Bugün gökyüzünde oluşan venüs- neptün karesiyle, duygusal olarak hayalkırıklıkları devrede olurken, çevremizde bulunan insanlardan kolay etkileneceğiz. Bu da aldanmalara ve zaman zaman yanlış adımlar atmamıza neden olabilir. Önemli parasal işlerimizi başka bir zaman halledelim. Halihazırda ay iyice kapandığı için bu Perşembe ve Cuma günü önemli kararlarımızı devreye sokmamalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlıklı, çekici, yaratıcı, özgün bir insansınız. Bağışıklık sisteminiz çok düşük, bu yüzden çabuk üşüyor ve hastalıklara yakalanabiliyorsunuz. Spekülasyon, kumar gibi şans oyunları ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene, ilişkilerinizde bazı sorunlara açıksınız. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Koç Burcu: İletişim halinde olacağınız uzak çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Sizin psikolojinizi etkileyecek bazı insanların sizi işleriniz konusunda yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.




Boğa Burcu: Maddi konular bu hafta merkezinizde olacak, arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmeyin ve parasal konularda onların söylediklerine çok itibar etmeyin. Aldanma ve yanılma etkileriniz yüksek olacak.




İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızda toplum önünde bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Ortaklaşa işleriniz varsa bu hafta yanıltıcı etkileriniz yüksek olabilir. İşlerinizi iki kere kontrol edin. Bugün varolan işlerinizi tamamlamak için harika birgün.




Yengeç Burcu: Alacağınız haberlerle bir kaç gün boyunca iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla bir işiniz varsa bu hafta anlaşmalardan kaçınmalısınız. Önünüzü net göremeyebilirsiniz. Aldanmalara açık bir zaman olabilir.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir. Ayrıntıları lütfen atlamayın ve gerçekçi olun. Tüm hafta boyunca eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalara dikkat edin. Borsada yatırım yapıyorsanız bu hafta yanılgılarınız yüksek olabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızda ve ev ortamlarınızda sevdiğiniz insanla bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları oluşabilir. İletişiminizde ve ilişkinizde açık olmayı deneyin. Sevdiğiniz insan alacağınız bazı kararlarda sizi yanıltabilir.




Terazi Burcu: Bugün, iş ilişkilerinizde yanıltıcı etkilere dikkat edin. Yine yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İş hayatınızdaki arkadaşlarınız, yakın çevre iletişiminiz konusunda sizi yanıltabilirler.




Akrep Burcu: Bir yandan para görüşmeleri yaparken diğer yandan yanılgılara ve hatalara açık olacaksınız. Gözünüzü dört açın ve riskli işlerden bu hafta uzak durun. Ayrıca parasal konularda aşık olduğunuz insan sizi hayalkırıklığına uğratabilir.




Yay Burcu: Bugün, ailevi ilişkilerinizde bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları yaşanabilir. Ailenizin kişisel kararlarınızda ve fiziki görüntünüzle ilgili konularda aklınızı bulandırmalarına izin vermeyin. Önemli işlerden uzak durun.




Oğlak Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insaların sizi kandırmasına ve yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bu hafta iletişim halinde olacağınız insanlardan kolay etkileneceksiniz, bu da yanlış kararlar almanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalarınız olabilir. Hukuksal konularda gözlerinizi dört açın. Kafanızda düşündüğünüz şeyleri kağıda dökmeye çalışın ve parasal konularda aldatıcı etkilerden uzak durun.




Balık Burcu: Bugün gözönünde olacağınız ortamlarda ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Ayrıca kafa karışıklığınız ve ne istediğinizi net olarak bilememe bu hafta bazı işlerinizde zorlanmalara neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR