Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. Aşırı eleştiriden uzak durmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, güçlü, sosyal, rahat, özgürlüğüne düşkün bir insansınız. Farklı bir hayatınız olabilir çünkü değişik şeyler deneyimlemeyi seviyorsunuz. Ani ve beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. İnsanlara gereğinden fazla güven besliyor olmanız, gerek arkadaşlıklarınızda, gerekse özel yaşantınızda zaman zaman zorlanmanıza neden oluyor. Bu sene hayattan alacağınız keyif fazlasıyla yüksek, eleştiriden uzak durun.




Koç Burcu: Bugün geçmişe yönelik düşünceler kafanızda yer edebilir. Sevdiklerinizle göz önünde olacağınız yerlerde kendinizi daha keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi tamamlamaya çalışın.




Boğa Burcu: Ev hayatınızdaki yoğunluğunuz yerini aşk hayatınıza veya yaratıcılığa dayalı işlerinize bırakabilir. Hayattan almanız gereken keyfi akşam saatlerinde üzerinizde hissedebilirsiniz.


Arkadaşlarınız kafanızı bulandırabilir.




İkizler Burcu: Bugün tüm işlerinizi hızlıca halledip, geri kalan zamanda evinizde olmanın özlemini çekebilirsiniz. İş sorumluluklarınız sizi yoruyor. Aile hayatınıza odaklanmak için harika bir haftasonu.




Yengeç Burcu: Genel olarak bugün kafanız dalgın olabilir, düşüncelerinizi toparlamakta zoruk çekebilirsiniz. Öğleden sonra, iletişim trafiğiniz hızlanacak. Sevdiğiniz insanla olan konuşmalarınız bağınızı daha da güçlendirebilir.




Aslan Burcu: Bugün kişisel kararlarınızı uygularken biraz zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra parasal konularda kafa dalgınlarınız söz konusu olabilir. Önemli işlere kalkışmayın, herşeyi hemen halletmek istiyor olacaksınız.




Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda bazı konularda kafanız net olmayacak. Yine de kendinizi bir kaç gün boyunca canlı ve hareketli hissedeceksiniz. Bir sözünüz varsa yerine getirmenin tam zamanı. Aşk hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.




Terazi Burcu: Canınız önemli ve detay gerektiren işlerle uğraşmak istemeyebilir. Aile hayatınızda bazı içsel stresler oluşsa bile bugün onlarla olan ilişkilerinizde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.




Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçireceğiniz ve sosyal ortamlarda bulunacağınız bir kaç gün geçireceksiniz. Hayatınızı ve maddi konuları yeniden gözden geçirirken çevrenizden destek almak sizin için önemli olacak.




Yay Burcu: Fazlasıyla koşturacağınız ve göz önünde olacağınız bir kaç gün içindesiniz. Bugün önemli işleriniz varsa kafanız dalgın ve karışık olabilir. İyimserlikle hareket etmeniz, sıkıntılarınızı aşmanız için birebir.




Oğlak Burcu: Bugün başkalarıyla yapacağınız görüşme ve konuşmalarda biraz dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Herşeyi gözünüzde fazla büyütmeyin ve işlerinizi ertlemeyin. Dış ortamlarda temiz hava almak size iyi gelebilir.




Kova Burcu: Bu bir kaç gün boyunca ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. İş hayatınızda beklediğiniz destekleri rahatlıkla alabilirsiniz yalnız harekete geçmekte zorlanıyorsunuz. Biraz daha gayretli olmalısınız.




Balık Burcu: Özel hayatınızda kafanız karışık ve dalgın olabilir. Hareketlerinizin belirsizliği ve kararsızlığı sizinle bir arada olan insanların da kafasını karıştırıyor. Arakadaşlarınız ve çevrenizle bir hareket etmeye çalışmalısınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR