzerinizden çok büyük bir yük kalkmış gibi kendinizi mutlu ve canlı hissedeceksiniz. Çevrenizdeki insanlara yardım etmek, onlar için birşeyler yapmak size çok iyi gelecek.

Boğa Burcu: Bu Pazar eğlenceli, varsa çocuğunuzla yoksa sevdiğinizle oldukça keyifli etkiler altında olacaksınız. Maddi anlamda kendinizi güvende ve huzurlu hissediyorsunuz. Bazı arkadaşlarınıza yardım etmek ve onlar için birşeyler yapmak önem kazanabilir.

İkizler Burcu: Aile hayatınızda partnerinizle birbirinizi anlamak kolay olmasa bile, bu Pazar özel hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissetmeniz mümkün. İnsanlara yardım etmek size ayrı bir haz veriyor ve bu dönemde buna önem vereceksiniz.

Yengeç Burcu: Bu Pazar, yapılması gereken işlerinizin peşinden koştuğunuzda karşılığını gördüğünüz ve bunun sonucunda kendinizi şanslı ve mutlu hissettiğiniz birgün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlıklara çok takılmayın.

Aslan Burcu: Maddi konularda aşk hayatınız veya varsa çocuğunuz için yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir. Yine de hayattan beklentiniz yüksek olduğu ve kendinizi şanslı hissettiğiniz için bugünü oldukça verimli kılabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, ailenizle anlaşmakta zorluklar oluşabilir. Kendi kişisel kararlarınızı onlarla paylaşırken biraz dikkatli olmalısınız. İş alanlarınızda güzel gelişmeler, duygularınızı abartmanıza neden olabilir.

Terazi Burcu: Bugün, yakın çevrenizle anlaşmakta ve mantıklı diyaloglar kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte iyimserliğinizi elden bırakmayın ve bitirmek istediğiniz işlerinizi başka bir güne ertelemeyin. Çevrenizden alacağınız haberler sevincinizi arttırabilir.

Akrep Burcu: Sosyal çevrenizde parasal konularda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Herşeyin para olmadığını anlamanız gerekiyor, yaşadığınız herşeyi kendi ederiniz üzerinden değerlendirmemeye çalışın zira iş şanslarınız size parasal olarak dönecek merak etmeyin.

Yay Burcu: Bu aralar tamamen kafanıza buyruk davranmak istiyorsunuz. Başkalarının ne dediği çok önemli değil. Özel hayatınızda duygusal olarak kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Dış ortamlardan alacağınız haberler hayata daha büyük bir keyifle bakmanıza neden olacak.

Oğlak Burcu: Gün içinde, enerji düşüklüğü, bazı işlerinizde kendinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Aktif olarak dış ortamlarda bulunabilir, işlerinizi rahat halledebilirsiniz. Parasal konularda bazı şeyleri abartabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınızla para muhabbetine girmemeye çalışın. Para alışverişlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Aşk ve ilişki alanlarınızda kendinizi mutlu hissedeceğiniz için duygularınız bugün abartılı çalışabilir.

Balık Burcu: Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Onu çok eleştirmemeye ve daha sevecen yaklaşmaya özen gösterin. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi ortaya koymak önemli olabilir. İş alanlarınızdaki şans hayatınızı güzelleştiriyor.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR