Haftaya Ay Yay burcundayken daha çok dış ortamlarda, seyahat ve eğitim konularımıza odaklanarak başlayabiliriz. Önemli işlerimizi akşam saatlerinden sonra yapmaya çalışalım. Çarşamba günü, iletişiminizde kontrollü ve disiplinli olmak önem kazanacak. Biraz bakış açımız dar olabilir, negatiflikten kaçınmalısınız. Perşembe günü aldatıcı etkilerden uzak duralım. İlişkilerimizde esnek olmayı başaracağız. Cuma günü itibarıyla iletişimimizde hukuk, eğitim, seyahat ve yabancılarla olan konular önem kazanmaya başlıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi huylu, haksızlıklar için savaşan, sevimli, kararsız ve biraz gergin bir insansınız. Sanata olan düşkünlüğünüz dikkat çekici. Sesiniz güzel olabilir ve müziğe aşırı bir düşkünlük gösterebilirsiniz. Aşırı gergin yapınızı dengelemeli, kararsızlığınızı yenmelisiniz. Bu sene, seyahatleriniz sizi çok mutlu edebilir.




Koç Burcu: Gün içinde dış ortamlarda bulunmak ihtiyacınız yüksek olacak. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde iş alanlarınızda hırslı yapınızı ortaya koyabilirsiniz. İş alanlarınızda ani davranış değişiklikleri başkalarını şaşırtabilir.

Boğa Burcu: Haftanıza başlarken kafanız para konularına takılı olurken, öğleden sonra ve akşam saatlerinde seyahatler, medya, yabancılarla ilişkiler ve eğitim konuları ve bu alanlardaki ilişkileriniz devrede olabilir.

İkizler Burcu: Gün içinde özel hayatınızda oldukça hareketli ve keyifli bir yapı sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gizemli olayları sevecek, hayatı farklı gözlerle sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu haftabaşı, özel hayatınızda, kalabalık yerlerde kendinizi keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Duygu değişimleri akşam saatlerinde sizi zorlayabilir. Ayrıca özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak.

Aslan Burcu: Bu haftabaşı eğlenceli başlayan gününüz akşamüstü saatlerinde yapmanız gerekenleri ön plana çıkartabilir. Sizi tanımayan insanlara karşı anlayışla yaklaşın. Abartılı duygu değişimleri gün içinde etkili olabilir.

Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda tutkularınız ve keyifli etkiler devreye girebilir. Karşılık beklemeden sevginizi gösterdiğinizde işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün, akşama kadar yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek olacak. Evinizde ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşmeler ve sorunlara gece saatlerinde dikkat edin. Tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.

Akrep Burcu: Bugün özellikle akşama doğru, iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde biraz sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Yine yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konular ortaya çıkabilir. Maddi konularda abartmayın.

Yay Burcu: Haftanıza şartlar sizin lehinizde olarak başlayacaksınız. Uzak çevrenizden alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Akşam saatlerinde parasal konuların üzerine eğilmeye çalışın.

Oğlak Burcu: Biraz isteksiz ve yorgun başlayan haftanız akşam saatlerinde yerini konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Artık rahatlamaya ve kendinize daha fazla özen göstermeye çalışacağınız birkaç gün içerisindesiniz.

Kova Burcu: Bu haftabaşı arkadaşlarınızla iletişiminiz ön planda olacak. Bugün, yalnızlığı sevdiğiniz için iletişim halinde olacağınız insanları anlamakta zorlanabilir, kolay öfkelenmelere açık olabilirsiniz. Akşam saatlerine dikkat edin.

Balık Burcu: Bu haftabaşı hızlı başlayan gününüz, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerini arkadaş ortamlarınıza bırakabilir. Bugün, sosyal ortamlarda, para konuları sinirlerinizi zıplatmasın, siz hayatın eğlenceli yönlerini daha çok ön planda tutmaya çalışın.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR