Bu Pazar Venüs, Yay burcuna geçecek, 3 hafta boyunca ilişkilerimizde özgürlük rüzgarları esmeye başlayacak. yabancılarla yapılacak işler, seyahat, yüksek eğitim konuları, hukuksal konularımız devrede olabilir. Daha az tanıdığımız insanlarla daha güçlü ve rahat ilişkiler kurabiliriz. Ayrıca mekür- plüton güzel açısıyla etkili düşüncelerimizi ortaya koyabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; romantik, idealist, sosyal, arkadaş canlısı, sevimli ama lider özellikleri olan bir insansınız. Ben merkezci bakış açınızla bazen tavırlarınızdan ödün vermiyorsunuz. Hayal perest yönünüzle yanlış arkadaş seçimleri yapabilir, maddi konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu sene, özgürlüğünüze düşkünsünüz. Önemli işler devrede olacak.




Koç Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda , iletişiminizi hızlanıyor. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebileceği gibi,tanımadığınız insanlarla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Seyahat etmek isteğiyle hareket edeceksiniz.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Yine banka hesaplarınızı düzenlemek, kredi geçişi yapmak, vergi konularına çözümler bulmak için rahat bir süreç içerisinde olacaksınız.

İkizler Burcu: Eğer yaşadığınız ilişkide ve ortaklığınızda bir takım sorunlarınız varsa, harekete geçebilirsiniz. İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Yine bu dönemde anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir. Hukuksal konularda görüşmeler yapabilir, danışmanlık alabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, aktif ve özgür iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Çalışmayı ve üretmeyi seveceksiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde özgür, ateşli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Çocuk yapmak isteyenler, olumlu bir zaman dilimi içinde olduklarını bilmeliler.

Başak Burcu: Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminiz bu 2 hafta boyunca hızlanacak. Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız.

Terazi Burcu: Yakın çevre, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. Yine ticaretle uğraşanlar için oldukça aktif ve keyifli bir 2 hafta olacak. Her konuya merakınız fazla olacağından aktif olan bu döneminizi iyi değerlendirin.

Akrep Burcu: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu 2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak. Yine paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Gezmeye, görmeye, değişik kültürlere ve seyahatlere para harcayabilirsiniz.

Yay Burcu: İfadeniz rahatlıyor, artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bir aydır, fedakarlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz.

Yay Burcu: Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Sahne sanatlarıyla ilgili işiniz varsa yaratıcılığınız sizi iyi noktalara taşıyabilir. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir. İlişkileriniz ve sosyalliğiniz biraz geriye çekiliyor hissedeceksiniz.

Kova Burcu: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Geleceğinize yönelik plan ve projelerinizi hızlandırabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde bu süreç içerisinde artışlar görülebilir.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla, iş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Yine patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizi geliştirebileceğiniz bir dönem olacak. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Fazlasıyla göz önünde olacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR