Bugün ikizler burcunda öğlen saatlerinde oluşan dolunay, iletişime dayalı konularda bizi hassas ve biraz da huzursuz kılabilir. Yabancılarla anlaşmalarımız, seyahat ve eğitim alanlarında başlattığımız, hukuksal konularda girişimde bulunduğumuz konu ve olayların, sonuçlarını almak bu dolunayda önemli olacak. Bu cumartesi hayata bakış açımız esnek ve rahat olacağından farklı konuları konuşmak, yeni ve bize heyecan veren işlerin peşine düşmek önem kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; dengeli, kültürlü, romantik, sosyal bir insansınız. Arkadaşlarınız ve çevreniz yeteneklerinizi göstermenizde size yardımcı olacaklar. Aşk hayatınızda romantik yaklaşımlar ilişkilerinizde kaybetmenize neden olabilir. Biraz daha olup bitenin farkında olmanız gerekiyor. Bu sene, ilişkileriniz önem kazanıyor. Hayat birçok açıdan size fırsatlar sunacak.




Koç Burcu: Dolunay, yakın çevre ve iletişim konularınızı hızlandıracak. Bu dolunayda yakın çevrenizde, akrabalarınız, komşularınız ve kardeşlerinizi işin içine alacak duygusal olaylarla karşılaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Dolunay parasal konularda sizi hassas kılabilir ama elinize bir para geçerse bu parayı tutmaya özen gösterin. Başkalarının sorumluluklarıyla ve işleriyle ilgili olduğunuz bu dönem, beklediğiniz bir para sizi zorlayacak gelişmelere de neden olabilir.




İkizler Burcu: Dolunay, kişisel isteklerinizi öne çıkarabilir. Bir birlikteliğiniz veya ilişkiniz varsa önemli sonlanmalar veya sorunlar yaşanabilir. Ya da hayatınızla ilgili önemli olarak alacağınız bir karar, ilişkinizin şartlarını değiştirebilir.




Yengeç Burcu: Dolunay önemli bir işin veya olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. Beklenmedik duygusal sorunlar yaşayabilir ve bu sorunların iş hayatınıza stresli oluşumları taşıdığını farkedebilirsiniz. Yapmanız ve bitirmeniz gereken bir iş, ortaya çıkacak bir takım olaylarla tamamlanmayabilir.




Aslan Burcu: Sosyal alanlarınızda bir dolunay oluşacak ve bazı grupsal işlerinizin karşılığını alacaksınız. Aşk hayatınızda ve çocuk alanlarınızdaki yoğunluklardan sosyal alanlarınıza da vakit ayırmanız gerekebilir.




Başak Burcu: Bu dolunay iş alanlarınızda hızlı gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Eşinizin veya sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Hayata geniş açıdan, hevesle ve farklı gözlerle bakmanız işinize çok yarayacak.




Terazi Burcu: Dolunay, bir iş seyahat, eğitim fırsatını karşınıza getirebilir. Aniden ortaya çıkacak bir seyahat veya iş oluşumları, yakın çevre alanlarınızdaki ilişkilerinizde hassaslıklar yaratabilir.




Akrep Burcu: Kendi para çabalarınız artarken, başkalarının parasal durumuyla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Yine bu süreç içerisinde vergi, kredi kartları, prim, nafaka, miras ve ödemelerle ilgili alanlarda çok dikkatli adımlar atmalısınız.




Yay Burcu: Özel hayatınızda bir sonuca varabilir, ortaklaşa işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatındaki oluşumlar sizin hayatınızı etkileyebilir. Hayata esnek, rahat ve aşkla bakıyor oluşunuz sizi mutlu ve tatminkar kılabilir.




Oğlak Burcu: Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İş alanlarınızda beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir projeniz varsa, bu proje nihayete erebilir.Bu dolunay, ev ve aile hayatınızda ve düşüncelerinizde sizi destekleyecek.




Kova Burcu: Aşık olabilir, aşkı yaşayabilir, aşkla ilgili kararlar alabilir veya bir çocuk konusu gündeminizde olabilir. Bu tarihten sonra hayatınızda hızlı değişimlere ve ani olaylara açık olun, yakın çevrenizde de sürpriz gelişmeler yaşanabilir.




Balık Burcu: Dolunay aile hayatınızda önemli kararları tetikleyebilir. Yine kariyer ve iş alanlarınız bu etkiden nasibini alacak. Yine de parasal konularda hayata bakış açınız esnek, farklı ve rahat olacağından zorlanmaları çok da kendinize problem etmeyeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR